Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Onko helvetti olemassa?

(Eräs tarina 1989)

Onko helvettiä vai ei?

Vastaan näin: Saatana/helvetti tuhotaan lopullisesti vasta tuhatvuotisen rauhanvaltakunnan jälkeen.

Silloin kun olet kyseisessä tilanteessa, ihminen kokee sen täysin loppumattomana, ikuisena ja paljon on ihmisiä, jotka ovat vuosia tilanteessa, jopa koko elinaikansa!!!

Ja itse olin syvän burn outin jälkeen 1989-90 sairaalan (itse kävellen, suositeltu kylläkin...) vastaanotto-osastolla yli puolivuotta, suurimman osan ajasta odotin kuolemaa... (yrityselämässä täydellinen epä-onnistuminen, ihmissuhteet päin peetä, kaweri alkoi seurustelemaan tyttöystävän kanssa, isällä verisuoni repesi/afaasia, 400.000 saksan ulkomaanlainaa, pelkäsin takaajia, VT-syyllisti; älkää olko velassa kellekään, lain-alla, olin varma, että olen tehnyt Pyhän Hengen pilkan...etc.) 4kk lihaskuntoni romahti täysin, ihmisiä surmasi itseään ympärillä, hypäten piipuntikkailta alas, junien ja autojen alle kävellen, lääkkeiden yliannostukseen jne.

Osastolla oli hirveää, koko Suomen yhteiskuntaluokkien kirjo, "hulluina Kreikkalaisina", humanismin huipentumia, pääosin ihmisiä väärillä arvoilla, hylättyjä, epäonnistuneita ahneita, päihderiippuvaisia, ihmisiä jotka pääosin eläneet ilman aitoja Sanan opetuksia/Jumalaa/moraalia. Minä tiesin kyllä asiat 2 vuoden jaksolta nuoruudessani... Mutta väärillä arvoilla jatkoin elämääni ja päädyin kuolemaan suljetulle... näin luulin yli 4 kuukautta, olin varma kuolemastani, kuihduin, tärisin pelosta, Jumala oli minut hylännyt, olin varma, yöllä näin ja kuulin hirveitä, irstautta, päivälläkin, tuskaa, ahdistusta, pelkkää helvettiä, oikeasti se oli aitoa helvettiä, eroa Jumalasta, kaikki toivoni oli mennyttä, toivoa ei enää ollut.... HIRVEÄÄ, näistä ei tiedä ellei itse ole läpi-elänyt! Pillereitä, pillereitä... normaalia älykkäämpänä testeissä, mutta syvässä, syvässä depressioissa.

Viimeisenä armon pyyntönä, juuri ja juuri hoiperrellen, vähän vielä eläen, monien lääkärien lääkekokeilujen ummetuksessa pyysin päästä sinne pehmustettuun koppiin... Ja suostuivat, mutta eivät lukinneet ovea kun itse sinne pyysin. Huusin koko yön Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan puoleen! Jeesus/Jeshua auta minua, jos olet olemassa...huusin itseni väsyksiin ja nukuksiin yksinäisessä HELVETISSÄNI, todellisessa, joka todellakin TUNTUU ikuisuudelta siinä toivottomassa tilassa ollessani kuukausi kaupalla.

Toinen tarina on hidas toipuminen helvetin kauhuista, Jumalalle siitä yhä kunnia, jatko-ajastani. Ilman Jeshuan armoa/apua olisin varmasti kuollut, mutta nyt elän, olen elävä todiste siitä, että syvästä helvetistä voi pelastua tämänhetkiseen elämään pikkasen vähemmän helvetillisissä nykymaailman menossa, eksytyksissä, valheissa, irstaissa moraalittomuuksissa etc. !

Luukkaan evankeliumi:
16:19 Oli rikas mies, joka pukeutui purppuraan ja hienoihin pellavavaatteisiin ja eli joka päivä ilossa loisteliaasti.
16:20 Mutta eräs köyhä, nimeltä Lasarus, makasi hänen ovensa edessä täynnä paiseita
16:21 ja halusi ravita itseään niillä muruilla, jotka putosivat rikkaan pöydältä. Ja koiratkin tulivat ja nuolivat hänen paiseitansa.
16:22 Niin tapahtui, että köyhä kuoli, ja enkelit veivät hänet Aabrahamin helmaan. Ja rikaskin kuoli, ja hänet haudattiin.
16:23 Ja kun hän nosti silmänsä tuonelassa, vaivoissa ollessaan, näki hän kaukana Aabrahamin ja Lasaruksen hänen helmassaan.
16:24 Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
16:25 Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.
16:26 Ja kaiken tämän lisäksi on meidän välillemme ja teidän vahvistettu suuri juopa, että ne, jotka tahtovat mennä täältä teidän luoksenne, eivät voisi, eivätkä ne, jotka siellä ovat, pääsisi yli meidän luoksemme.'
16:27 Hän sanoi: 'Niin minä siis rukoilen sinua, isä, että lähetät hänet isäni taloon
16:28 - sillä minulla on viisi veljeä - todistamaan heille, etteivät hekin joutuisi tähän vaivan paikkaan.'
16:29 Mutta Aabraham sanoi: 'Heillä on Mooses ja profeetat; kuulkoot niitä.'
16:30 Niin hän sanoi: 'Ei, isä Aabraham; vaan jos joku kuolleista menisi heidän tykönsä, niin he tekisivät parannuksen.'
16:31 Mutta Aabraham sanoi hänelle: 'Jos he eivät kuule Moosesta ja profeettoja, niin eivät he usko, vaikka joku kuolleistakin nousisi ylös.' (Jeesushan nousi...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.