Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Tapan itseni...


Tapan itseni. (Mielessä kyllä hetken käväisi, vapaamuurari Santavuon rahan anomuskirjettä avatessa.) Sitä kokonaisvaltaista poistumaa "free pride mason" tuttiritareissa toivotaankin, kolmion kärjessa, 33 asteen okkultisteissa varsinkin, sillä edustan toista valoa kuin saatanan lucifer, joka heille 33 asteessa paljastetaan vasta! Ja kuinka moni systemaattisen moraalittomuuden kourissa on siihen Porissakin päätynyt, itsemurhaan! Todella moni, ja salaisiin arkistoihin sellaiset päätyneet, ei niistä saa puhua, mutta minä puhun!

Päivitys: Äärirajoilla mennään... lisää seuraavassa blogissa.

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/turvapaikka-mtv3-9915-aitoa.html

Nyt on makua sieltä helvetin syvyyksistä, jos varatuomari Timo Santavuokin Pori on tälläiseen lähtenyt mukaan ns. "oikeutta/oikeudenmukaisuutta" hakemaan, taustoja kunnolla tutkimatta "Juurin ja jaksain..."! Olen itse työpaikkakiusattu, vuodesta 2008 alkoi tuskallinen tieni Porin kaupungilla ja silloin vielä Porin ammatti-opistossa, sekä oikeutta ei ole tähän päivään mennessä tullut, itsemurha ajatuksista jotenkin selvinneenä 2008-2009 ja todistaen itselleni ja muille, että syy ei ollut minussa. (Kullaan Metsäopistolla/Winnovassa esimiehille), mutta lopulta uhrista tehtiin syyllinen kaikkeen... Oikeudettomat potkut tuli 5/2014 Winnovasta.

Nyt minä saan vaatimuksen yhteisvastuullisesti 24.000 euron korvauksiin Heikki Rakkolaisen kanssa???!!! (Julkaissut Heikin tekstejä blogissani ainoana syynä!!!? Kyllä on oikeus ja oikeudenmukaisuus kaukana!)

Olen itse kärsinyt n. 7 vuoden aikana paljon, paljon lääkäri käyntejä, psykologi käyntejä, syvää depressiota ja viimeisen 3kk sisään 2kpl lääkärikäyntejä (mm. psykiatri Seppo Ojanen 10.6.2015, heinäkuussa Porin aikuispsyk.pkl) moninaisia keskusteluja mm. ETVK:n kanssa tilanteesta, jotka ovat auttaneet toistaiseksi auttaneet pysymään ns. ihmisenä kaiken moraalittoman ja vääryyden paineessa. Psykologille on varattuna (josta kuva) aika (samalle, jolla ennenkin olen käynyt, jonne minut suositeltiin menemään, eikä winnovan kiusaajat, koomista sekin!!! Uhri syyllistetään, se on Suomessa käytännössä sääntö, varsinkin Porissa.) mm. 1.10.2015 hiukan ennen mahdollista lynkkausta, oikeusmurhaa, ans kattoo nyt sitten miten käy!

ETVK: http://www.etvk.fi/ (Sosiaalinen yhteiskuntavastuujärjestö)

Kaikki tulevaisuus, ainakin työnteon suhteen Porissa on mm. Porin kaupungin saastainen/moraaliton henkilöstöpolittiikka, työterveyshuolto ja Jhl-027, sekä lopulta Winnova johtoryhmineen ja saatanalliset looshi "harrastelijat" minulta käytännössä tuhonnut, koska nostin vain suuren vääryyden, eli kissan pöydälle ja jopa "pahnanpohjalta", mutta en todellakaan moraalittomimpana, päinvastoin!

Kiusattu, laittoman irtisanomisen saanut (minä), henkisenväkivallan kokenut etc. laittoi toisen laittoman irtisanomisen kokeneen tekstejä blokiinsa....( Sanotaankin, älä tapa viestin tuojaa...)

Tälläistä tämä on Porissa, poliittista- ja okkultistista pahavelijärjestelmää ja liberaali humanistisuutta, joka tuhoaa kaiken aidon oikeudenmukaisuuden jne. Porissa. Elitismi mm. okkultistisissa loosheissaan tukee toisiaan ja poliittiset rakenteet tekee samoin, oikeudenmukaisuudesta viis.

Vääryttä, vääryyttä ja vääryyttä... kuin 1986 sensuroidun virren 440 sanoin.

Tapan itseni "fiilinki", onneksi ajatus ei "pesää" sentään päähän tehnyt...  (Kyllä "liha" tässä ruljansissa kuoleentuukin, väkisten... ; Ja aito totuus saa sijaa, päivä päivältä enemmän... )

Olli Hakala Pori -Satakunnan Olli- http://ollihakala.blogspot.fi/

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/spr-virkamiehet-esivalta-korkein-oikeus.html

Eniten pahuus Suomessa sikiää loosheissa: http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

Työpaikkaväkivallan uhrit... + koulukiusatut https://www.facebook.com/groups/224174243936/

Virsi 440

1. Jo vääryys vallan saapi
se huutaa taivaaseen,
se turmaa ennustaapi
vie kansat kurjuuteen.
Ken Herran oikeutta
nyt täällä julistaa,
ja ken vanhurskautta
nyt tahtois puolustaa?

2. Nyt viekas vilppi täällä
on noussut kunniaan,
on valhe vallan päällä
ja vääryys voimissaan.
Ei kuulla kurjan ääntä
ja köyhää sorretaan,
ja lainkin rikkaat vääntää
vääryyttä puoltamaan.

3. Kas, köyhän leivän syövät
nuo jumalattomat.
He viatonta lyövät
ja häntä vainoovat.
He kurjaa ahdistaapi
kuin käärme kiukussa,
korvansa tukkeaapi
tuon raukan huudoilta.

4. He armotonna veivät
osuudet orpojen.
He söivät lesken leivät,
on Herra nähnyt sen.
Hän vanhurskaasti kostaa
vääryydentekijät,
rankaisee ansiosta
nuo viekkaat ryöstäjät.

5. Vaan voitonpäivän kerran
vaivaiset näkevät,
vanhurskaus kun Herran
lyö väärät, väkevät.
Oi Herra, voimas näytä,
kansaasi armahda
ja hurskaan pyynnöt täytä
ja päästä vaivasta.

http://ollihakala.blogspot.fi/2014/12/uuden-vuoden-puheeni-2015-5775.html


.

1 kommentti:

  1. Toissa päivänä oli monelta suunnalta sellainen shokki päivä! Tarkennusta siihenkin seuraavassa blogissa...
    http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/turvapaikka-mtv3-9915-aitoa.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.