Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 4. huhtikuuta 2013

Testamentti vaimolleni, suvulle ja lapsilleni... (04.04.2013)
Atomien halkomisella Telluksen totaalinen saastuttaminenkin kaiken huipuksi...


DEUS PROTECTOR NOSTER!

(Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala, lihaksi tullut Jeshua (Jeesus) Kristus Nasaretilainen)
Hengellinen testamenttini (Eli Petri Paavolan teksti: Jumalan pilkkaajan teesit!) perheelleni, lapsille, suvuille, Porille esivaltoineen ja työpaikalleni WinNovaan, Suomeen ja koko maailmalle! (04.04.2013) Aidossa totuudessa, moraalissa ja oikeudenmukaisuudessa.

Ensinnäkin kiitän syvästi Petri Paavolaa hänen tekemästään työstä Jumalan valtakunnan puolesta, jouduttaen osaltaan aidon totuuden saatavuutta, sekä 1000 vuotisen rauhanvaltakunnan lähestymisen nopeuttamista. Globaalisti odotamme hääaterian alkamista hetkellä minä hyvänänsä ja odottaessamme tehkäämme työtä, että aito totuus vielä saisi paljon Suomalaisiakin sieluja pelastuksen tielle Kristuksessa.

Lue Petri Paavolan kirjoitus: Jumalanpilkkaajan teesit!
http://koti.phnet.fi/petripaavola/Jumalanpilkkaajanteesit.html

On todella hämmästyttävää, että hän on kirjoittanut aivan kuten sen olisin itse kirjoittanut Rosa Meriläiselle! Sillä eroituksella, että en olisi sitä koskaan näin hyvin saanut aikaiseksi tekstimuotoon! Yhdyn tekstiin täydellisesti ja en voi sanoa muuta kuin Halleluja! (Kunnia Jumalalle!)


Jumalanpilkkaajan teesit


Rosa Meriläinen kirjoitti 5.3.2013 Helsingin Sanomien kolumnin nimeltä: Jumalanpilkan lyhyt oppimäärä. Rosan kolumnia lukemalla tulin surulliseksi, koska hän on väärien tietojen perusteella ajautunut vastustamaan Raamatun sanan totuutta.
Koska Rosa on julkisesti kirjoittanut Jumalanpilkasta kohdentaen sen koskemaan tiettyä ihmisryhmää, niin koin että hän varmaankin kestää kuulla puolustuksen puheenvuoron, jonka esitän tässä kirjoituksessa.
Tarkoitukseni ei ole millään tavalla halveksua, loukata, panetella tai hyökätä Rosan kimppuun, vaan tuoda esille se että hänen Jumalanpilkkansa perustui väärään ja valheelliseen kuvaan Raamatusta ja kristinuskosta. 
Tuon sen vielä esille, että Raamatun opetuksen mukaisesti rakastan Rosaa lähimmäisenäni, eikä kirjoitukseni tarkoitus ole negatiivinen, vaan Raamatun sanan totuuden tuominen ja väärien tietojen sekä käsitysten oikaiseminen. Käsittelen kirjoituksessani myös yleisellä tasolla Jumalanpilkkaajien vääriä väitteitä ja heidän käyttäytymistään.

Rienaaminen väärien tietojen perusteella

Rosa kirjoitti kolumnissaan: Osallistuin kirkkoon kuulumattomana lapsena suurimman osan peruskouluajastani uskonnonopetukseen. En saanut vammaa sieluuni, enkä kääntynyt. Päinvastoin sain ajoittain ilkikurista riemua mahdollisuudesta rienata toisten uskoa ja kerätä muistiin kammottavia yksityiskohtia kristittyjen rötöksistä ihmisyyttä vastaan.
Rosa sanoo saaneensa ilkikurista riemua mahdollisuudesta rienata toisen ihmisen uskoa. Hänen rienaamisensa perustui kammottaviin yksityiskohtiin "kristittyjen" rötöksistä ihmisyyttä vastaan.
Kun tutkimme Rosan todisteita, niin hänen todisteensa suuntautuu pääasiassa kohti Rooman katolisen kirkon (RKK) harjoittamia veritekoja ja kauheuksia. Ensinnäkin RKK:n opetus ei perustu Raamattuun, vaan pakanallisiin uskonnollisiin uskomuksiin, jotka he ovat sekoittaneet yhteen Raamatun opetuksen kanssa.
RKK:n seksiskandaalit, laajamittainen pedofilia ja muut pappien ja nunnien seksisynnit todistaa sen ettei ole kyse Raamatun uskosta, sillä Raamattu tuomitsee kaikenlaiset seksisynnit.
Monet sanovat kristittyjen tappaneen useita miljoonia ihmisiä. Totuus on että RKK on tapattanut useita miljoonia ihmisiä. Raamatun opetuksen mukaan Uuden Liiton aikakaudessa ei kenelläkään Jumalan lapsella (uskovalla) ole oikeutta tappaa ketään, ei mistään syystä. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei tapa ketään, ei osallistu tappamiseen, eikä hyväksy tappamista.
RKK:n verityöt ja erilaisten kansanryhmien murhaaminen on todiste siitä, että RKK ei edusta Raamatullista uskoa (todellista kristinuskoa), vaan pahuuden ja synnin karmeaa hedelmää.
Kritiikki joka kohdistuu väärään kohteeseen ei ole varteenotettavaa kritiikkiä, vaan väärä ja valheellinen todistus. Kritiikki todellista kristinuskoa kohtaan, joka annetaan RKK:n vääryyksien perusteella on mennyt väärään osoitteeseen, koska RKK ei edusta Raamatun todellista uskoa, eikä alkuperäistä kristinuskoa, eli uskoa Herraan Jeesukseen. Silloin kun kritiikin kohde on väärä, niin sellaisella kritiikillä ei ole mitään arvoa. Jos olet arvostellut ja kritisoinut kristinuskoa RKK:n oppien perustukselta tai kirkon veritöiden tähden tai jonkun muun epäterveen ja epäraamatullisen ryhmittymän vääryyksien takia, niin olet haukkunut väärää puuta.
Rosalle on käynyt, niin ettei hän tiedä mikä on aitoa ja oikeata Raamatullista uskoa, siksi hän on väärin perustein kritisoinut kristinuskoa. Toivon mukaan Rosa tutkisi asioita ja korjaisi käsityksiään. On oikein tuomita esim. RKK:n verityöt ja vääryydet, mutta niitä ei saa yhdistää Raamatulliseen uskoon, koska RKK ei ole Jumalan seurakunta, vaan sen valheellinen irvikuva.

Väärä tieto johtaa valheeseen

Koska Rosa oli omaksunut väärän tiedon, niin se johdatti hänet valehtelemaan, että hänen isänsä oli polttanut Raamatun. Rosa sanoi, että hän olisi ollut ylpeä, jos hänen isänsä olisi oikeasti herjaten polttanut raamatun.
Rosan sydämellä oli se sama viha, joka oli RKK:n ihmisten sydämessä. Rosa ei ole tappanut ketään, mutta samaa negatiivista vihaa hän kantaa sydämessään, kuin mitä RKK on kantanut. RKK herjasi "harhaoppisia" ja poltti heidän kirjojaan. Miksi Rosa olisi halunnut nähdä isänsä tekevän samoja tekoja kuin RKK? Opetus ja oppi, jota Rosa on saanut, ei tehnyt hänestä yhtään parempaa kuin se instituutio, jota hän vihaa.
RKK on vääristänyt totuutta ja valheen kautta pönkittää omaa asemaansa. Rosa on syyllistynyt samaan, hänkin on valehdellut, eli vääristänyt totuutta. Rosa on tehnyt ihan samoja tekoja kuin instituutio jota hän vihaa. Rosan viha ja inho ei tehnyt hänestä erilaista ihmistä kuin instituutio, jota hän vihaa. Sen sijaan Rosasta on tullut hyvin samanlainen kuin instituutio, jota hän vihasi.
Monien ihmisten elämässä voi käydä niin, että vihatessaan jotakin ryhmää, ihmisiä tai instituutiota, hän itse alkaa tehdä samanlaisia tekoja. Mistä tämä johtuu? Raamattu opettaa, että kaikki ihmiset ovat tehneet syntiä ja ovat Jumalan kirkkautta vailla. Sama synnin voima joka on langettanut RKK:n on myös langettanut Rosan tekemään ihan samoja tekoja.
Rosa ei pidä Raamatusta, eikä usko siihen, mutta siitä huolimatta Raamattu todistaa hänen tekevän tekoja, jotka ovat syntiä ja väärin. Se on aika paljon kirjalta, jonka hän ei usko olevan totta.
Rosa jatkoi kolumnissaan: Oli jo nyt hauskaa katsoa opettajan kauhistunutta ilmettä, kun kerroin tarinan muka viattomana hymyillen aivan kuin en ymmärtäisi kuinka kuohuttavalta teko saattaisi uskovaisesta tuntua. Olinpa minä tuhma tyttö jo silloin.
Millainen on ihmisen sydän, joka nauttii valheesta, vääryydestä sekä toisen tahallisesta loukkaamisesta? Oikeastaan minun ei tarvitse vastata edellä olevaan kysymykseen, koska jokainen ymmärtää, että se on väärin.

Katolisen kirkon polttoroviot

Rosa kirjoitti: Viidennellä luokalla rakensin kuvaamataidon tunnilla tulitikuista installaation, jonka nimi oli "keskiajan Jeesus polttoroviolla". Olihan uskonnontunneilla kerrottu Jan Husista. Installaationi päätyi opettajankokouksen esityslistalle. Miettivät siellä, olenko häiriintynyt. Olin todella ylpeä saavutuksestani, jälleen kerran.
Rooman katolinen kirkko tuomitsi Jan Hussin harhaoppiseksi, jonka seurauksena 1415 RKK poltti hänet roviolla. Rooman katolisen kirkon polttoroviot olivat vastoin UT:n opetusta. tämäkin teko todistaa, että RKK ei edusta Raamatullista uskoa, vaan valheellista ja väärää uskoa. Rosan negatiivinen kuva Raamatusta ja uskosta perustui valhe-kristittyjen vääriin tekoihin.

Raamatullinen oikeudenmukaisuus

Rosa kirjoitti: Vanhempiani en voi syyttää, vaikka ehkä pieni siemen jumalanpilkkamyönteisyyttä oli perheessämme viljalti käytetyssä sanonnassa "jaetaanko kristillisesti vai pannaanko tasan". Tajusin vasta aikuisena, että muissa perheissä kristillinen tasajako tarkoittaa tasajakoa. Siihen saakka olin vilpittömästi luullut, että kristinuskon verisen ja synkän epäreilun historian takia se tosiaan tarkoittaa sitä, että toiset saavat enemmän kuin toiset. Myöskään Raamatun lukeminen teini-iässä ei onnistunut vakuuttamaan minua muunlaisesta tulkinnasta.
Ei aina, mutta toisinaan perheen arvot vaikuttavat voimakkaasti lapsen kehitykseen sekä ajatusmaailmaan. Se on todella ikävää ja valitettavaa jos perhe kylvää lapsen sydämeen vihan, inhon ja halveksunnan jotakin ihmisryhmää kohtaan. Hyvin usein tällainen lapsi kasvaessaan ei näe mitään muuta kuin sen mitä hänen sydämeensä on kylvetty.  Vaikka hän lukisi Raamattua, niin hän ei kykene näkemään sitä mitä Raamattu oikeasti opettaa, koska sydämeen istutettu vääryyden siemen ohjaa hänen ajatusmaailmaansa, hän on sen vanki.
Raamattu opettaa UT:ssa oikeudenmukaisuutta sekä heikommassa asemassa olevien tukemista kaikin tavoin. Tätä ei tietenkään pysty näkemään, jos sydämessä on väärä ennakkoasenne ja vihan siemen Raamattua ja uskovia ihmisiä kohtaan.

Tieteellisen maailmankuvan puutteet

Rosa kirjoitti: Itse olen uskonnontunneilla omaksumastani häijystä kristinuskosuhteesta huolimatta oppinut hiljalleen suhtautumaan lempeästi toisten ihmisten uskonasioihin. Ilmeisesti jotkut tarvitsevat elämäänsä sellaista lohtua ja armoa, jota tieteellinen maailmankuva ei tarjoa. Pidätän kuitenkin edelleenkin itselläni oikeuden vaatia, että koulussa opetettavat asiat perustuvat koeteltuun tietoon. Tieteellisillä menetelmillä saavutettu fakta-aineisto ei ole verrattavissa mihin tahansa käsityksiin, joita uskonnollisissa yhteisöissä on satuttu aikojen saatossa muodostamaan.
Rosa sanoo oppineensa hiljalleen suhtautumaan lempeästi toisten ihmisten uskonasioihin. Hänen kolumnikirjoituksessaan on kuitenkin vielä läsnä vihaa ja inhoa Raamattua ja uskovia kohtaan.
Rosa uskoo tieteelliseen maailmankuvaan. Tieteellinen maailmankuva on tietyissä asioissa hyödyllistä ja tarpeellista esim. lääketiede kykenee monella tavalla auttamaan ihmisiä. Kun on kyseessä tieteellinen "fakta-aineisto" koskien maailmankaikkeuden, maailman ja ihmisen syntyä evoluutioteoriaan perustuen, niin silloin ei ole kyseessä faktat, vaan teoria, oletus, arviot jne. Tieteellisen maailmankuvan ongelmat ja ristiriidat

Luominen versus evoluutioteoria (kehitysoppi)

Tästä eteenpäin käsittelen Jumalanpilkkaajien opetuksia ja ajatuksia yleisellä tasolla.
Ihminen joka kritisoi valheellista kristinuskon valhejärjestelmää luullen sitä aidoksi kristinuskoksi on usein ihminen jonka arvomaailma perustuu tieteelliseen kehitysoppiin. On hyvin ironista, että ihminen joka on petetty valheellisen kehitysopin kautta näkee Raamatun totuuden "valheena". Hän ei näe totuutta niin kauan kuin hän pitää kiinni kehitysopin valheesta ja sadusta.
Iso osa ihmisiä kritisoi kristinuskoa ja Raamattua vastaan siksi, koska heidän elämänarvonsa perustuvat evoluutioteoriaan. Jotkut heistä ovat hyvin aktiivisia todistelemaan evoluution puolesta. He hyvin aktiivisesti hyökkäävät Raamatun sanaa sekä Herran Jeesuksen opetuslapsia vastaan sekä esittävät syytöksiä uskovia kohtaan.
Mikä on tämän syytöksen sekä hyökkäyksen takana? Usko valheeseen. He uskovat valheen tieteellisestä kehitysopista, siksi he syyttävät ja hyökkäävät. Kautta historian on tunnettu tosiasia se että, valheen varassa elävä ihminen syyttää muita sekä punoo juonia muita vastaan. Valheella on myös se ominaisuus, että se hyökkää totuutta vastaan ja pyrkii vääristämään kaiken. Valhe saa aikaan fanatismia, kiihkoa ja kiivailua.
Tässä valossa ymmärrän hyvin miksi monet ateistit (ei kaikki) ovat niin innokkaita hyökkäämään Raamatun totuutta vastaan sekä koittavat sitä vääristellä. Samoin on myös yhtä selvää että esimerkiksi valheen varassa elänyt katolinen kirkko on tehnyt paljon julmuuksia inkvisition kautta tappaen useita kymmeniä miljoonia ihmisiä, pakkokäännyttänyt ihmisiä katoliseen uskoon sekä osa kirkon papeista on tehnyt seksuaalirikoksia. On sanomatta selvää, että aito Raamatullinen usko ei tapata ihmisiä, ei pakolla käännytä ihmisiä uskomaan Herraan Jeesukseen eikä suorita seksuaalirikoksia.

Luominen ja elämän synty

Luominen. Raamattu kertoo Jumalan luoneen taivaat ja maan sekä kasvillisuuden, eläimet ja ihmisen. Raamattu sanoo, että Jumala loi ensin eläimet, kunkin lajinsa mukaan ja sen jälkeen ihmisen. Raamatun sana kumoaa selkeästi evoluutioteorian mukaisen kehitysopin.
Evoluutioteorian perusopetuksen mukaan eloton aine ilman älyä on luonut elollisen elämän sattumanvaraisuuden ja luonnonvalinnan kautta. Kehitysopin mukaan alemmat elämän muodot alkoivat itseohjautuvasti kehittymään ja kehittämään monimutkaisempia elämänmuotoja, joista miljardien vuosien kehityksen tuloksena on syntynyt nykyinen maailmankaikkeus, jossa ihmiskunta elää maapallolla evoluution seurauksena. Kehitysopin tieteellisen maailmankuvan omaava ihminen kritisoi kristinuskoa ja sanoo ettei Raamatun sanan luominen ole totta, koska se on ristiriidassa tieteellisen kehitysopin kanssa.
Kehitysopin tieteellinen ristiriita Raamatun kanssa ei tarkoita sitä, että Raamatun sana luomisesta ei olisi totta, sillä kehitysopin tieteellinen maailmankuva voi olla väärää tietoa. Tuon tässä lyhyesti esille todisteet, jotka osoittavat kehitysopin tieteellisen maailmankuvan olevan virheellinen ja Raamatun luomisopin olevan totta.
Elämän synty. Elämän syntymisen elinehto on DNA, proteiinit, aminohappoja, entsyymejä jne. Kemialliset yhdisteet yhdistyvät oikealla tavalla rakentuen juuri siten kuten DNA:ssa on tieto elävän elämän rakentumisesta. Kehitysoppi on väärä opetus elämän synnystä. Kaikkeen elävään elämään tarvitaan DNA, eli tieto miten elämä rakentuu ja miten esim. ihmisen elimistö rakentuu ja toimii. Alkeellisimman elämänkin kohdalla kaiken tulisi rakentua todella nopeasti; rakenne, järjestäytyminen, yhteensovittaminen, oikea kemiallinen koostumus, hengitys, verenkierto ja kaikki muu, kaiken pitäisi tapahtua nopeasti heti alusta.
Kehitysopin mukainen opetus miljardeista vuosista ihmisen syntymisessä maan päälle ei ole totta, sillä aminohappojen muodostumisen ja proteiinin, DNA:n entsyymien ja kaiken muun tarvittavan elävän olennon syntymiseen olisi täytynyt tapahtua hyvin pian, lyhyessä ajassa. Sen olisi täytynyt muodostua yhden sukupolven aikana tai sen puolivälissä tai hyvin pian. Satojen ja tuhansien toimintojen olisi täytynyt tapahtua pian. Muutoin seuraavassa hetkessä elämä olisi kuollut.
DNA koodin rakentuminen ei onnistu ilman älyä itseohjautuvasti, sillä DNA:n koodin n. 3 miljardia kirjainkoodiparia, joissa on ihmisen koko tieto elimet, tukan ja silmien väri jne. DNA:ssa on ihmisen perimä se on kuin mikroskooppinen tietokone, joka on täynnä valtavan paljon muistia ja tietoa. DNA:ssa on toimintasuunnitelma, joka osaa oikealla tavalla ohjata ihminen rakentumaan, kun hän on äidin kohdussa.
On täysin selvää, että itseohjautuva evoluutio ei kykene ilman älyä luomaan järjestelmää, jossa 3 miljardin kirjainkoodiparin DNA järjestää ihmisen elämän rakenteet sen oikeaan muotoonsa. Kuollut eloton aine ei kykene suunnittelemaan DNA:ta. Kuollut ja eloton aine ei kykene saamaan aikaan älyllistä elämää. On selvää, että nämä asiat eivät voi kehittyä itseohjautuvasti ilman suunnittelua ja älyä. Ainoa vastaus on Luoja, joka on suunnitellut ja rakentanut elämän hyvin nopeasti. Raamattu todistaa tämän kertomalla, että eläimet ja ihmiset luotiin nopeasti ja heti maan tomusta. Raamatun todistus on siis paljon kestävämmällä perustuksella kuin kehitysopin perustukset.
Biologinen maailma on täynnä monimutkaisia, yhteistyökykyisiä mekanismeja, jotka ovat riippuvaisia koodeista ja yksityiskohtaisista ohjeistuksista niiden kehittymiselle sekä vuorovaikutteisille toiminnoille. Eräs asia on myös hyvä tietää, että monimutkainen DNA koodausjärjestelmä ei kehity (ei evoluutioteorian mukaan). Tämäkin todistaa evoluutioteoriaa vastaan. Jos monimutkaiset järjestelmät jätetään hoitamatta, eli tulemaan toimiin omillaan ilman ohjausta, niin ne tulevat koko ajan epäjärjestyneempään tilaan. On täysin mahdotonta, että itseohjautuva ilman älyä toimiva mekanismi kykenisi luomaan niin monimutkaisen järjestelmän kuin DNA on. Mitä monimutkaisempi systeemi on, niin sitä yksityiskohtaisempaa suunnittelua tarvitaan, että kyetään eliminoimaan tekijät, jotka koittavat hajottaa ja tuhota systeemiä. On täysin mahdotonta, että ilman älyä itseohjautuva mekanismi kykenisi muodostamaan monimutkaisen DNA:n rakenteen, joka tuottaa elollista elämää. Evoluutioteoria on täydellinen mahdottomuus.
Viestittäjä RNA molekyylejä tarvitaan, sillä ilman niitä DNA on täysin hyödytön elimistössä. Koodi geeneissä (DNA) tarvitaan muodostamaan viestittäjä RNA molekyyli, johon on koodattu tarpeellinen viesti määritellä erityiset proteiinin aminohapot. Solun tulee yhdistää nukleotidit RNA:han. Ensin alayksiköt yhdistyvät nukleotideihin, joka sisältää yksilöllisen emäksen ja riboosin. Solun tulee yhdistyä alayksiköihin tai aminohappoihin, jotka polymeroituvat tuottamaan proteiinia. Jokainen aminohappo täytyy aktivoida tietyn entsyymin kautta juuri sille aminohapolle. Jokainen aminohappo on siten yhdistynyt toisen tyyppiseen RNA:han, josta käytetään nimitystä s-RNA. On olemassa tietty s-RNA jokaiselle aminohapolle. On myös toisen tyyppinen RNA, eli ribosomaalinen RNA. Viestittäjä RNA vaikutuksesta ribosomit kasaantuvat yksiköksi nimeltään polyribosomit, aminohappo s-RNA kompleksia tarvitaan muodostamaan proteiinia. Myös muita entsyymejä ja avainmolekyyleja tarvitaan tähän. On päivän selvää, että evoluutioteorian
mukainen itseohjautuva kehitys ilman älyä ei voi saada aikaan niin monimuotoista ja systemaattista järjestelmää kuin ihminen DNA ja RNA rakenteineen on.

Kun elollinen olento kuolee, niin siinä on silti vielä proteiinit, rasvahapot, entsyymit, DNA ja kaikki muu elämälle välttämätön tallella, mutta siinä ei ole enää elämää. Miten kemiallisista aineista voisi syntyä elämää ilman suunnittelua ja älyä? Miten kuolleesta aineesta voi syntyä elämää? Tätä ei tutkijat tiedä. Raamattu kertoo, että Jumala puhalsi elämän hengen elottomaan ihmiseen, jonka Hän oli tehnyt maan tomusta. Jumala suunnitteli ja rakensi DNA-koodin sekä asetti kaikki proteiinit, rasvahapot ja entsyymit toimimaan elämän hengen vaikuttaessa ihmisessä. Kun ihminen kuolee, niin ruumiinelämä lakkaa. Jumalan luomistyö on ainoa selitys, sille miten elämä on syntynyt maan päälle.
Evoluutioteorian kannattaja uskoo, että abiogeneesi, josta jotkut käyttävät nimitystä kemiallinen evoluutio on synnyttänyt elottomasta aineesta itseohjautuvasti ilman älyä, elollista älyllistä elämää. Tällä evoluution kannattajat tarkoittavat sitä, että äly ei ole ohjannut prosessia, vaan se on kehittynyt itseohjautuvasti ja miljardien vuosien kehityksen tuloksena on syntynyt älyllistä elämää. Tämä on mahdottomuus ja evoluutioteorian ikuinen ongelma, joka todistaa sen vääräksi ja valheelliseksi teoriaksi.
Evoluutioteorian kannattajat sanovat, että laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat evoluution todeksi ja luomisen vääräksi. Asia on kuitenkin juuri päinvastoin ja todistaa älyllisen luomisen todeksi. Tutkijat ovat luoneet laboratoriossa keinotekoisia soluja, joka pystyy jakautumaan sekä aminohappoja ja molekyylejä. Evolutionistit pitävät tätä todisteena evoluution kehitysopille. Kokeet suoritettiin laboratorio olosuhteissa, jossa ihmisen äly yhdisteli ja rakenteli asioita keskenään. Kokeet eivät syntyneet itseohjautuvasti ilman älyä, vaan ihmisen älyn avustamana. Tämä todistaa juuri sen puolesta, että luominen on totta sillä ilman olemassa olevan älyllisen toiminnan apua ei voi syntyä keinotekoisia soluja jotka on tehty laboratoriossa ihmisen avustamana.
Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyllistä apua ja toimintaa ei voi syntyä älyllistä elämää ja laboratoriossa tehtyjä keinotekoisia soluja. Todisteet jotka on suunnattu luomista vastaan kumoutuvat ja kääntyvät itseään vastaan ja todistavat evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tämä on evoluutioteorian ongelman ydin, eli sen todisteet ovat mahdottomia ja kääntyvät lopulta aina sitä itseään vastaan.
Tieteellinen tutkimus, joka tarvitsee älyllisen ihmisen apua ja toimintoja koittaessaan todistaa, että evoluutio on syntynyt itseohjautuvasti itse asiassa todistaa juuri luomisen todeksi ja evoluutioteorian vääräksi teoriaksi. Tieteellisen tutkimuksen pitäisi kyetä todistamaan todisteensa evoluution puolesta ilman älyllistä toimintaa, ei älyllisen toiminnan kautta. Jos koitat todistaa, että joku asia on syntynyt itseohjautuvasti ilman älyllistä apua, niin et voi silloin todistaa sitä koittamalla tehdä sen laboratoriossa. Sillä sen pitäisi pystyä kehittymään itsekseen ilman ihmisen apua, jos se kerran on syntynyt itsekseen.
Evoluutioteorian kannattaja sanoo, että laboratoriokokeiden kautta havainnollistetaan ja näytetään miten kaikki on tapahtunut. Hän unohtaa sen, että evoluutioteoria opettaa evoluution tapahtuneen itseohjautuvasti ilman älyllistä apua ja ohjaamista. Laboratoriossa tehdään juuri päinvastoin kuin evoluutioteorian opetuksessa, sillä laboratoriossa asia ei tapahdu itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan avustamana. Todisteet ja tutkimus osoittavatkin sen että luominen on totta ja evoluutioteoria on väärä teoria.
Evoluutioteorian kannattaja koittaa kehitellä kaikenlaisia puolustuksia mahdottomalle teorialleen. Eräs tällainen ajatus on, että otollisten olosuhteiden tapahduttua sattuma tai itseohjautuva suunnittelu on voinut synnyttää evoluution kaltaisen kehityksen. Hän unohtaa sen, että tieteellinen laboratorio tutkimus ei todistanut prosessien syntymistä sattuman kautta tai itseohjautuvasti, vaan ihmisen älyn ja toiminnan kautta. Täten tämäkin evolutionistien teoria kumoutuu.
Sen sijaan tieteellinen tutkimus vahvistaa sen, että älykäs luominen on totta, sillä samoin kuin ihminen älynsä ja toimintansa kautta saa aikaan laboratoriossa tiettyjä prosesseja, niin samalla tavalla Jumala älynsä kautta on suunnitellut ja rakentanut älyllisen elämän. Tieteellinen tutkimus siis itse asiassa todistaa luomisen puolesta ja osoittaa evoluutio-opin vääräksi. Jumalaton ihminen ei näe tätä tosiasiaa, koska hän on uskonut valhetta, siksi hän tulkitsee tieteellisen laboratorio tutkimuksen valheellisesti.
Kukaan ei varmaan usko, että Mona-Lisa maalaus on syntynyt itsekseen, niin että pitkän ajan päästä maalit sinkoutuivat itsestään kankaalle ja alkoivat muodostamaan itseohjautuvasti muotokuvaa Mona-Lisasta. Kukaan ei usko, että sammakko muuttuu prinssiksi suudelman kautta. Evoluutioteoriaa voi kuvata edellä olevien esimerkkien kautta, sillä ne ovat yhtä mahdottomia kuin oppi evoluutiosta. Edellä olevat esimerkit kertovat sen kuinka epäloogista ja mahdotonta on evoluutioteorian mukainen opetus ja uskomus.
Laboratoriossa tehdyt kokeet ovat osoittaneet sen, että tarvitaan älyä, suunnittelua, älyllisen olennon toimintaa, että tietyt prosessit voidaan toteuttaa. Laboratoriossa tehdyt kokeet osoittavat sen, että aina tarvitaan älyä, jonka kautta tehdään mahdollisiksi tiettyjen prosessien syntyminen. Laboratoriossa tehdyt kokeet todistavat sen, että ilman älyä ei voi syntyä itseohjautuvasti sellaista älyllistä elämää mitä esimerkiksi ihminen edustaa. Kuollut aine ja materia ei kykene itseohjautuvasti synnyttämään älyllistä elämää. Raamatun sanan opettama luominen on ainoa mahdollinen selitys älyllisen elämän syntymiseen maan päälle. Jumala teki, eli loi älyllisen elämän luomalla eläimet ja ihmisen.
Kehitysopin mukainen tieteellinen maailmankuva on väärä ja valheellinen. Tieteellisen kehitysopin mukaisella kritiikillä ei ole painoarvoa kritiikissä kristinuskoa ja Raamatun sanaa vastaan. Raamattu ei ole sittenkään satukirja, vaan itse asiassa kehitysoppia puoltavat tieteelliset teokset ovat satukirjoja. Evoluutioteoriaan uskovat ihmiset ovat syyllistyneet klassiseen virheeseen, eli siihen joka toista syyttää perusteettomasti on itse usein syyllinen siihen mistä toisia syyttää.

Älä usko väärään tietoon

Hermann Samuel Reimarus ja Charles Darwin perustivat maailmankuvansa vääristyneen ja virheellisen tieteellisyyden varaan. Kaikki tiede ja tieteellisyys ei tietenkään ole väärää ja virheellistä, mutta sellainen tieteellisyys, joka perustuu evoluution kehitysoppiin on virheellistä tiedettä.
Reimarus perusti uskonsa ihmisviisauteen, siksi hän luuli Raamatun olevan satukirja. Raamatun sanan opetuksen profetaalinen sana käy toteen myös Reimaruksen kohdalla. Raamatun sanan opetuksen mukaan Raamattu ei ole syntynyt inhimillisen ihmisviisauden mukaan, eikä jumalaton ihminen sitä pysty ymmärtämään, sillä Raamattu on kirjoitettu Jumalan Hengen vaikutuksesta ja sen voi ymmärtää vain hengellinen ihminen, eli Herran Jeesuksen opetuslapsi Pyhässä Hengessä kykenee vain tutkimaan ja ymmärtämään oikein Raamatun sanan opetusta.
Tästä syystä Raamatussa sanotaan, että Raamatun sana on hullutus jumalattomalle ihmiselle, eikä hän kykene ymmärtämään sen hengellistä sanomaa.
Reimaruksen väite, että Raamattu perustuu valheeseen ollen täynnä pappien petoksia ja siksi kristinusko olisi suurelta osin petosta on väärä väite. Reimarus eli aikakautena, jossa kirkko vääristi pahoin Raamatun sanaa sekä sen monet papit elivät moraalitonta elämää. Reimaruksen ongelma oli siinä, että hän luuli kirkon ja pappien edustavan Raamatullista uskoa, jota he eivät kuitenkaan edustaneet. Tämän tähden hän näki asiat väärässä valossa ja luuli Raamatun perustavan valheeseen, koska kirkko ja suuri osa papistoa eli valheessa ja vääristeli Raamatun sanaa.
Monilla nykypäivän ihmisillä on sama ongelma. Monet heistä luulevat esimerkiksi katolisen kirkon pappeja ja heidän opetuksiaan Raamatun opetuksiksi, vaikka nämä papit vääristelevät Jumalan sanaa sekä osa heistä elää moraalittomuudessa. Samoin suurin osa luterilaisen kirkon papeista uskoo vääristettyyn Raamatun sanan opetukseen sekä osa heistä elää moraalitonta elämää.
Iso osa kristinuskoa vastaan esitettyä kritiikkiä perustuu luuloon, jossa ihminen luulee vääristyneen Raamatun opetuksen olevan aitoa kristinuskoa. Tämän seurauksena hän sitten esittää kritiikkiä, että kristinusko ei ole totta. Valhe ei tietenkään koskaan ole totta ja totuus. Mutta ei ole viisasta koittaa kumota totuutta valheeseen perustuvien asioiden kautta.
Otan tähän asiaa valaisevan esimerkin. Jos tapahtuisi ryöstö, jossa ryöstäjä olisi pukeutunut poliisin univormuun, niin olisi typerää väittää poliisien olevan valheellisia pankkiryöstäjiä. Yhtä typerää on esittää kritiikkiä kristinuskoa vastaan kritiikin kohteen ollessa ei kristillistä, vaan kristilliseen valeasuun pukeutunutta kristillisyyttä. Tämä on monen ihmisen ongelma, joka kritisoi kristinuskoa, eli hän kritisoi kristinuskoa haukkumalla väärää puuta. Itse asiassa tässä tapauksessa hän ei kritisoi todellista kristinuskoa, vaan sen valhejäljitelmää. Tällaisella kritiikillä ei ole mitään painoarvoa.

Älä sekoita väärää ja oikeaa keskenään

Monet ihmiset kritisoivat ja osoittavat kritiikkiä kristinuskon huonosta moraalista. He tuovat esille sen, että kristinuskon nimissä on ryöstetty, tuhottu, tapettu, tehty verisiä ristiretkiä, käyty uskonnollisia sotia, harjoitettu julmaa inkvisitiota, harrastettu noitavainoja sekä kirkossa on paljon siveetöntä rappiota.
Edellä olevat teot ovat Rooman katolisen kirkon tekoja, joka on seurakunnan valhejäljitelmä. Hyvin usein kristinuskoa kohtaan esitetty kritiikki on kritiikkiä teoista, jota Raamattu ei opeta eikä hyväksy sekä ihmisten tekoja, jotka eivät ole Herran Jeesuksen opetuslapsia, vaan valheellisen seurakunnan valhejäljitelmän jäseniä. On ironista, että nämä kritiikin esittäjät luulevat kritisoivansa kristinuskoa, vaikka todellisuudessa he kritisoivat kristinuskon valhejäljitelmää.
Todellinen kristinusko ja Herran Jeesuksen opetuslapsi ei murhaa, ei käy uskonnollisia sotia, ei harjoita inkvisitiota, ei harrasta noitavainoja, eikä elä siveettömästi rappiolla. Tämän tähden kaikella edellä mainituilla moraalisilla kritiikillä kristinuskoa vastaan ei ole mitään painoarvoa, koska siinä haukutaan väärää puuta.
On esitetty kritiikkiä, että kristinusko aivopesee ihmisiä, joista jotkut päätyvät itsemurhaan. Tämä ei pidä paikkaansa sillä murha kuten myös itsemurha on syntiä Raamatun sanan valossa. Jumalaton ihminen voidaan aivopestä uskonnon uhriksi, jonka seurauksena ihminen ahdistuu ja päätyy itsemurhaan. Tällaisessa tapauksessa ei ole kyse Raamatullisesta uskosta, vaan uskonnollisesta aivopesusta. Raamatullinen usko ei perustu aivopesuun, vaan vapaaehtoiseen ihmisen omaan suostumukseen sekä henkilökohtaiseen ratkaisuun.
Nykyinen yhteiskunta aivopesee ihmisiä ateismilla sekä evoluutioteorialla. Kun ihminen uskoo, että vain sopivimmat ja vahvimmat pärjäävät, niin se voi johtaa itsemurhaan sekä myös toisen ihmisen surmaamiseen. Esimerkiksi osa kouluampujista on ollut ateisteja, tosin taustalla on myös koulukiusaamista, mutta monessa tapauksessa taustalla on ollut myös vahva ateistinen usko, jonka kautta ihminen haluaa kapinoida yhteiskuntaa vastaan sekä eliminoida ihmiset, jotka eivät hänen mukaansa ansaitse elämää, vaan kuoleman.
Ateistinen ja evoluutiota tukeva aivopesu on hyvin laaja-alaista sillä koko nykyinen koulutussysteemi perustuu hyvin paljon ateistisiin sekä evoluutiota tukeviin opetuksiin. Monet ateistit syyttävät uskovia aivopesusta ja että he eivät käytä omia aivojaan. Ironista tässä on se, että ateistien maailmankatsomus on ateistisen aivopesun tulos. Vanha sanonta sanoo, että syyllinen syyttää viatonta siitä mihin on itse syyllinen, mutta hän on usein sokea tälle asialle, koska valhe on vääristänyt hänen mielensä.
Hyvin usein Raamattuun uskovia ihmisiä kohtaan kohdistuu kritiikkiä, jossa sanotaan että he tukahduttavat ihmisen ilmaisunvapauden. Tämä ei pidä paikkaansa, sillä Herran Jeesuksen opetuslapsi kertoo Jumalan rakkaudesta sekä vanhurskaudesta (Jumalan tahdon mukaiset asiat) ja synnistä. Hän ei painosta eikä pakota ketään muuttumaan, vaan kertoo siitä millä tavalla hän uskoo. Sen sijaan hyvin usein ateistisen maailmankuvan omaava ihminen rajoittaa uskovan ilmaisunvapautta.
Ilmaisunvapaus. Olen käynyt keskusteluja aikoinani n. 10 vuoden ajan Internetin erilaisilla keskustelufoorumeilla. Ateistien moderoinnin alaisuudessa olevissa foorumeissa uskovien ilmaisunvapautta rajoitettiin todella ankarasti, he eivät saaneet puhua Raamatun sanasta, ei laittaa Raamatun jakeita näkyville. Sen sijaan ateistit saivat lainata pitkiä pätkiä ateistisia sekä evoluutiota käsitteleviä opetuksia. Ateistit hyvin usein puhuvat siitä kuinka uskovat rajoittavat ilmaisunvapautta, vaikka todellisuudessa ateistit sitä kuitenkin rajoittavat monessa tapauksessa. Tässäkin kohtaa käy toteen vanha sanonta, että syyllinen syyttää viatonta siitä mihin on itse syyllinen.
Tervehenkisten uskovien foorumeilla olen nähnyt uskovien sallivan ateistien kertoa ajatuksia omasta maailmankuvastaan. On tietenkin olemassa tiukkapipoisia uskovien foorumeja, jossa ei sallita ateistien postauksia sekä muutamia jumalattomien ateistien foorumeja, jotka sallivat uskovien Raamattu-aiheisia postauksia. Oman näkemykseni ja kokemukseni mukaan jumalattomien ateistien foorumeilla rajoitetaan enemmän ilmaisunvapautta kuin tervehenkisten uskovien foorumeilla. Tosiasia on siis, että jumalattomat ihmiset todellisuudessa harjoittavat enemmän ilmaisunvapauden rajoittamista kuin Herran Jeesuksen opetuslapset.
Seksuaalirikokset. Hyvin usein kuulen kritiikkiä kristinuskon harjoittamasta pedofiliasta sekä avioliittojen rikkoutumisesta. Osa Rooman katolisen kirkon valhejärjestelmän papistosta harrastaa iljettävää pedofilian syntiä. Todellinen Herran Jeesuksen opetuslapsi ei harrasta pedofilian syntiä. Sanottakoon tähän vielä se että pedofilia on jumalattoman ihmisen synti ja ongelma, johon syyllistyy uskonnollisia jumalattomia sekä uskonnottomia jumalattomia ihmisiä. Pedofilia on siis jumalattoman ihmisen tekosia, ei Herran Jeesuksen opetuslapsen.
Epäterveet kristilliset lahkot voivat harrastaa avioliittojen rikkomista, mutta ei Raamattuun uskovat Herran Jeesuksen opetuslapset. Raamattu opettaa avioliittoa pyhänä asiana miehen ja naisen välillä, jota ei saa rikkoa, siksi Herran Jeesuksen opetuslapsi kunnioittaa avioliittoa eikä kannata niiden rikkomista, vaan opettaa avioliiton pyhyyttä ja koskemattomuutta.
Tosiasia on se että jumalattomien ihmisten keskuudessa rikkoontuu kaikkein eniten avioliittoja synnin himojen tähden. Suurin syy jumalattoman ihmisen avioeroon on puolison uskottomuus, eli syrjähyppy ja seksisuhde vieraan kanssa.

Älä sekoita vanhaa ja Uutta Liittoa keskenään

Monet pilkkaajat sotkevat ja sekoittavat vanhan ja Uuden Liiton keskenään. Tämän seurauksena he tuovat esille VT:n käskyjä, jotka ovat kumottu Uudessa Liitossa. Kukaan ihminen nykypäivänä ei tuo esille keskiajalla olleita lakeja noudatettaviksi tänä päivänä,  jotka ovat aikoja sitten kumottu uusien lakien ollessa nykyään voimassa. Tätä pilkkaaja ei halua ottaa huomioon, vaan hän jankuttamalla jankuttaa yhä uudelleen tuoden esille VT:n kumottuja lakeja ja käskyjä.
Raamatusta käy selkeästi esille kuinka iso osa VT:n käskyjä on kumottu, joten näitä argumentteja yhdenkään pilkkaajan ei kannata enää käyttää, sillä eihän kukaan vaadi enää keskiaikaisia käytöstä poistettuja lakeja noudatettaviksi, koska hän nolaisi itsensä ja tekisi itsestään naurunalaisen.
Matt 5:17 Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
Hebr 10:
8 Kun hän ensin sanoo: "Uhreja ja anteja ja polttouhreja ja syntiuhreja sinä et tahtonut etkä niihin mielistynyt," vaikka niitä lain mukaan uhrataankin,
9 sanoo hän sitten: "Katso, minä tulen tekemään sinun tahtosi". Hän poistaa ensimmäisen, pystyttääkseen toisen.
10 Ja tämän tahdon perusteella me olemme pyhitetyt Jeesuksen Kristuksen ruumiin uhrilla kerta kaikkiaan.
Hebr 7:
11 ¶ Jos siis täydellisyys olisi saavutettu leeviläisen pappeuden kautta, sillä tähän on kansa laissa sidottu, miksi sitten oli tarpeen, että nousi toinen pappi Melkisedekin järjestyksen mukaan eikä tullut nimitetyksi Aaronin järjestyksen mukaan?
12 Sillä pappeuden muuttuessa tapahtuu välttämättä myös lain muutos.
Raamattu opettaa, että Herran Jeesuksen kautta tuli voimaan lain muutos. Herra Jeesus ei kumonnut Jumalan lakia, joka on Kymmenen Käskyä. Herran Jeesuksen kautta kuitenkin kumottiin vanhan liiton jumalanpalvelusjärjestys. Kymmenen Käskyä ja vanha liitto ei siis ole sama asia, vaikka Kymmenen Käskyä kuuluivatkin vanhaan liittoon.
Uusi Liitto kumosi vanhan liiton järjestyksen sekä ison osan vanhan liiton käskyjä. Kymmenen Käskyä ovat yhä voimassa Uudessa Liitossa. Vanhasta liitosta on kuitenkin voimassa ne opetukset ja käskyt, jotka pitävät yhtä Uuden Liiton opetuksien kanssa ja joiden on mainittu olevan voimassa Uudessa Liitossa.
Uuden Liiton aikakautena ei ole voimassa vanhan liiton aikainen jumalanpalvelusjärjestys ja siksi iso osa VT:n käskyistä ei ole enää voimassa. Raamattua ivaajien ja pilkkaajien esiin nostamat ajatukset VT:n käskyjen pohjalta ovat yhtä typeriä kuin se, että joku vaatisi jalkapuu ja häpeäpaalu rangaistuksen käyttöönottamista. Jalkapuu ja häpeäpaalu rangaistukset poistettiin käytöstä vuonna 1894, kun Suomessa astui voimaan uusi rikoslaki.
VT:n käskyt asetettiin noudatettaviksi tietyssä historian vaiheessa, mutta Herran Jeesuksen sovituskuoleman kautta on annettu Uusi Liitto ja uusi jumalanpalvelusjärjestys. Vanhaan ei saa enää palata, koska se ei ole enää voimassa. Samoin myös vuonna 1894 Suomesta poistettiin jalkapuu ja häpeäpaalu rangaistukset, jotka eivät enää ole voimassa, siksi ketään ei saa enää vaatia rangaistavaksi jalkapuulla tai häpeäpaalulla. Yhtä typerää on tuoda esille noudatettavaksi sellaisia VT:n aikaisia käskyjä, jotka eivät enää ole voimassa.
Profetian sana lopunajan pilkkaajista
2 Piet 3:
3 ¶ Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan
4 ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta."
5 Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta
Viimeisinä päivinä, eli lopunaikana jotkut ihmiset ovat pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka haluavat vaeltaa omien himojensa mukaan. Viimeisten päivien pilkkaajat ilkkuvat sillä, että Jeesus ei tule takaisin, vaikka kaikki Raamatun profetiat toteutuvat heidän silmiensä edessä ja myös Herra Jeesus tulee varmasti toisen kerran takaisin, niin kuin Raamattukin selkeästi asian ilmoittaa. Raamattu sanoo, että tämän maailman ruhtinas (saatana) on sokaissut uskottomien silmät, niin ettei heille loista Kristuksen kirkkaus. Ylpeys saa uskottoman pilkkaamaan Jeesuksen opetuslapsia.
Raamatun totuuden sanan taustaa vasten lopunaikana tulee pilkkaajia ilkkuen sanomalla ettei Jeesus tule. On todella merkittävää, että Jumalan sanan profetia pilkkapuheista Raamattua ja nimenomaan Jeesusta vastaan profetoitiin jo 2000 vuotta sitten. Jumala tiesi sen, että lopunajan ihmiset pilkkaavat Jeesusta sanoen missä viipyy Hänen tulemuksensa, Jeesus ei tule takaisin. Jokainen pilkkaaja, joka tuo esille ettei Jeesus tule vahvistaa Jumalan sanan profetian todeksi.
Raamatun sana (Jumalan sana) luokittelee Jeesuksen tulemuksen kieltämisen pilkaksi. Kannattaa huomioida tekstin ikä, joka on n. 2000 vuotta sitten kirjoitettu. Jumala näki edeltä kaiken sen pilkan mitä nykyään tapahtuu Jeesuksen ja Hänen tulemuksensa ympärillä. Jokainen pilkka Jeesuksen tulemuksesta vahvistaa 2 Piet 3:3-5 jakeet, eli todistaa Raamatun sanan olevan totta.
Raamatun opetuksen mukaan lopunaikana, ihmiskunnan viimeisinä päivinä tulee pilkkaajia pilkkapuheinensa, jotka vaeltavat omien synnin himojensa mukaan. Pilkkaajat sanovat: Missä on Jeesuksen tulemus? - Jeesus ei tule takaisin jne. Raamattu antaa vihjeen miksi he pilkkaavat: He eivät ole tietävinään Jumalan luomistyöstä, eli he eivät halua uskoa Jumalan luomistyöhön. Miksi he eivät usko luomiseen? 1800-luvulla syntyi opetus ja ajatus evoluutiosta (valheopetus), jonka seurauksena moni omaksui tieteellisen maailmankuvan, jonka kautta monet ovat luulleet maailman ja universumin syntymisen olemassaolon tulleen ratkaistuksi. Tätä ennen jumalaton ihmiskunta uskoi luomiseen, joskin luomisesta oli monenlaisia virheellisiä käsityksiä, sillä ainoastaan Raamatussa on oikea opetus Jumalan luomistöistä.
Raamattu on hämmästyttävän tarkka profeetallinen kirja, sillä tuskinpa kukaan Paavalin aikaisista ihmisistä olivat he sitten uskossa Raamatun Jumalaan tai ei, niin he eivät olisi pystynyt edes ajattelemaan, että jonkinlaista luomista ei ole koskaan tapahtunut. 
Lopunajan ajoitus osuu siis aikaan, jossa jumalattomat ihmiset ovat hylänneet luomisuskon ja vaihtaneet sen toiseen uskoon, jonka he sanovat olevan tieteellinen evoluution mukainen "totuus" elämän ja universumin olemassaolosta. Ihmisestä on tullut valhetiedon takia ylpeä ja pilkkaaja. Ylpeys sydämessään lopunajan ihmiset pilkkaavat Raamattua ja Herran Jeesuksen opetuslapsia. Joka kerta kun pilkkaaja sanoo missä viipyy Jeesuksen tulemus tai Jeesus ei tule takaisin, niin pilkkaaja toteuttaa Jumalan profetiallisen sanan totuutta. Eikö olekin ihmeellistä, että pilkkaaja itse ylpeydessään todistaa Jumalan sanan olevan totta, sen sanan johon hän ei itse usko. Armonaikaa on vielä jäljellä ja katuva saa syntinsä anteeksi uskon kautta Herraan Jeesukseen. Herra Jeesus tulee pian takaisin, oletko valmis?
Raamatun pilkkaajien tietämättömyys, vääristeleminen sekä pilkka kumoutuu Jumalan sanan totuuden edessä. Vielä tänä päivänä on armonaikaa ja mahdollisuus tunnustaa ja katua syntejään sekä uskoa Herraan Jeesukseen, että saisi syntinsä anteeksi ja iankaikkisen elämän.

Loppusanat

Hyvin usein aluksi ihminen pettyy valheelliseen kristillisyyteen jota hän luulee aidoksi kristillisyydeksi ja sen jälkeen hän valitsee ihmisviisauden ja kapinan Jumalaa ja Hänen sanaansa vastaan. Tämän seurauksena ihminen ajautuu ateismiin tai johonkin uskontoon. Pettymys kristinuskoa kohtaan, joka ei kuitenkaan useassa tapauksessa ollut edes todellista kristinuskoa johtaa monet kiivaaseen Raamatun sanan vastustamiseen sekä kritiikkiin.
Heille on käynyt niin, että valhe on tuottanut heille pettymyksen, jonka takia he ovat kääntyneet kokonaan valheen puoleen, joka vastustaa aitoa ja todellista kristinuskoa sekä Jumalan sanan opetusta.
Todellinen usko Herraan Jeesukseen edustaa aitoa kristinuskoa. Uskonnolla ja uskonnollisuudella ei ole mitään tekemistä Raamatullisen uskon kanssa. Uskonto tarjoaa ihmistekoisen uskonnollisen tekojen loputtoman tien, jonka kautta ihminen koittaa pelastaa itsensä, hän ei kuitenkaan onnistu siinä. Raamatullisessa uskossa Herra Jeesus pelastaa ihmisen Jumalan armosta ja usko keskittyy Jumalan tekoihin, ei ihmisen.
Raamattu sanoo, että usko tulee kuulemisesta ja kuuleminen Jumalan (Herran Jeesuksen) sanan kautta. Osoita kritiikkisi Jumalalle, eli oikeaan osoitteeseen, mutta muista, että sinulle voi käydä kuin minulle kävi. Minä esitin kritiikkiä todellisille Herran Jeesuksen opetuslapsille, jonka seurauksena jouduin nöyrtymään ja tunnustamaan olleeni väärässä, sillä Raamattu on totisesti totta ja Jumalan sanaa sekä Jumala on totisesti olemassa.
Usko tulee Jumalan sanan kautta, ei ihmisviisauden kautta. Arkeologian tieteellinen tutkimus kykenee paljastamaan, että Raamatun kuvaukset ovat totta, mutta tieteellinen tutkimus ei synnytä uskoa Jumalaan. Jos haluat saada todisteet onko Jumalaa olemassa tai ei, niin lue Raamattua, eli Jumalan sanaa, sillä Hän todistaa itsestään oman Sanansa kautta.
Ihminen voi tulla uskoon ainoastaan silloin kun hän on tekemisissä aidon ja oikean Raamatun totuuden kanssa. Jos haluat tietää onko Jumala olemassa ja kuoliko Jeesus syntiesi tähden, niin tutki ja lue Raamattua, älä kirjoituksia jotka eivät kerro totuutta, vaan vastustavat sitä. Jos haluat tietää totuuden, niin vain Hän kenellä on totuus voi sen sinulle kertoa. Varmaa on että Häntä vastustavat ja pilkkaavat ihmiset kertovat sinulle valheita Jumalasta ja Hänen sanastaan, siksi kysy Häneltä, lukemalla Raamattua sekä kysyen oletko Sinä todellakin olemassa. Hän kyllä vastaa sinulle.
Jos sinä olet ateisti tai muuten vastustat Raamatun totuutta, niin muista se että Jumala rakastaa sinua ja odottaa sinua luokseen. Herra Jeesus on kuollut sinunkin syntiesi tähden ja syntisi tunnustamalla ja uskomalla Herraan Jeesukseen saat syntien anteeksiantamuksen sekä iankaikkisen elämän. Jumala rakastaa sinua ja haluaa pelastaa sinut.


Petri Paavola
Lähteet:
33/38 Raamattu
Biblia 1776
King James version 1611

Jumalanpilkan lyhyt oppimäärä (Rosa Meriläinen)
http://www.hs.fi/elama/Jumalanpilkan+lyhyt+oppimäärä/a1362450304827
 
Suomeakin hallitsee eliitin kautta suuri petos!
http://koti.phnet.fi/petripaavola/vapaamuurarit.html

Lisäinfoa!
http://koti.phnet.fi/petripaavola/
 
 
Terveisin: Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster
http://ollihakala.blogspot.fi/
 
 
Ps. Tule sinäkin mukaan parantamaan Poria, Satakuntaa ja koko Suomea!
Liity jäseneksi, vaikuta, kirjoita ja paljasta; ETVK!
 
-

1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.