Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 28. syyskuuta 2015

Jari Tervon ja pääosin eliitin (äänitorvena) mielestä olet roska...He ovat roskaväkeä” – Jari Tervolta kova rasistianalyysi – Samaa vai eri mieltä? Äänestä!

Tervo kirjoittaa kolumnissaan Ylessä, että Helsingissä, Lahdessa ja Torniossa nähdyt mielenosoittajat ovat ”valkoista roskaväkeä”, joiden tekoja ei pidä edes yrittää selitellä työttömyydellä tai yhteiskunnallisella syrjäytymisellä.


– Tämän huonosti koulutetun, epäterveellisesti syövän, homoja ja muukalaisia vihaavan, kulttuuria inhoavan ja omasta pseudo- ja kiihkoisänmaallisuudestaan jäykistyvän kansanosan suurin pelko on tämä: mikä tahansa maahan saapuva ihmisryhmä ohittaa heidät hetkessä sosiaalisessa hierarkiassa ja jättää heidät edelleen alimmaiseksi, Tervo analysoi.
– Kun huuhaan linkous netissä ja rotuharhoissa onanointi rupeaa suomalaista rasistia tympäisemään, tekee mieli välillä pieksää ihmisiä, miksei myös polttaa, kirjailija katsoo.
Kirjailija toteaa myös, että häntä pelottaa jo ajatella, saavatko rasistit toiminnalleen selittäjien parven.

– Eivät nämä rasistit mitään syrjäytyneitä ole. Suomen kielessä on täsmällinen nimitys ihmisille, jotka tahtovat polttaa ja kivittää toisia ihmisiä. He ovat roskaväkeä.  – Työttömyys, sukupolvesta toiseen jatkuva köyhyys, vaikutusmahdollisuuksien puuttuminen, päihteitten liikakäyttö tullaan, totta kai, mainitsemaan, samoin myös kuningasteema, syrjäytyminen.
Kärkevistä mielipiteistään tunnettu Tervo on aiemminkin ottanut kantaa rasismia ja maahanmuuttokriittisyyttä vastaan. Edellisessä kolumnissaan hän arvosteli voimakkain sanoin presidentti Sauli Niinistöä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.