Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 12. huhtikuuta 2013

SATAKUNNAN KANSA VOI ARKALUONTOISEMMATKIN ASIAT TALLENTAA TÄNNE LUETTAVAKSI!
SUOMI24:SEN PORI PALSTAN TEKSTIT JA LINKIT EIVÄT YLEENSÄ PITKÄÄN TOIMI. PORI PALSTAN RIINA00 SHERIFFI, JHL-027:N JA PORIN KAUPUNGIN TOWERIT JA  JAH-BUL-ON MIEHET SENSUROIVAT TOTUUKSIA MINKÄ KERKIÄVÄT. 

(PORIN "TALON TAPOJA", SEKÄ POLIITTINEN- JA OKKULTISTINEN KAUPUNGIN LOPULTA TUHOAVA HYVÄVELIJÄRJESTELMÄ.)

SEN TÄHDEN VOITKIN KOMMENTTEIHIN LISÄTÄ TÄRKEITÄ VIESTEJÄ JA ASIOITA PORISTA, JOTKA JO VIHDOIN JA VIIMEIN KAIPAA JULKISUUDEN! ELI NÄIN SAADAAN SATAKUNNAN KANSALLE TIEDOKSI AITOA TOTUUTTA, VALHEIDEN JA SALAISTEN PÄÄTÖSTEN TILALLE. 

MAALAA, KOPIOI JA LIITÄ SIIS TÄRKEITÄ PORIN ASIOITA TÄNNE ROHKEASTI SATAKUNNAN KANSAN RAKENTAVAKSI LUETTAVAKSI KOMMENTTEINA! 

TERVEISIN: OLLI HAKALA PORI
DEUS PROTECTOR NOSTER
AITOA TOTUUTTA, MORAALIA JA 
OIKEUDENMUKAISUUTTA LOPPUUN ASTI.Ps. Tule sinäkin mukaan parantamaan Poria, Satakuntaa ja koko Suomea!
Liity jäseneksi, vaikuta, kirjoita ja paljasta; ETVK!

-

12 kommenttia:

 1. Jari Lehden tapaus on oikeusmurhien oikeusmurha, vaikka hän voittikin oikeudenkäynnin!? Mutta kuinka paljon asian oikeanlainen käsittely olisikaan lisää vaatinut. Nykyoikeus mahdollistaa 12-18kk rahamäärällä irtisanomisen, vaikka laittomasti, jos nyt työnantajaa sattuu niin huvittamaan, jossa tilanteessa monikaan uhri ei sillä hetkellä enää jaksa taistella työpaikkansa pitämisen puolesta, saatikka kaiken kiusaamisen ja henkisenväkivallan takia sillä hetkellä juuri jaksaisi tehdä työtä. Yleensä ihminen on niin nurkkaan ajettu ja seläntakana juoniteltu, sekä valehdeltu työyhteisölle vääryydellä ja valheella uhria vastaan kaikessa mahdollisessa.

  ----------

  Jari Lehti / "Oloneuvos" joka sai laittomat potkut Porin kaupungilta kun jopa omat työtowerit ja Jhl-027 puri. Jarin työtehtävät jopa jaettiin kiusaajien kaweri towereille... Vain Jhl-027 voi suvaita ja siunata tämäntyyppisen moraalittoman saastaisen toiminnan. Minulla itselläkin on omakohtaisia kokemuksia Jhl-027 pelleliitosta, joka on työnantajaanpäin kallellaan enemmän kuin Estonia black outissaan!

  Entäpä jos Jari Lehti olisi kuululunut johonkin toiseen liittoon...esim. Oaj:hin?! Olisikohan Jari saanut oikeutta nopeammin? Nyt Jarin taisto on kestänyt vasta 8 vuotta?!

  Terveisin:

  Porin kaupungin henkilöstöpolitiikan ja Jhl-027 uppoamista odotellen...

  ____________


  Hovioikeuden ratkaisu 8 vuotta sitten

  (Jari Lehti / "Oloneuvos")

  Lehden on selvitetty työskennelleen jo vuosia ennen työsuhteen irtisanomista lähinnä huoltoauton apumiehenä ja pihamiehen tehtävissä sekä ajaneen jyrää. Huoltoauton apumiehen tehtäviä Lehti on tehnyt huomattavasti pidempään kuin kadunrakenuksentöitä, joihin hänet oli alunperin palkattu. Lehden oman kertomuksen mukaan edellä mainitut työtehtävät olivat olleet keskiraskaita ja hän oli selviytynyt niistä hyvin. Hänen kertomuksensa vastaista näyttöä ei ole asiassa esitetty. Sen sijaan asiassa on käynyt ilmi, että näitä Lehden aikaisemmin tekemiä tehtäviä on ollut kaupungilla edelleen ja todistaja Raunela on ilmoittanut nimeltä niissä työskenteleviä henkilöitäkin.

  Hovioikeus katsoo, että asiassa on kysymys siitä, onko Lehti kyennyt hoitamaan edellä mainittuja tehtäviä. Johtopäätöstä jonka mukaan Lehti olisi ollut työkykyinen näissä tehtävissä, tukee hänen oma kertomuksensa, hänestä esitetyt lääkärinlausunnot, sekä se seikka, että hän on joidenkin kokeilujen jälkeen aina uudelleen palannut kyseisiin töihin. Minkäänlaista vastanäyttöä siitä ettei Lehti olisi näistä työtehtävistä kyennyt selviämään ei ole esitetty. Kuitenkin kaupungilla olisi ollut tarjolla tälläisiä töitä, mutta niitä ovat tehneet muut henkilöt. Näin ollen Lehden uudelleensijoittamiseen ei olisi ollut tarvetta. Porin kaupunki on näissä olosuhteissa irtisanonut Lehden työsopimuksen ilman että sillä olisi ollut työsopimuslain 7 luvun 2§:n 2 momentin 1 kohdan mukaista asiallista ja painavaa irtisanomisperustetta.

  ________


  http://keskustelu.suomi24.fi/node/11404558

  Jarilta työtowerit veivät työpaikan kieroillulla, kiusaamalla ja syyllistämällä yksin Jaria kaikesta... ja vielä tänäpäivänäkin sama virsi jatkuu! Näin toimii aito Porin kaupungin toweri Jhl:ä "korruption/moraalittomuuden" siunaamana. Vaadimme Lehdelle uusintakäsittely asiassa välittömästi ja salaiset Porin kaupungin ja oikeuden päätökset julkiseksi asiassa!

  Terveisin:

  Satakunnan kansa

  VastaaPoista
 2. TOP SECRET

  Tvo:lle ja tietäville kysymys: Minkä takia Olkiluodon ydinreaktoreiden prosseissa tarvitaan useita tonneja per reaktori per vuosi.... VERTA?! Ja ilmeisemmin kaikissa muissakin reaktoreissa Telluksella?!

  Eräs selitys Raamatun valossa: Reaktoreiden yläpuolella taivaanavaruuksiin yhteydessä olevat suurissa sähkövarauksissa olevat pylonit (66.6km) plasmapalloineen ovat negatiivisiin voimiin yhteydessä taivaanavaruuksissa, alaspäinjohdattaen ennustettuja tappavia / kiusaavia pimeyden henkivaltoja ja voimia ihmisiä vastaan, jotka jo ennestääkin yli kymmenkertaistuneiden taustasäteilyjen tappaviin epäjumalanpalvelus atomihalkomolaitoksien onnettomuuksiin, säteilyperäisiin sairauksiin sairastuvat ja kuolevat.

  Epäjumalanpalvontamenojen uhrilihat syötetään kansalle tietämättään lihatiskien kautta... Tvo, supo ja iaea mm. valvovat että kansa saa valhetta median kautta ydinvoimasta... ja rahanahneiden mustanpörssin kauppa käy, huolimatta Telluksen kuoleman kouristuksista / vaikeroinnista monilla sektoreilla... Onkohan tämä okkultismikin paljon pidemmällä kuin uskommekaan?!

  Huhu: Ameriikassa kuulemma jo kaikkien kuolleiden ihmisten veri otetaan talteen... Miksi?!

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=607910062570409&id=326069190754499

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhä verisempää faktaa. . .

   (Teknisempi versio: Arto Lauri itse nähneenä)

   Ydinvoimalan nielemät vesihöyryplasmat PITÄ olla IONIpuhdistettuja. Tuskin kukaan on julkisesti uskaltanut konkretisoida m i t e n vesi- plasmakaasua reaktorin säteilyn kyllästämässä virtauspiireissään tauotta on käsiteltävä TVO:n salaisissa laitteistoissaan. Itse olin TVO-varastoissa näkemässä miten sinne tuotiin autonkuormittain mystisiä tunnuksettomia, merkittömiä muistaakseni vain 20kg ruskeissa pahvipurtiloissaan materiaaleja. Ihmettelin varastoväelle, että mihin ihmeessä moisia tarvitaan noin valtavat tonnimäärät vuosittain? Aukaisin yhden ja ihmettelin kun purkissa oli synkeän mustaa ryynimäistä pikkupellettiä.
   "Eläinten verta! Sitä noissa on. Ydinvoimalan päävirtauskanavan ionipuhdistuksen aktiivihiili tehdään polttamalla likimain kaikki maailmalta liikenevät eläinveret!". .

   Tajusin iskunomaisesti, että ydinalan (Molokin) paholaiselle POLTETAAN magaaberina uhrina tonneittain vuodessa tätä Raamatusta tuttua eläinten UHRIVERTA! Jotta tämä palamamustan tuonenkoneet ylipäätään saataisiin pitää käynnissä. Tuhannet näin teurastetut eläimien ruhot lisäksi pakkosyötetään ihmisten ruokana. Näistä oleelisimman viestin myrkyllisyyden ymmärtänevät toivoakseni kirkolliset piirit. Tai vaikenevat kauhunsekaisen rienauksen edessä toki tarkoin ydinturvaviranomaisten paineissa!

   USA:ssa on todella palojon ydinvoimaa. Likimain kaikki liikenevä eläinverikään ei tahdo riittää. Nyt mennään todella aralle alueelle. Nimittäin USA:ssa on ihan virannomaisten valvomana outoa oudompi LAKI joka velvoittaa poistamaan kaikilta maassa kuolleilta heti VERET. Tilalle ajetaan ns. "balsamoinnin formaliiniliuokset". Todella, todella harva uskaltaa maassa kysyä minne menee "oikeasti" ne ihmisistä poistetut valtavan määrien verivirrat, ja kenen käskytä? Varmaan ainakin "jonkin tahon" tarvehimoon. . mutta nyt asia alkaa saada niin karmeaa kyytiä. Että jätetään mietintäänne....

   Poista
 3. Huomenna töihin WinNovaan... Täytyypi kysyä onko sihteerin kassakaapissa tai jossain muun henkilöstön salaiset "yli 100 määräaikaisen potkut 2012" tulospalkkio bonusraha kirjekuoret vai tuleeko suoraan salaisesti ensi tiliin...? ;)

  No, saako sitä enää pitkään talossa olla... Juha Vasaman mukaan vahtimestari palvelut ajetaan WinNovassa alas... ja minähän olen vahtimestari-autonkuljettaja. Minustakin saa varmaan tulospalkkiota 2015 tammikuussa viimeistään kun 5 vuoden suoja-aika on loppu. No vastavuoroisesti pyysin Vasamaa ystävällisesti työkawerina reilu vuosi sitten jo face to face eroamaan vapaamuurarien sata-loossista itsensä ja perheensä takia, sanoen; Minä tiedän mitä sinulla tulee siellä okkultismin yläasteissa eteen, sinä Juha et tiedä...

  Nyt suosittelisin jo tulospalkkiokohun (ahneusvirhe / "yli 100 ma potkut tulospalkkio 2012") takia Juha jättämään WinNovan rehtorin tehtävät ja/tai vähintään noituuden harjoittamisesta yläasteissa tunnetun lahkon välittömän hylkäämisen... Politiikka ja hyvävelijärjestelmät vievät aikasi.

  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster

  VastaaPoista
 4. Kirjoitettu joskus 2000-2001:

  PORIN VAAKUNASSA PRÄNTÄTTYNÄ: DEUS PROTECTOR NOSTER!!!

  OLKOON SE PORISSAKIN AABRAHAMIN, JAAKOBIN JA IISAKIN JUMALA!!!

  Lähi-idän asioita, Globaalista tulevaisuutta (Myös hengellisesti), heikko ja vähä-osaisten asioita, "Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy problematiikkaa jne." Pyrin kertomaan kansalle kuitenkin TOTUUTTA enkä valheita, useimman arvostelijan "Korvasyyhyihin"!

  TUHKAA PÄÄN PÄÄLLE:

  Suomea johtavat "Useimmiten" korruptoituneet päättäjät, jetset pääoma juomarit, tuomarit...jne. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy, näin on aina ollut ja näin aina…onneksi ei tule olemaan!

  Elämme ajassa, joka on hyvinkin mielenkiintoinen monella eritavalla. Mutta juutalaisten ja arabien tulevaa valherauhaa kannattaa seurata. (taltioikaa kaikki tekstit ja linkit suuren laittoman sensuurin tähden…) Nimittäin sen jälkeen kun se on solmittu, alkaa eskatologiset tapahtumat globaalisesti kiihtymään. Ketkä pimeydessä vaeltavat menevät yhä syvemmälle pimeyteen ja valkeudessa vaeltavat menevät yhä lähemmäs valkeutta. Tulee yksi ainut "Maailman uskonto/instanssi" ja jos et sen pillin mukaan toimi, niin voi kärsimyksiäsi. Poliittisesti ei ikinä tulla saamaan samanlaisia oloja kaikille ihmisille globaalisesti; Se on varma!

  Siis vielä on aikaa tutkia mihin kannattaa uskoa, poliittisiin järjestelmiin, itseensä (Väärässä mielessä) tms. valheisiin, vai kaiken luojaan! Antikristuksen aika on oven takana. "Rooma" nousee jälleen jaloilleen ja ovelasti pitää halpana kaikkia Kristuksen tekoja ihmiskunnan eteen. Suomea ohjailevat itsekkäät, moraalittomat materialistit joka "Suunnasta" jotka korkeintaan nimellisesti kertovat olevansa Kristittyjä. He ovat valkeiksi kalkittuja hautoja, jotka sisältävät kuitenkin kaikenlaista pahaa ja jumalattomuutta. Ulkoapäin he pyrkivät olemaan hyvinkin fiksuja, mutta se on vain harhakuvaa.

  Ainoa ratkaisu kaikkeen on huutaa avuksi Herraa, NÖYRTYÄ ja tajuta kuinka vääriksi yhteiskunnan arvot ovat menneet. On otettava lusikka kauniisti käteen ja lähdettävä ihan ruohonjuuri tasolta uudestaan kehittämään vaikkapa Suomen ja Porin oloja, unohtamatta työttömiä, köyhiä, vähä-osaisia jne. On myös totta, että Jumala ei ketään tekojensa (Ansio) takia tule muistamaan, vaan yksin Kristuksen sovitustyö (Ristin kuolema) on ainut tie Isän luokse! Mutta, mutta onhan aina parempi hyvää tehdä kuin pahaa ja siitähän onkin kysymys. Ja tämän ovat useimmat unohtaneet ahneuksissaan sekä itsekkyydessään ja tietysti köyhien ja puolustus kyvyttömien kustannuksella.

  "Riisto vasemmisto kapitalistit tai vasen ja oikea samoja poikia" kuvaa hyvin tätä aikaa....ei ole pian yhden yhtäkään, joka hyvää tekisi....!? Vai onko? Kuinka paljon viime-aikoina Suomessa on tehty TERVEELLÄ pohjalla päätöksiä jossa olisi huomioitu köyhät ja vähä-osaiset? Huh, huh aika vähän!

  "Onko heti niin, että jos sinulla on omakotitalo ja auto, niin sinusta tulee ns. heikompiosaisten vihollinen." Tänä päivänä voisi jo näinkin ajatella, varsinkin kun ne on maksettu. Sitten alkaa kesämökin, asunto-auton, osakkeiden yms. ostelu jne. lähimmäisistä piittaamatta. Mutta nyt, Sananvapaus ehdottaa Suomeen ja Poriin uutta toiminta mallia vähä-osaisten auttamiseksi. Otetaan jokaiseen poliittiseen keskusteluun mukaan runsaasti vähempi-osaisia joka suunnalta...televisioon, radioon, lehtiin jne. Eduskuntaan, Porin KH kokouksiin, Linnan juhlien, Porin päivien vastaanotoille mukaan myös todella heikompi-osaisia, kaikkiin kaupunkien kokouksiin mukaan myös laita puolen ihmiset kertomaan oman kantansa asioiden hoidosta Suomessa ja Porissa.

  VastaaPoista
 5. b)

  Heräävätköhän päättäjät syvä unestaan?

  Annetaanko koko kansan äänien kuulua!

  Ovatkohan öky-rikkaat jo sitten kasvot punaisina?

  Onkohan sitten vielä aina vaan köyhän oma syy, kun ei pärjää "Oravanpyörä" yhteiskunnassa?

  HÄVETKÄÄ PÄÄTTÄJÄT:

  Tehdäänkö jo päätöksiä KÖYHEMPIEN ihmisten eduksi? Milloin on Suomessa ja Porissa kunnolla töitä? Milloin voi köyhä vähä-osainen hymyillä yhtä leveästi kuin hyvä-osainen? Onko kaikki muka köyhän tyhmyydestä kiinni, ettei se pärjää? (Erään entisen Promenadi palstalaisen teoria!)

  Miksi yläluokka tekee hyviä päätöksiä itselleen? (Melkein kaikki Suomen ja Porin poliitikot) Miksi lupaatte yhtä ja teette toista? Miksi olette useimmiten Kieroja? Nukutteko yönne Hyvin? Jos nukutte, miten se on mahdollista kun köyhä kärsii samaan aikaan kaikenlaista puutetta? Milloin teidän POLIITTINEN peli loppuu ja ALKAISITTE VÄLITTÄMÄÄN JOSTAIN MUUSTAKIN KUN OMISTA EDUISTANNE! Milloin Palkkojanne alennetaan? Milloin teistä tulee inhimillisempiä?

  Ehdottomasti olemme kaikki parasta A-luokkaa, mutta päättäjät ovat tehneet tämän vaikeaksi! "Olisiko jo aika ajatella Suomalaisten ja Porilaisten asioita uudella tavalla". Siis päättäjät tekemään sellaisia päätöksiä, että KAIKILLA Suomalaisilla ja Porilaisilla olisi hyvä olla! SIIS PORI NOUSUUN! Porissa on 76253 ihmistä.(2000) "B-luokka" 30 % (22876 ihmistä) "A-luokka" 70 % (53377 ihmistä) Noin 30 % ihmisistä on tavalla tai toisella vähä- osaisia ja kärsii jatkuvasti tilanteesta. Siis 22876 ihmistä Porissa on jäänyt niin sanotusti huonompi-osaiseen tilanteeseen!

  Mutta jos ollaan realisteja...näiden 70 % (53377 ihmistä) joka sisältää myös 5-10 % "Ökyryhmän: Päättäjät, tuomarit ja juomarit jne."; Näiden ihmisten itsekkyys, ahneus (Saavutetut edut), moraalittomuus, laupeudettomuus jne. ovat todellinen syy noin 30 % (22876 ihmisen) ahdinkoon. Sikari porras (5-10 %)… Teitä kansa (70 %) matkii ja (30 %) porilaisista kärsii Sikari portaan välinpitämättömyyden takia! Kuka huonompi-osaisia auttaa? (70 % -30 % Suhde sopii varmaan koko Suomeen!) Suomalaiset ja Porilaiset päättäjätkö? On se vaan hienoa, että vihdoin on huomattu päätöksien järjettömyys ainakin köyhemmän ihmisen kannalta! Asioihin pitää tulla muutos! Jopa 30 % piilotyöttömyyttä ei kukaan kestä! Nämä asiat vaativat suurta julkisuutta, ei ne muuten täällä Suomessa ja Porissa parane! Olen myös sitä mieltä, että kehutaan sitten vasta kun on aihetta ja niin kauan kun on moittimista "Isokenkäisten" touhuista, niin sitten moititaan!

  Kahta minä sinulta pyydän, älä niitä minulta koskaan kiellä, kuolemaani saakka: Vilppi ja valhepuhe pidä minusta kaukana. Älä köyhyyttä, älä rikkautta minulle anna; anna minulle ravinnoksi määräosani leipää, etten kylläisenä tulisi kieltäjäksi ja sanoisi: "Kuka on Herra?" ja etten köyhtyneenä varastaisi ja rikkoisi Jumalani nimeä vastaan. (Sananlaskut 30:7-9) Ja tämähän oli Sananvapauden "Kulmakivi"! Näin kun ruvetaan toimimaan myös "Johtoportaissa"; voisi siteerata egoisti tv- ohjelmaa: Maailma, Suomi ja Pori pelastuvat! ( Pirun kastaminen Porissa kerran vuodessa sekä Jazzin suosiminen tulisi myös lopettaa heti. Jazz on New Orleansista lähtöisin olevaa bordelli musiikkia.

  VastaaPoista
 6. Kansa ei tiedä Talvivaarasta vielä juuri mitään...

  Suomi neitoa nyt saastutetaan ja raiskataan plutonium-239 takia ja rankasti, sekä taustasäteilyn lisääntymisen takia Suomessa säteilyperäiset sairaudet, mm. kaihi, kuolemat, muutatiot lisääntyvät ja lapsemme kärsimällä kärsivät! Supo, iaea, mustanpörssin plutonium-239 kauppa tappaa Suomen. Einstein: ydinvoima lopulta tappaa käyttäjänsä... SUOMESSAKIN!!!! Suomesta ollaan tekemässä ydinjätteenkin kaatopaikkaa... (Mitterand-Koivisto sopimuksien seuraamuksia 80-luvulta)

  Please kuuntele tämä kokonaan!
  http://www.youtube.com/watch?v=agzxHptslDQ&feature=youtu.be
  Olen itse ollut kuvaamassa Olkiluodossa Arton kanssa ja nähnyt omin silmin mm. Tvo:n maaperätutkimuksetkin...
  You tubessa; Tappava ydinvoima 1-5
  http://www.youtube.com/watch?v=BKbNtNsDP9w

  VastaaPoista
 7. "Ydinkultti"

  (Kommenttia: Arto Lauri, n. 30 vuotta Olkiluoto 1 ja 2 työskennellyt julkistaa miten melkein käsittämättömissä atomivoimalan puhdistusmenetelmissä käytetään tonneittain vuodessa eläimen, sian verta ja sen puutteessa ilmeisesti jopa ihmisen verta. Tämä hyvin saatanallisia uhrimenoja muistuttava toiminta globaalisesti alkaa saada ihokarvat pystyyn, kun ajattelee plutonium-239 taloutta, salakauppaa ohjuksien kärkiin, verellä toimivia puhdistus/"molokinkita sovitus" järjestelmiä, piipusta laitoksesta ulos tuulien mukana laskeutuvan säteilyn joukossa, järjestelmän "uhritulien" mukana palanut veri laskeutuu ympäri Telluksen maanpintaa... Tämän kaiken toiminnan takana on saatanan tarkoitus... -jah-bul-on- on tullut vain varastamaan, valehtelemaan ja tappamaan meitä ihmisiä, mm. säteilyllä ja hälyttävän korkealla taustasäteily jo onkin!

  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster)

  ------

  CIA hyökkäsi raivon vallassa poistamaan FB:ssä kirjoituksiani siitä miten ydinteollisuus tunkee reaktoriensa ns."suotomassoiksi" tonneittain verta jokainen vuosi. Olin tosiaan ITSE TVO:n varastoissa ihmettelemässä miten näitä veripellettejä siellä oli autonlasteittain karuissa reuskeissa WC- rullamaisissa kierretyn paperin nimettömissä 25kg paperitynnyreissä. Oli se selvää, että nimien puuttuminen tuotteista kertoi niiden hämäristä taustoista. Ihan kuten ASEA- atomin laittomat MCT neopreenikumien käsitttelyyn tarkoitetut suojeltujen valaitten rasvan 5cm pitkät huulirasvatuubit.

  Mutta tosiaan m i k s i SUPO ja CIA poltti päreensä kanssani, h e t i kun hypersalatun asiansa paljastin? Veriuhreja käyviin ydinepäjumaliinsa tunkevat TVO:n "ydinateistipapistojen" toimet eivät alkuunkaan kestä päivänvaloa! Uskonnollisille maailman piireille ei taivaasiin teslabimin avulla pumpattavat SIANVERIUHRIT valumaan päällemme kaikialla ydinvoimin, ole varmaan "siunaukseksi tulkittavaa.

  Miettikää miten Israelin puolisen tusinaa ydinreaktoriaan tunkee Luvatussa maassaan parhaillaan esteittä tuhansia kiloja epäpyhien SIKOJEN veret vuosittain niin jutalaisten, muslimien kuin kiihkokristittyjen päälle pitkin maailmankantta USA:ta myöten. . .Siis AJATUKSELLA, kun tätä tehdään vuosikymmenestä toiseen ihmisten ruokapeltoihin, juomavesiin. . No joo CIA selkeästi tajuaa, ettei kestä uskonnollista etikkaa laisin päivänvaloa tällaiset ydinvoimafaktatkaan!

  Jatkokysymys kuuluukin m i s t ä USA:ssa sitten ottavat veren ydinvoimaloihinsa? Koska Martin Ylikännön parlamentissa 2013.04.24 antaman vastauksen mukaan eläinten veri menee ruokiin ja eläinrehuihin. Näinollen käteen jää mystinen kysymys siitä miksi 1970- luvun aluilta Vietnamin sodan aikoihin alettiin ottamaan USA:ssa "tarpeisiinsa" ruumiiden veret talteen PAKKO balsamoinnein? .. Kummastusta asiassa lisää, että 1973 öljykriisin aikoihin ydinvoimaloihin tarvittavan aktiivihiilipellettien veren kysyntä räjähti konkreettisesti käsiin. Veri sopii erityisen hyvin tarkoitukseen, koska siinä oleva rauta tukee huteran poltetun veren kaasuja kokoavia rakenteita optimaallisesti.

  USA:ssa kuolleiden verihän ei taatusti päädy lääketeollisuuteenkaan. MIKSI se pitää poistaa formaliiniliuoksella k a i k i l t a kuolleilta lakisääteisesti? Nyt asian jatko kiertyy näitä valtion pakottamia outoja formaliinisia veriannoklsiaan ruumiista valuttaville USA:n hautureille? Vastausta kaivataan nyt aiheeseen erittäin paljon! Miksi k a i k k i mitä ydinrikolliset teettää johtaa tällaisiin magaabereihin kultteihin? Survooko teslabimi siis parhaiten uraanihelvettiään kun siihen suitsutetaan sikojen veriuhrit terästetyin ihmisvahvistuksin? Kyllä täytyy todella sanoa, että mitä enemmän ydinalan SIKAILUJA tutkailee. Sitä o k s e t t a v a m m a k s i TVO:lla menee!

  VastaaPoista
 8. CIA/ SUPO:lla alkaa nää f a k t a t todella keitättää. Annetaan toki siis himossaan pyytäjille lisää:

  Siasta "sekelivirroiksi"

  Ydinvoimaloille on oikeastaan vain yksi keskeinen käyttöytimensä. SILMITÖN HIMO TAPPAA, RAHASTA! Kun USA myi ydinvoimaideansa maailmalle, USA liehitteli tappavilla ydinvoimaloillaan Israelin kaltaisten ahtaalle ajettujen maiden muuttamista mieleisekseen rahatehtaiksi. Mustan plutoniuminen kuolemankauppa myy ja käy pyydykseen. Varsinkin kun kohdemaassa eivät kansanmassat tiedä mitä YDIN- kultti oikeastaan on! Miksi juuri Israelin kaltaiset maat oli USA:n pääkohde? Tottakai ja tietenkin siellä syntyneen legendaarisen "Liitonarkin" innoittamana lähdettiin USA:ssa kehittelemään ja ideoimaan keinoja saada niskaoteeseen k a i k k i maaailman maat. Ja toden totta malli otettiin sieltä mistä se huipputasoisimmin voitiin raapia.

  Liiton arkki oli suora yhteys "taivaalle". Tätä mystistä "taivaan valopylvästä" aikalaiset peittelemättä kuvasivat oudoksi yötä päivää arkista taivaalle kohoavana kirkkaana BIMImäisenä valopylväänä. Juuri VERIUHRI ja sen savut oli keskeinen toimitapa keskustella taivaalle. Uhriliha ja sen veri asetettiin savuamaan alttarille:" Tuli ei langennut polttamaan ennen kuin uhriverta oli riittävästi". "Pyhä pilvi seurasi kaikkialle Liiton arkkia minne se vietiin".

  Teslalla jenkkikumppaneineen oli RAIVOISA halu muuttaa tämä ikiaikainen kansojen hallitsemisen mahti konkreettiseen moderniin muotoonsa. Westinghausen toimitiloissa alkoi ilmeisen suoraan mallia mukaillen muodostua ajatus saattaa USA:n hallitukselle OMA Liitonarkki! Mutta kuten AINA näissä käy, jäljitelmästä tulee IRVIKUVA, suoranainen rienaus tekijämaalleen ja sen alistamille kansoille. Niin tässäkin tapauksessa. Siunausta hanke EI saanut. Kävi kuten aikoinaan Liitonarkin anastaneille valtioille. Tuho tuli taivaalta ja kosti!

  Teslan laboratoriot tuhottiin yksi toisensa perään, "kiellettiin ylhäältä" peräti kolmasti. Kuten Uudessa -Testamentista "ennen kukon laulua kiellät minut kolmasti", muistamme. Pian vuosikymmenten ongelmistaan tuimistuneet kehittelijät oivalsivatkin kääntyä sumeilematta okkultistisen kaikkeuden pahuuden voimien rattopojiksi. Näillä eväillä tavoitteet "valkeuden voimista" ruhjoutuivat syvimmpiin helvetin esikartanoihin. Mutta puuhastelijat eivät nykyhallinnon tyylin välittäneet tietenkään. Pääasia että RAHAA ja VALTAA TULI! Otetaampa kuvaavaa esimerkkiä.
  --

  Ratkaisujen VERESTYMINEN
  dollari dollari dollari

  Ydinvoimalan IONIpuhdistettu vesi. Siis se aine jonka elämännesteestä "uranuksen manalanvoimat" muuntavat DTN -deuterium, tritium, typpiplasmaksi pyörittämään turbiineja ydinvoimaloissa. Kohtaa reaktorissa tuhoavia ns. "neutronimyrkkyjä". Pelätyimmät näistä ovat samarinium ja KSENON jalokaasu. Kun näitä muodostuu, prosessiin ne kaappaavat fissiolle elintärkeitä neutroneita. Jonka ruhtinaallisella seuraamuksella Tesla ja Westinghause huomasivat riesakseen reaktorinsa vimman laantuvan totaaliseen äkkisammumiseen.

  Varsin suorasukaisesti he alkoivat hakea ratkaisua alkuperäteoksesta. "Uhriveri oli kaiken A ja O. Käynnissäpidon puhdistava POLTTOUHRI!" Kokeissan määrätietoisesti he huomasivat m i k s i juuri ja vain korvaamattomin polttoveri toimi ja miten. Antakaas kun kertaan. Ksenon on JALOKAASU. Hyvin hankala aine, joka EI suostu sitoutumaan kemiallisiin saostamisiin. Aine pitäisi poistaa kuplina suoraan prosessivesistä. Veri, erityisesti ihmisen ja SIANveri olivat luonnon luomia valmiita ihmepellettipakkauksia. Kun näitten punasoluja ensin poltetaan.

  Jatkuu...

  VastaaPoista
 9. b)
  Rauta pitää herkän hiilirakenteen kuosissaan. Hapen ja hiilidioksidien kuljettaminiskyvyt näissä pienissä latistuneissa pallosissa oli JUST eikä melkein sopivaa. Ennenkaikkea poltto optimoi niihin tarttuvan kaasukkuplan koon. Nerokas systeemi TVO:ssa suodattaakin kaikki prosessivedet juuri sianveritonnistojen j a t k u v a n syleilyn kautta. Totta kai hyperionisoitunut DTN- vesi kaasuttaa veriä kaikialle ydinvoimalan ympäristöön. Mutta siihen kustomoidun savupiipun, tuuletusten kautta se survaistaan esteittä leviämään maailmalle päällemme kanavasäteilyn ionisaatioina. Miksi sitten ksenonia ylipäätään kootaan suotomassa- aineisiinsa?

  Ksenon 54 Xe-127 T½ 36,4vrk

  Tuo kertoo jo osaavalle oleelisimman. Ksenonit imuroituaan ne pitää pysäyttää kiertämästä uudelleen reaktoriin. Kaasumaisena aineena ksenonin säteilyn puoliintumisaika on hyvin lyhyt, mutta kiivaasti energiaa sylkevä. Taltioaikanaan ksenon toki säteilyerosoi kaasuiksi veriuhriaan. Mutta pysyttäen ksenonkuplat koko ajan tiukasti rautaisessa otteesaan. Viimein kun ksenin raivoisa tuhovimma on laantunut. Se voidaan tuulettaa sianveri- ioneineen kaikineen..

  Niin minnekkäs muualle kuin synniksi ydinvoimaansa palvovien päälle surutta ulkoavaruuksien kautta ruokapöytiimme asti. VEREN tällaista yhä uudelleen käytettävää erikoisominaisuutta ei korvaa kerrassaan mikään. Juuri pulskan SIAN veressä riittoisana liikkuva rasvat, ja saostuskalkkiplakit tekee siitä erittäin sopivan ydinteollisuuden himoamaa liukasta käyttövoimaa. Poltettu uhriveri on omiaan konkreettisoituvan VOIMAN lähdettäjää mitä selkeimmin. Lähinnä v a i n "elintasosairauksissaan runsaasti plakkiutuvien jenkkien" ihmisen OMA VERI toimii paremmilla tasoilla SIAN veren kanssa. . TVO:lla, Loviisassa , niin no kaikialla missä ydinvoimaa himokkaasti tehdään. . .


  Arto Lauri


  --------  Kommenttia: Artolta asiaa! Kun puhumme Israelista, on muistettava että Israelin eliitti kuten maailman eliitti (Porinkin) yleensäkin on okkultismiin sekaantuneita, riitein ja valoin pääosin. Israelia kansana älä tuomitse, hetken heillä on vielä peite silmillään. Siunaa Israelia, älä heidän mahdollisia pahoja tekojaan tietenkään. Siunaa Israelia, että 1000 vuotinen rauhanvaltakunta saisi alkaa pian! 1 Mooses 12:1-3

  Olli Hakala Pori
  Deus Protector Noster

  VastaaPoista
 10. Pakko se jonkun tuoda nämäkin esille...

  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/04/makaaberi-sianveripolttouhriydinvoimate.html
  Olli Hakala blogi: Makaaberi sianveripolttouhriydinvoimatemppeli
  ollihakala.blogspot.com.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=524647500885623&set=pb.100000211325318.-2207520000.1367305240.&type=3&theater
  Kuva kertoo enemmän kuin 1000 sanaa...
  Media, lehdistö ja Stuk ei kerro kaikkea ydinvoimateollisuuden vaaroista ja bisneksistä...

  Suomestakin mustanpörssin kaupassa myynnissä plutonium-239 n. miljoonalla kilo... Jonka tuottaminen sivutuotteena, korjataan siis; PÄÄTUOTTEENA on ydinvoimaloiden 100%:senttinen tarkoitus! Ei sähkö ja hemmetin ylihintaista ydinsähköä onkin pian vaikea saada ja tosi kalliin uraanisaatavuuden (louhostoiminta, pumput etc. katteetonta touhua) takia... mm. talvivaaran chaos!

  VastaaPoista
 11. Miljardeja velaksi invaasioon, eniten eliitin moraalittomaan bisnekseen, sekä oma kansa kärsii ja 40% uusköyhällistö hylätty ja syyllistetty "tervon" roskiksi...

  SK 10.10.2016 "spämmää" maksusta vielä esimerkiksi!?
  -Pakolaisille lisää paikkoja kuntiin uusilla bonuksilla
  -Ota vastaan pakolainen ja pelasta talous

  Otsikointi on jo manipulaatiota, vaikka hiukan leipätekstissä kritisoitaisiinkin. Valtamedialla (SK:llakin) asenne on ajaa kulttuuri marksismia, "sorosilaisuutta", agenda 21:stä ja kaiken suvaitsemista, itsenäisen Suomen alasajoa siis, joista moni käyttää yhteisnimitystä; mädätys!


  On se kumma kun valtalehdistö monin eri tavoin ihannoi, levittää sellaisia uutisia moninkymmenin, sadointuhansin levikein (alle 10% Suomalaisen propagandaa, tarkennettuna alle 1% agenda 21:stä), niinkuin se olisi koko kansan tahto?! Noin 90% Suomalaisen mielestä, tai ainakin aivan pian se on kansallisen, ex-itsenäisen, ex-puolueettoman Suomen tuhontaa monin erikeinoin eri ministeriöistä valuvan mädätyksen kautta. Suomessa mm. kuu epäjumalan (allah) suojeleminen ja sen kaiken aktiivisen hapatuksen salliminen on järkyttävintä vihapuhetta ja rasismia Suomen kansaa, naisiamme, tyttäriämme, lapsiamme, lasten lapsiamme vastaan ja tuhoaa Suomen yhteiskunnan pystyssä pitävät, jäljellä olevat voimat lopullisesti.

  Mitä teet, miten valitset jatkossa, ja tutki ensin esivallan, oikeusministeriön etc, loosi okkultismin, pahavelijärjestelmän (rebekka) kytkökset/korruptio, sekä tutki syvällisesti, mitä on islam, väärä kristillisyys ja väärä juutalaisuus... Tiedostasi onko se oikeaa, näet riippuu maamme tulevaisuus, ei yksin yk:sta, eu:sta jne.

  Se riippuu siitä miten suhtaudumme aitoon factaan ja tuommeko sitä esille, "Orwellilaisesta" lisääntyvästä totuuden sensuurista (ns. "vihapuhe") huolimatta...?

  -Satakunnan Olli-

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.