Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Makaaberi sianveripolttouhriydinvoimatemppeli
SHERWOOD † REAL † MEDIA † NEWS ™

On makaaberia kun käsität, että esim. Olkiluoto 1 ja 2:ssa ja muissakin ydinvoimaloissa käytetään tonneittain mm. sian verta! Puhdistus prosessissa, joka on tavallaan uhriverta; "Uhriveri oli kaiken A ja O. Käynnissäpidon puhdistava POLTTOUHRI!"

Plutonium-239- ja uhriveritalous Telluksella pitää huolen siitä, että Albert Einsteinin toteamus toteutuu; Ydivoima tappaa lopulta käyttäjänsä! Ja laitokset jo ehjänä ollessaan vuotavat kuin seulat tappavaa säteilyä! Verta uhrataan, joka leviää pitkin maanpiiriä ja tappava taustasäteily hiipii samalla kertaa....Teknisesti veri puhdistaa.... (tässä "manalan" tapauksessa ei kylläkään synneistä!)

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/satakunnan-kansa-voi.html?showComment=1365942488236#c3483980547600810964

Käytännössä sianveriuhritemppeleitä yhteydessä uranuksen voimiin, tappaen paljon ihmisiä säteilyyn. Lisäksi "temppelin/molokinkidan papisto" tvo, supo myy salaa erittäin tappavaa plutonium-239 ydinkärkiin  miljoonien kilohintaan.

Lisää... mm. videoita!  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/06/uraania-epajumalan-palvelusta.html

Terveisin:
Olli Hakala Pori / Arto Lauri Eurajoki
Deus Protector Noster

Ps. Tule sinäkin mukaan parantamaan Poria, Satakuntaa ja koko Suomea!
Liity jäseneksi, vaikuta, kirjoita ja paljasta; ETVK!

______________________________________

b)  Jatkoa Arto Laurilta

Uniikkikuvausta aikalaisilta
 (Kiitän erityisest Porin politikkoa Olli Hakalaa seuravan mahdollistavista kuvakavalkadeista.)

Minulta jatkuvasti pyydetään yhä lisää toinen toistaan paljastavampaa dataa. Ehkä maailman arkaluontoisimpiin kuuluvasta aiheesta. MISTÄ TESLAN ja WESTINGHAUSEN BIMI- IDEA KUMPUAA? Mikä on se k o n k r e t i a joka ajatti nimenomaan yltiöuskonnollisuuteensa nojaavan USA:n hallinnon maailman epätoivoisimpaan himoonsa kopioida kaikkienaikojen tunnetuin "VALTASÄDE". Tämä seuraava materiaalivirta onkin koottu ihan erityisesti niille tahoille jotka himokkaasti haluavat NÄHDÄ ihan konkreettisimman päälle. Millainen laitteisto, fyysinen BIMI oli se jota 1900 alussa USA mielestään kopioi. Todellinen reaktorien BIMI- tehtaan ydinkultin raakasti relisoituessaan väärennnetty materiaali löytyy lähempää kuin uskottekaan.

Koska aihe on mitä arin. Lähestyn genreä tekniksesti. On olemassa jotain enemmän kuin selvää todistusta siitä, mitä Morgan ja Westinghause ydinrakentelussaan 1893 akoi. Halussaan "keskustella taivaanvaltojen kanssa KEINOBIMEILLÄ". No yksinkertaisesti läväyttivät Teslan eteen:
"Teeppä tuommoinen Israelista varastettu Vatkaanikopio", ja saamme maailman anastettua USA:n käyttöön ikiaikaisin kaavoin! Tee meille kansat kumartamaan saava salaisuuksien salaisuus, tie taivaan kanteen Tesla."

Ja Teslahan teki. Laboratorio räjähti kokeissaan kolmasti neliökilometrien megatuhoon kun hadronBIMIT rojahti ja taivaan voimia "kahlittiin" maailman suurimman USA:n YDINIMPPERIUMIN jalkavaimoksi. Tämä johti ennennäkemättömiin ihmiskunnan vaarallisimpiin YDINkokeiluihin. On tässä pahassa ajassamme saamassa totaalituhoonsa koko PLANEETTAMME! Taivaan tavoittelijat Westinghauseineen survaisivat aikamme syvimpiin helvetin esikartanoihin. Saksa, Irlanti, Italia, norja, Hollanti, Itävalta, Espanja, Portugali katollisina t i e t ä v ä t Vatikaanista USA:han ostetun "väärennetyn liitonarkin" koituvan maailmojen kohtaloksi. Kauhunsekaisina JO irtautuvat ydinMOLOKIN palvontalkulteista!

Vaan annetaan kuvien puhua. Konkreettisesti BIMI:stä kaikki keskeisin USA:ssa tehty suunnittelutyö alkoi. Ihminen halusi korottaa itsensä Jumalan kaltaiseksi. Kaikkienaikojen hurmoksen hanke, jonka suorittamisesti ikiajat on ihmiskuntaa varoitettu. Mutta siellä se istuu Olkiluoto, Loviisa, Posiva. Aurinkopylvään palvonnan IAEA:n kultti, mahtien kuninkaalliset. Jotka ihan TOSISSAAN uskottelevat rankaisematta yhä voivansa toimia maailmassamme anastamallaan vallalla vailla rajan häivää. YDINATEISMIN KULTIN PÄÄRUNKONA ON TOIMIA TAIVAAN VOIMIN, KUIN IKIAIKAISET JUMALUUDET OLISI YDININSINÖÖRIEN EROTTAMATON ETUOIKEUS. Katso kuvat ja yksinkertaisesti y m m ä r r ä mikä vallanjanoisimmat sokaisi loputtomaan YDINHELVETTIINSÄ:

(Valitettavasti kuva lähteitä on sensuroitu / 2014)

BIMI sellaisena kun se ON!
http://kuvaton.com/k/YEUL.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEUL.jpg[/img]

Tealaoskilaattoriin tarvitaan tietysti antenni. Nykyään se on reaktorikannen teslakupolin päällä oleva neliskulmainen päävesiallassysteemit ruostumattomine vaippapelteineen. (Jota fukushimassa ihmeteltiin m i k s i ydinjäte kiikuu 30m irti maasta?) BIMI nousee (400kV) suurjännittelähettimellä siitä 100km ionosfääriin. Tässä kuitenkin Leevin ylipappi "laitteineen". Ei siis YDINpappi sianverisissä paholaisenpalvonnoissa kuten TVO:lla!
http://kuvaton.com/k/YEUq.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEUq.jpg[/img]

BIMI mikä BIMI:
http://kuvaton.com/k/YEUE.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEUE.jpg[/img]
--

Teknisempään vertailuun
tekno tekno tekno tekno

Eilen 29.04.2013 MOT YLE TV1. Näytti OL-3 reaktorin pääkupollin keskeneräistä teslakupollia. Siinä näkyi jotain todella outoa. Kupollin lujuusominaisuuksiensa takia pitäisi olla kuin kylkiluut tukemassa kattoa. Mutta mitä vielä! valtavan paksut hataruuttaan huojuvat miltei tukemattomat ylösapäin tasaisesti pienenevät i r t o RENKAAT kertoivat katon olevankin TESLAOSKILAATTORIN koronarengasanteneja. LÄHETINANTENISTO BIMIÄ varten. Siksipä haluan juuri tähän näyttää videopätkän miten sellainen USA:n kokeilemana toimii mm. Irakin ydinASEtehtaitten löydöksenä.

http://kuvaton.com/k/YEUe.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEUe.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/YEUN.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEUN.jpg[/img]
http://kuvaton.com/k/YEU5.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEU5.jpg[/img]

Otin tämän Irakilaisen ydinreaktorin "esiasteen" koska tässä ylläolevassa nimenomaan TAIVAAN BIMI aukaistaan murskaamalla kupolin sisällä olevaa radioaktiivista ALIKRIITTISTÄ melko pienimassaista uraanierää KANAVASÄTEILYn IONI-virroiksi taivaan bimin 200 ohmin käyttöjohtoimiksi. BIMI aukeaa mitä konkreettisemmin 400 000V megaiskulla ja Teslan unennäkö "kuoleman säteilytykkeineen" toden totta toimeensa kiihtyy 8vastoinn STUK- valheita), a l i k r i i t t i s i l l ä k i n massoilla! Suora koe karuimmillaan demottuna.

Miten taivaan BIMI lähtee kaikkein pyhimmästä:
http://kuvaton.com/k/YEz8.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEz8.jpg[/img]

Tekniikasta kiinnostuneille. TVO:stakin muistamamme "puhdistava" VERIUHRIALTTARI oli esipihalla oikealla. Monikymmenmetriset vaskipylväät temppelin sisääntulossa ohjaavat hiloina SÄTEILYIONISAATION ulospuhallukset. Tarvittaessa maadoittavatkin liiat energiat massallaan. TVO:lla vastaavaa suuntasuojausta reaktoriin hadroneille tekee monimillinen laitokset oudosti kauttaalta peittävä pronssipunainen kokometallivaippa.(Kas väritkin Israelin mallista kopioitu.) Joka vaati peräti satamäärin ranteenvahvuisia madoitusverkostoja yltympäriinsä.

Yhtäläisyydet suorastaan häikäisevät. Kaikkein pyhimmässä on sitten joka portaalla kultaleijonat PLASMAN kontroloimiseksi. Jotta kaiken tieltään murskaava taivaan 70 000MeV tulibimi ei karkaisi täysin hallitsemattomana tuhoamaan kansaansa "kuluttavalla tulella." Indiana Jonesin videosta voitte katsoa Hollywoodin tulkinnan siitä miten ihmisiä BIMI polttaa joukottain ryöstäytyessään. Uhrilihan ja veren määrä kun oli riittävä edelläkerrottu "pronssipylväinen hila" hiukkaskihdytinten systeemi syötti taivaalta ohjaillun kuluttavan hadronkaskadin polttamaan pihalla odottavan uhrialttarin päällä olevan kaiken materiaalin, rasvan, uhriveren savuksi taivaalle.

http://kuvaton.com/k/YEzp.jpg
[img]http://kuvaton.com/k/YEzp.jpg[/img]

Mitä tästä sanoisi. Mykistävää, uskomatonta nyky- ydintekniikkaa jota pidetään y h ä salaisuuksien salaisuutena. Kunnes sen teille viimein paljastelen kerros kerrokselta. Tavalla jota CIA/ SUPO 220/ 20kpl lisäPOLIISEIN kauhunsekaisena sensuroi!

__________

Kommenttia: Voi tuota Arton tiedon määrää... Mutta selkeästi näyttää siltä kuin lucifer olisi yrittänyt kopioida liitonarkin uhriveri uhrauksineen, valopylväineen kaikkineen!

Kyllä se vain näin on, kun puhutaan luciferin, jah-bul-on, baphomet pahuuden/valheen/ahneuden valtakunnasta... Mikään ei ole sitä miltä se näyttää olevan ja kaikki liittyy kaikkeen... Pienestä se lähtee, mm. vapaamuurarit free mason asteet 1-33, valaistuneet illuminaatit 31,32, 33 asteet, globaalinen maailmanlaajuinen ryhmä illuminaatteja noituudessaan, riiteissä ja valoissaan, joilla on pahuudessaan kaikki maallinen valta, maallinen raha ja maalliset salaisuudet... (ydinvoimaveriuhritemppeleitä rakennella ympäri maapalloa... plutonium-239 takiakin...)

Mutta ei aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta, Jeshuassa (Jeesus) Kristuksessa Nasaretilaisessa lihaksi tulleena ja sovintoveren kautta; Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin ainoassa Jumalassa, joka itsensä kautta sovitti kaikki maailman synnit! Minä Olli Hakala pysyn näissä ja suosittelen kaikille, jotka haluavat sielunsa pelastaa. Koska alkaa oleman kovat ajat kaikilla sektoreilla, aito totuus on kovilla, sillä yllä mainitsemani voimat ovat tuottaneet useita agendoja Tellukselle, joilla pyritään loputkin aidot kristilliset arvot alasajamaan, ordo chaokseksi ja new wolrd order tilalle saattamaan. Ole vahva ja lohduta, sekä nosta heikompiasi aidossa totuudessa. Amen


Terveisin:
Olli Hakala Pori / Arto Lauri Eurajoki
Deus Protector Noster


Ps. Tule sinäkin mukaan parantamaan Poria, Satakuntaa ja koko Suomea!
Liity jäseneksi, vaikuta, kirjoita ja paljasta; ETVK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.