Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 9. toukokuuta 2016

Moni on onnellinen saatanan looseissa ja politiikan rakenteellisessa korruptiossa...

1986 sensuroitu virsi 440 on 40% Suomalaisen arkipäivää jo, minunkin...

2008-2009 henkinen työpaikka väkivalta johti lopulta oikeudettomaan irtisanomiseeni winnovasta 5/2014. Uhri tietenkin syyllistettiin ja kaiken maailman puuhapetterit, kuin eliitti kokoomuslainen konsanaan, vieläpä selän takana, vieläkin syyllistävät uhrin (minun).

Nyt "he" varmaan nauttivat ylisuurissa tuloissaan, kun 40% kansasta n. 2,2 miljoonaa on riistetty, kuten minutkin. Porin sosiaalitoimessa kävin kysymässä ennaltaehkäisevää, harkinnanvaraista tukea, mutta sitä ei ole kuulemma Porissa. Perusturvaa laskelman mukaan en saa, kun puoliso on töissä. Puolustaessani toista laittoman irtisanomisen uhria Heikki Rakkolaista, sainkin Porin oikeustalolla n. 3500,- euron oikeusmurha maksun, julkaistuani Heikin kirjoituksia, Porin kaupungin ja työterveyshuollon tekemien vääryyksien johdosta. Heikin tekstejä oli paljon muuallakin, mutta minut haluttiin jostain kumman syystä sijaiskärsijäksi. SK:n toimittajalle ei tuollaista olisi käynyt. SK muuten pilkkasi ja haukkui minut 120.000 levikillä 2011 äärioikeistolaiseksi, vaikka olen arvokonservatiivi pasifisti. Mutta näinhän tämä korruptoitinut poliittinen ja loosi pahavelijärjestelmä on toiminut jo pitkään Porissa, muodostuen "normiksi", ollen toki aidosti tietenkin oksettavaa rikollisuutta. Laki todellakaan ei ole sama kaikille!

Porin sosiaalitoimessa kävin myös tiedustelemassa sosiaalista luototusta, mutta sain ynseän, yilmielisen kohtelun virkailijalta, (tämäkin väite käännetään minun syyksi.) eikä häntä omien sanojensa mukaan paljon kiinnosta enää, koska pääsee pian eläkkeelle. (Sosiaalinen luototus 5000,- 5 vuoden maksuajalla, 0,5% korolla jää varmasti ottamatta!)

Porin sosiaalitoimen infon vastaanottovirkailijalle/vahtimestarille kiitos, kohtelu ja palvelu ok.

Tähän ei korruptoitunut ylpeä, ahne (loosikaan) Porin eliitti pysty.

Olen luopunut...

-Moottoripyöräilystä
-Matkailu- ja asunto autoilusta
-Veneily haaveesta
-Omasta autosta, pian varmaan laina autoilustakin
-Kaikista henkilökohtaisita menoista jo pääosin
-Mihinkään minulla ei ole varaa enään, 1000,- tulee ja menee samantien, eikä riitä
-Monista haaveistani etc. ylpeiden ja ahneiden takia, jotka riistävät kaiken köyhän selkänahasta...


-Olen minusta riippumattomista tekijöistä nyt jo siis useiden tuhansien veloissa. Oikeusmurha Porin oikeustalolla, kulut, lainat/vipit eri ystäviltä. Tästä moraaliton ylpeä, ahne, tietty eliitti on onnellinen, kun jari yök tervon "roskat kärsivät omasta syystään". Ja tuokin oli ahneiden, ylpeämielisiä lauseita.

-Nyt minulla ei ole varaa mennä edes hammaslääkäriin , ei valohoitoon psorin takia, ei vaate ostoksille, (tarvetta olisi, mutta kaikki menee spr:n ns. turvapaikan hakijoille) ei siis minnekään, eikä mitään...

-Koitan kotona tukea, mitä nyt sitten jaksan/kykenen. Ulosotto alkoi nyt myös oikeusmurhan takia. Tiedän, että asiat on paljon huonommin vielä toisilla, mutta hämmästyttävää, käsittämätöntä on n. 90% Suomalaisten mielestä, että rajojen yli tuleville, pääosin islamin kuu epäjumalan väkeä kyllä rahoitetaan jopa 6733,- eurolla kuukaudessa, jopa lainaa ottaen ja oma kansa hylätään, ja eliitti kiertää jopa 40 miljardia veroja vuosittain Suomessa?! http://ollihakala.blogspot.fi/2016/04/tietylla-loosi-eliitilla-suomen.html

-Kyllä Porissa sitä vääryyttä sitten piisaakin, onhan täällä "heitä" väkilukuun nähden eniten, Suomen ja Porin mädättäjiä! "He" ovat myös hyvin minut mustamaalannutkin, tie on "hieman" tukkeutunut jostain kumman syystä ;)

-Satakunnan Olli- realisti resisti, pasifisti, arvokonservatiivi
Porin Muutoksen pj.
ETVK:n hallituksen jäsen

N. 40% uusköyhällistetyn ja n. 90% prosentin Suomalaisten ja Porilaisten puolesta
Deus Protector Noster

Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut
https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts
.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.