Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 2. toukokuuta 2016

Jumalalle kiitos aidosta viestin tuojasta Arto Laurista!


Arto Lauri saa jo pakkailla laukkujaan pikkuhiljaa, sillä hän, jos joku on rauhan, fyysisen terveyden ja aidon totuuden lähettiläs "ydinmolokin" sektorilla ja voi kertoa maailman kaikille kansoille plutonium talouden seuraukset itse nähneenäkin, siinä kuin Robert Jungk:kin, kirjassaan:  Ydinvoiman armoilla!

(Olen lupautunut Arton laukunkantajaksi, jos minut siihen kelpuuttaa... ;) )

Olen 100% varma, että jos Suomen tehtävä, vaakunamme heraldiikan mukaisesti on aidon totuuden levittäminen tälläkin "ydinrottien" sektorilla, vieläpä myös koko (jota se ei todellakaan ole ollut, varsinkaan viimeisten 20-30 vuoden alasajon seurauksena kaikilla sektoreilla maassamme!) telluksella, mitä ydinvoiman saatanalliseen "molokin kitaan" tulee, Suomessa ja jopa Porissakin! Niin Arto Lauri on yksi sellainen ihminen maailmassa!!! Atomin Paluu, dokumentti elokuva on piste iin päälle! Täydellistä supon ja "heidän" valehtelunsa, petoksensa ja esivallan rakenteellisen korruption esille tuontia!

YLPEYS JA AHNEUS, (MM. "FREE PRIDE MASON" GLOBAALINEN LOOSI KIROUS ON MAASSAMME JA ON SIIS JO PITKÄÄN MÄDÄTTÄNYT MAATAMME, JAH-BUL-ON, LUCIFER SAATANA ITSE, PETOKSELLA JA VALHEELLA, SEKÄ MONIN AGENDOIN MM. 21.) SUOMENKAAN KANSASTA VIIS, SUOMEN 40% UUSKÖYHÄLLISTÖSTÄ PUHUMATTAKAAN... (NÄITÄ JARI YÖK TERVON ROSKIA.)

-Satakunnan Olli- / Olli Hakala Pori
Deus Protector Noster

Ja saa jakaa, ympäri maapalloakin, englanniksi...

"Kukaan meistä ei ole
tiedossa täydellinen.
(Eikä muutenkaan!)
Mutta on hienoa, että
jotkut edes kilvoittelevat
aidon totuuden suuntaan!
ARMOSSA!
SUOMESSA!"

Googlaamalla lisää!
(Muista -86 sensuroitu virsi 440!)

Ai niin, se tärkeä "antirasistikortti" meinaa aina unohtua! Se on vain fasisti, natsi ja rasisti etc. valtamedian jne. liberaali humanistien syytöksien takia pakko tuoda esiin! Olenhan realisti resisti, joka muuten on "kirjoitusten" mukaistakin vieläpä, ja yksi valtion selvitymisen kulmakiviä sekin ja sen takia eu:n liberaali tyranniastakin äkkiä irti pitäisi päästä, kuten näistä säteilytappajista ns. ehjinä olleessaankin! http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

Arton uusin video youtubessa ja on tosi "tykkiä"! V-Sanoi Pasi Viheraho 

https://www.youtube.com/watch?v=pnH2Tl7DBZw 

Factaa "ydinhalkomoiden" vuotavasta, nopeasti tai hitaasti tappavasta säteilystä, puhumattakaan useista erilaisista elämää tuhoavista sairauksista, joista pääosin "heidän" valtamedia ei "hiiskahdakkaan"! Eli petosta, petoksen päälle, tälläkin sektorilla kansalle jaetaan...

Säteilysairauden vakavuus riippuu henkilön saamasta ekvivalenttiannoksesta. Säteilyannoksen määrä vaikuttaa siten, että suurempi annos aiheuttaa alkuoireiden ilmenemisen nopeammin ja voimakkaammin. Oireet ovat kuitenkin melko epämääräisiä.[1]


0,05–0,2 Sv Ei vaikutuksia. Voi kasvattaa syöpäriskiä. (Lisäys: Eikun kasvattaa nimenomaan mm. syöpäriskiä etc. pitkällä aikavälillä!)

0,2–0,5 Sv Ei havaittavia oireita. Punasolujen määrä vähenee tilapäisesti.

0,5–1 Sv Vähäinen säteilysairaus: Päänsärkyä. Kasvanut infektioriski. Mies saattaa olla tilapäisesti steriili.

1–2 Sv Kevyt säteilysairaus: Satunnaista pahoinvointia ja oksentelua muutaman päivän ajan. Tämän jälkeen noin 10 – 14 päivän rauhallinen vaihe, jonka jälkeen oireet yleisluontoisempia. Immuunijärjestelmän saamat vauriot kasvattavat infektioriskiä huomattavasti. 10 % potilaista kuolee 30 päivän kuluessa. Raskaana olevan naisen kantama sikiö kuolee.

2–3 Sv Vakava säteilysairaus: Jatkuvaa pahoinvointia ja oksentelua muutaman päivän ajan. Tämän jälkeen

1–2 viikon rauhallinen vaihe. Tämän jälkeen ihokarvojen ja hiusten menetystä, väsymystä ja yleisluontoisia oireita. Valkosolujen määrä romahtaa aiheuttaen hyvin suuren infektioriskin. Nainen saattaa steriloitua. 35 % potilaista kuolee kuukauden kuluessa.

3–4 Sv Vakava säteilysairaus: Kuten edellä, mutta rauhallisen vaiheen jälkeen verenvuotoa suussa, ihon alla ja munuaisissa. Puolet potilaista kuolee kuukauden kuluessa.

4–6 Sv Akuutti säteilysairaus: Akuutit oireet alkavat parin tunnin kuluessa altistuksesta ja kestävät pari päivää. Tämän jälkeen seuraa 7–10 päivän oireeton vaihe, jota seuraavat edellisessä kohdassa mainitut oireet voimakkaampina. Naisen sterilisoituminen on yleistä. 4,5 Sv annoksella 60 % ja 6 Sv annoksella 90 % potilaista kuolee ilman intensiivistä hoitoa kuukauden kuluessa. Kuolinsyitä ovat infektiot ja sisäinen verenvuoto.

6–10 Sv Akuutti säteilysairaus: Luuydin tuhoutuu lähes täysin ja suolisto kärsii vakavia vaurioita. Akuutit oireet kestävän pari päivää, jonka jälkeen seuraa 5–10 päivän oireeton vaihe. Tämän jälkeen potilas kuolee infektioon tai sisäisiin verenvuotoihin. Kaikki potilaat kuolevat kahden viikon kuluessa.

10–50 Sv Akuutti säteilysairaus: Aivokudoksen saamat säteilyvauriot estävät välittäjäaineiden toimintaa. Seurauksena on välitön pahoinvointi ja väsymys jota seuraa muutaman päivän mittainen oireeton vaihe ("walking ghost"). Tämän jälkeen mahan ja suoliston kudosvauriot aiheuttavat sisäisiä verenvuotoja, elektrolyyttitasapainon menetyksen ja lopulta verenkierron loppuminen johtaa kuolemaan. 100 % potilaista kuolee viikon kuluessa. Ainoa käyttökelpoinen hoito on kipulääkitys.

50–80 Sv Potilas vaipuu koomaan muutaman sekunnin tai minuutin kuluessa. Kuolema seuraa muutamassa tunnissa hermoston toiminnan lakatessa.

yli 80 Sv Yhdysvaltain asevoimien arvioiden mukaan potilas kuolee heti. Tunnetaan kuitenkin pari potilasta, joita on yli 100 Sv annoksesta huolimatta voitu pitää elossa yli vuorokauden.

http://fi.wikipedia.org/wiki/S%C3%A4teilysairaus

2 kommenttia:

 1. Jos Ministeri Sannin monikulttuuri Suomessa käsittää/tarkoittaa kuu epäjumalan allahin ja aktiivisen islamin sallimisen/hyväksymisen/suvaitsemisen...
  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/194945-ministerilta-merkittava-avaus-suomen-ilmapiiri-muuttunut-10-teon-ohjelma-rasismia
  Tuo 10 kohdan ohjelma on Suomen tuhon lopullista alkua, eli "heidän kolmion kärjen" mädätyksen, liberaali globalismin, mm. 33 asteen loosi agendojen (mm.21) toteutumista Suomessakin. Jumala Suomea armahtakoon humanismin hulluudelta... Kerron tämän vaikka Suomen korkeimmalla oikeuden tuomarille, mutta vapaamuurari tuomarille en vaivaudu. Se on oikeudenmukaisuuden irvikuvaa, kun saatanallisten riittien ja valojen mies on oikeutta jakamassa, rebekasta puhumattakaan! Ei mulla muuta! http://ollihakala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kaikki ei millään integroidu Suomeen, ellei Jumala tee sitten ihmettä...
  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.