Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. toukokuuta 2016

Ette ikinä usko! Led energie 6W, E27, 470LM, Mod 5770Marraskuussa 2015 ostin 2 pakettia yllänäkyviä 4kpl pakkauksia, yhteis hintaan 19.80 €

Taisi siinä viikko mennä kun ensimmäinen poksahti! No poksahtelut jatkuivat ja välillä on poksahdellut oikein äänekkäästikin, jopa savuten, pelästyttäen!

Tulee oikein Suomen valtion tila mieleen, säästetään, leikataan ja sitten samaan aikaan toisaalla tuhotaan maamme toiminta edellytyksiä petoksella ja valheella! Eilen meni 6:des lamppu pimiäksi! Nyt täytyy kehua Motonettiä, joka on myyjä! Sain 3 ensimmäistä lamppua, eri kerroin kylläkin haettuna heti takuuna. Kiitos siitä. Mutta subliikki miehenä pyysin vastaavan soittamaan ja hän soittikin! Kiitos siitäkin! Sain 4kpl paketin oikein takuuna, ettei tarvii joka poksahduksen jälkeen tehdä 20km lenkkiä yhden lampun takia. Kiitos myös siitä!
 
Mutta itse asia, led lampun pitäisi palaa kymmeniä tuhansia tunteja, lamput ovat niin huonoja, ettei säästöä synny, vaan päinvastoin! Sama tilanne on maamme liberaali humanismissa mm. 33 asteen globalismi loosi politikoinnissakin! Luvataan kansalle vaikka mitä, mutta taustalla on petosta, vääryyttä, oman kansamme totaalinen "kusetus" ordo chaokseen ja nwo:n hirveyksiin, kansallisten valtioiden totaaliseen alasajoon kaikilla sektoreilla.
 
Summa summarum: Led lamput, siis 6kpl 8:sasta ovat jo rikki, ja ei pitkään mene, että kaikki on rikki, kuten pääosin on RIKKI jo Suomen maammekin!
 
Aidot arvot ja laatu siis ratkaisee, ei tyhjät, petolliset (lumedemokratia) lupaukset!
 
Ps. Voihan yksi selitys olla esim. tvo:n olkivuoto 1 ja 2 huonolaatuinen sähkö tai kohonnut taustasäteily + "piikit" kummassakin tapauksessa, jota lamput (ei Suomen kansakaan!) ei kestä, tai valmistajan säästäminen materiaaleissa huippuvoiton saamiseksi kuluttajien selkänahasta! (lue; rikkaan riisto köyhältä, kuten Suomessa tapahtuu mm. 40 miljardin veronkierroin vuosittain!)
 

-Satakunnan Olli- 
Deus Protector Noster

Saa jakaa, ja tuleekin... ;)
http://ollihakala.blogspot.fi/Ps. Tänään 23.7.2016 8:sas ledi lamppu paloi, ja matka Motonettiin alkoi...

2015 loppupuolella ostin siis 8kpl ledilamppuja Motonetistä hintaan 19.80 Tänään paloi viimeinen, eli kahdeksas... Motonetin palvelu oli hyvää ja kohteliasta, mutta ledilamput, ymmärtänette kyllä, aivan p...aa! Sain valitsemanani hyvityksenä Airamin 46w halogeeni lamppuja 12kpl, joiden pitäisi palaa yötäpäivää n. 83 päivää... Ans kattoo nyt! (ledi lamppujen olisi tullut palaa n. 833 päivää... ;) ) Ainoa harmitus oli 4kpl käynnit kaukaa kotoa, hakemassa takuuna noita ledilamppuja... Se nyt on toki aika pieni murhe esim. Munchenin rinnalla, mutta kuitenkin... Ei uusi olekkaan aina hyvää, konservatiivisuus on paikallaan monessa asiassa... :).

1 kommentti:

  1. Asensin 7:nen "varalampun" 12.5.2016! Pitänee mennä Motonettiin hakemaan lisää...?!!!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.