Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. toukokuuta 2016

Kristitty, juutalainen, muslimi vai joku muu yli 4000 kpl ihmisen itsensä keksimistä uskomuksista..

Johdannoksi:

-Paavin vallan historia on järkyttävää…
-600 luvulta, Islamin vallan historia on järkyttävää…
-Juutalaisten, omaisuuskansan luopuminen hiljalleen vanhan liiton aikana Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalasta on järkyttävää…

Nykyäänkin:
-Talmud on järkyttävää…
-Koraani on järkyttävää…
-Paavin vallan mm. Marian palvonta on järkyttävää…

Järkyttävää on sekin, että yhdistävät vieläpä pian voimansa, globaaliksi maailman yhdeksi porttokirkoksi, yhdeksi maailman uskonnoksi, nwo tyyliin…

Jah-bul-on 33 asteen globaalinen loosi noituus on järkyttävää… (mm. ”free pride mason banksterit” ja odd fellows jne.)

Nämä edellä mainitut, globaalisti luikertelevat kaikkialla maailmassa, esivalloissa ja nyt Suomessakin mädättäen kaiken aidon ja oikean!

Monet pyrkivät nyt laittamaan kaiken juutalaisten syyksi, ja osin oikeassa ovatkin (mm. talmud), mutta vain osin, syyllisiä löytyy aivan kaikkialta, jotka ovat maailman valtaeliitissä, piirissä, looseissa, vaikutuksessa, ritareina, marionetteinä, apulaisina etc. aivan  matalalle kansan piiriin asti.

On totta, että maailman n. 1% valta/raha suvuissa on paljon juutalaisuutta, mutta on aivan eri asia, ovatko aitoja juutalaisia!? Heitäkin, aitoja juutalaisia on telluksella. Tämä sama proplematiikka on myös kristityissä, ketkä ovatkaan nimikristittyjä etc.

Muslimeissa näen yksin  aktiivisen ja passiivisen koraanin toteuttamisen, järkyttävällä agendalla ns. ”kuffaria” kohtaan, taqiahiaa ja kitmannia hyödyntäen.

Saulus Tarsolainen, tunnetumpana Paavali kertoo ns.  ex-vainoovana fariseuksena, asioista paljon ja tyhjentävästi ja siksi suosittelen varsinkin nyt Suomalaisille vaikeassa tilanteessamme Paavalin kirjeitä tutkittavaksi, evankeliumin ohessa!

Roomalaiskirje:
2:28 Sillä ei se ole juutalainen, joka vain ulkonaisesti on juutalainen, eikä ympärileikkaus se, joka ulkonaisesti lihassa tapahtuu;
2:29 vaan se on juutalainen, joka sisällisesti on juutalainen, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus Hengessä, ei kirjaimessa; ja hän saa kiitoksensa, ei ihmisiltä, vaan Jumalalta.

1.Korinttolaiskirje:
9:20 ja olen ollut juutalaisille ikäänkuin juutalainen, voittaakseni juutalaisia; lain alaisille ikäänkuin lain alainen, vaikka itse en ole lain alainen, voittaakseni lain alaiset;

Galatalaiskirje:
2:14 Mutta kun minä näin, etteivät he vaeltaneet suoraan evankeliumin totuuden mukaan, sanoin minä Keefaalle kaikkien kuullen: ”Jos sinä, joka olet juutalainen, noudatat pakanain tapoja etkä juutalaisten, miksi sinä pakotat pakanoita noudattamaan juutalaisten tapoja?”

Toisin sanoen suurien petoksien takia maapallolla, varsinkin nyt, Suomessakin, globalismin, paavin vallan, kuu epäjumalan, fariselaisuuden, noituuden/loosien etc. takia pyydän harkitsemaan ja tutkimaan tarkkaan ketä tuomitset kirjoituksissasi, ettet vahingossa olekkin belsebubin joukoissa tuomioinesi kanssa…

1 Mooses 12: 1-3 on voimassa edelleenkin ja siunaaminen tarkoittaa, Israelin ja aitojen juutalaisten siunaamista, Israelin koko kansan pikaista messiaansa löytämistä, joita onkin päivä päivältä enemmän.
Aina kun juutalaisuutta/Israelia käsitellään, olisi siis hyvä käsitellä myös paavin valtaa, nimikristillisyyttä, kuu epäjumalaa/epäjumalia ja okkultismia mm. 33 asteen luciferin globaalista, saatanallista loosi mädätystä etc.

Että päästään tähän aitoon totuuteen:

Apostolien teot:
4:5 Seuraavana päivänä heidän hallitusmiehensä ja vanhimpansa ja kirjanoppineensa kokoontuivat Jerusalemissa,
4:6 niin myös ylimmäinen pappi Hannas ja Kaifas ja Johannes ja Aleksander sekä kaikki, jotka olivat ylimmäispapillista sukua.
4:7 Ja he asettivat heidät eteensä ja kysyivät: ”Millä voimalla tai kenen nimeen te tämän teitte?”
4:8 Silloin Pietari, Pyhää Henkeä täynnä, sanoi heille: ”Kansan hallitusmiehet ja vanhimmat!
4:9 Jos meitä tänään kuulustellaan sairaalle miehelle tehdystä hyvästä työstä ja siitä, kenen kautta hän on parantunut,
4:10 niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.
4:11 Hän on ’se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut.’
4:12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman.”

Vaikka moni väittää tätä saduksi omaksi vahinkokseen, jopa kadotukseen asti, ei ole muuta tietä, varsinkin kun ahdistuksen ajat alkavat saavuttaa Suomalaisia, aivan järjettömän 20-30 vuoden maamme alasajon jälkeen, kuin tämä Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen tie, totuus ja elämä.  Katsoppa itsekin: Johanneksen evankeliumista 3:16-21

http://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/vaikeimpia-asioita-ymmartaa-oikein.html


.

1 kommentti:

  1. Big, big pähkinä, kun nyt on aika.

    Olen vuosia ollut aito Israel ystävä ja käynyt via dolorosat Jerusalemissa, sekä omassakin elämässä ja paljon muutakin... Mutta saako epäaitoja ja vääriä juutalaisia, maailman valtaeliittiä, mm. (33 asteen) loosi suvuissa edes arvostella mielestänne, (kuten nimikristittyjäkin?) entäs ns. "tuomita" petoksesta, eskatologisesti ajatellen, viemisestä ordo chaokseen ja nwo:hon? Korostan, että aitoja juutalaisia myös on!
    ----------------------------
    -Satakunnan Ollikin- käväisi sanomassa pari sanaa Helsingissä; ajassa 1.08.50 osa 2 https://www.youtube.com/watch?v=2X7qSJW0sOw&sns=fb
    ----------------------------
    "kolikon toistapuolta": http://ollihakala.blogspot.fi/2016/05/johdannoksi-paavin-vallan-historia-on.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.