Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 1. syyskuuta 2015

Spr, virkamiehet, esivalta, korkein oikeus etc. ei saa sanktiota vääryyksistään Suomessa...Suomi Finlandia, "lintukotomme", demokraattinen, kuin lottovoitto syntyä "hyvinvointi" valtioon Suomeen, oikeusvaltio, hyvä maa, kristitty maa. jne.

KAIKKI ON SUURTA PETOSTA NYKYÄÄN!

MIKÄÄN EI OLE ENÄÄN SITÄ MILTÄ SE NÄYTTÄÄ JA KAIKKI VAIKUTTAA KAIKKEEN!

Suomi Finlandian tuhoajia on monia tällä hetkellä ja heillä ei ole maanpetoksestaan mitään sanktioita (rangaistuksia) edes!

Tämän hetken suurimpia Suomen maan/kansan pettäjiä ovat ihmisviisaudessaan ilman aitoja arvoja/lakeja:

PÄÄOSIN...

-SPR
-Eduskunta / hallitus
-Rkp
-Vihervasemmisto
-Muiden puolueiden liberaali humanistit (arvoliberaalit!?)
-Esivalta (myös poliisi ja supo)
-Virkamiehet
-Korkein oikeus 
-Tuomarit
-Looshit okkultismineen mm. free mason, odd fellows joka kaupungissamme.
-Kirkko (vapaatkin suunnat traditioissaan)
-Eliitti/rikkaat
-Liitot
-Yle
-Muut mediat

-Etc. monet muut "instanssit" joissa on aito totuus hyljätty ja liberaali ihmisviisaus tilalle otettu...


Pahimpina on:
-Poliittinen- sekä okkultistinen pahavelijärjestelmä, joka on Suomessa laajan rakenteellisen korruption, moraalittomuuden/synnin ja rikosten takana kaikissa Suomen kunnissa, kylissä ja kaupungeissa.


Siis saatana voi hyvin Suomen maassa ja siitähän nyt onkin eskatologisesti kyse, hyvä ja pahan lopputaisteluista myös maassa nimeltä Suomi Finland, Sanan kirjoitusten ja profetioiden mukaisesti!

Jo nyt on suurta tuhoa maallemme aikaiseksi saatu poliittisen korruption avulla ja monilla, monilla saatanallisilla agendoilla, monet suunniteltu globaalisesti jo vuosikymmeniä sitten 33 asteen looshien, globaalisen rahan ja vallan omistajien toimesta. (Ylimmällä asteella heille paljastetaan "valonsa ja koordinaattorinsa" baphomet, itse saatana lucifer; valehtelija, varastaja ja murhaaja, tämän nykyinen maailman ruhtinas, tosin enää pienen hetken.)

Edellä mainittujen asioden lisäksi todettakoon, että saatanan yksi tehokkaimmista agendoista juuri nyt on Suomessa islamin invaasio! (allah kuuepäjumala 1/360 historiallinen facta) Uskomus kyhäelmä jolla ei ole mitään tekemistä historiankin mukaisen omaisuuskansan ja kristittyjen Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa.

Toistakymmentä vuotta aktiivisen kriittisesti em. asioita tutkineena, tarjoan Suomalaisille vaihtoehtoa nyt, kaiken valheen tilalle, jota media joka sektorilla pääosin nyt tarjoaa. Sekin selittyen sillä, että mediat globaalisesti omistaa noin 95%:sesti okkultistinen rikas looshi eliitti, saastaisineen valoineen ja riitteineen paholaisen.

Joten, miten on joka luit tämän?

Suora kysymys Suomalainen Suomessa:

Valitsetko elämän ja aidon totuuden?

Vaiko kuoleman ja kaikki valheet?

Ja syytät minua vielä kenties äärioikeistolaiseksi [lue: natsiksi], kuten Satakunnan Kansan Ville Hammarberg teki jo 2011 paikkeilla ennen vaaleja oikein 120.000 levikillä "Tyynessä kyntäjässä", (vihapuhetta?) minulle Muutoksen 2011 ehdokkaalle, tai sitten jopa rasistiksi syyttäen...?!

Minäkin syytän nyt, vaikka minun asia ei ole lopullinen tuomarointi, monia joilla rahaa ja valtaa on, poliittista tai okkultista looshien, teitä jumalattomiksi ja monissa asioissa, ahneudessa, köyhän selkänahasta riistäen, laittomuuksissa ja moraalittomuuksissa piehtaroijiksi... Historia toistaa itseään ja ihmisviisaus voi olla sitten pettävää ilman aitoja arvoja.

Jumalahan rakastaa tosiaan kaikkia maailman ihmisiä ja odottaa vielä hetken ewanleliumin sanomallaan kaikkia kutsuen. Mutta tiedän myös factana senkin, että ihmisen kaikkia harrastamiaan vääryyksiä ja epäjumalia Jumala ei rakasta, vaan vihaa... Jokainen todetkoon sen mahdollisesta omasta raamatustaan tai lainatkoon jostakin (esim. 33/38 käännös). Eli UT:n puolelta Roomalaiskirjeen 1 luku kertoo jo paljon, miten asiat ihan oikeasti on... Ja tämän takia mm. aitojen kristittyjen pilkka, vaino jopa tappaminen tulee ajallaan tiettyjen vähemmistöjen ja epäjumalan palvojien toimesta päivä päivältä lähemmäksi. (Rukoillaan, että tältä vältyttäisiin  Suomessa!) Eli toisin sanoen, liberaali humanismikin vähemmistöineen (toistaiseksi) vaatii jossain kohtaa mm. aitoja kristittyjä "pää pölkylle" kuten aktiivinen "allahilaisuus" sitä pääosin jo vaatiikin monissa maissa valtaanpäästyään tai ainakin korkealle verolle 2-luokan kansalaiseksi... (Kuten Suomessa jo tapahtuukin taqiahian oveluudella ja kafiirien korvilta salassa "omille" selitettynä...)

http://marttyyrienaani.fi/

Monikulttuuri on ok. Mutta islam on petosta. Ei mulla muuta. (antistubb)

2.9 armonvuonna 2015: -Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster


Lisä informaatiota:
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

Virsikirjasta 1986 poistettu, sensuroitu virsi Erkki Rankaviidan esittämänä, kertoo factat, bon apetit! https://www.youtube.com/watch?v=oCErml3vbFo

Ja joudun jo oikeuteen...
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html.

3 kommenttia:

 1. Olli ja Teemu on jo laitettuna taistelemaan kärjessä kansansa puolesta omaa POLIISIEN terrorihallinnon alle. Saa nähdä miten SUPO terroriaan levittää rajattomiksi kasvatetuin rahoituksinsa ja reservein.

  Kansalle tässä systeemissä on vastassaan nimenomaan OMAN MAANSA:

  Hallintovirkamiehet
  POLIISIT
  ydinasetehtailijat

  Sopii kysytä mikä sitten SAA nämä iskemään puukkoa nimenomaan oman kansansa selkään?

  Uskomatonta seurata, miten omastakin kaveripiiristä syyttömät, yksi toisensa perään joutuu POLIISIN mielipuolisen oikeusjärjestelmän syyttömäksi uhriksi! POLIISI tuplasi juuri sakkorahat. Nettimaailmaan tehdään jälkikäteen kustomoituja lakeja. Joilla saadaan syytteet kenelle POLIISI vaan himoaa tuhoaan kylvää....

  Ihan kuin 1 ja 2 Maailmansota himottaisiin jatkaa myös III- Maailmansodalla!

  Lukekaa Danielin kirjasta. Mitä tästä nykyisestän pahuuden ajastamme on kirjoitettuna. Saatatte yllättyä!

  VastaaPoista
 2. Voi, voi Suomea...

  Olen todella surullinen Suomen puolesta, media puhuu aivan todellisen asian vierestä jatkuvasti, kuin "kitmannia"... On kysymys siitä, miten paljon turvapaikan hakijoiden joukossa on aktiivisia ja passiivisia muslimeja, eli allah kuuepäjumalaan alistuneita... (Historiallinen facta 1/360) Ja mikä on Suomen aito maksukyky, toisin sanoen max. määrä vastaanottoon, sillä olemme velkainen maa ja 30-40% uusköyhällistö täällä jo on, työttömyyttä, kurjuutta omasta takaa jo kovin paljon... Ja kuumin aihe on se, kuinka monta turvapaikan hakijoista on isisin leireltä tullutta väkeä. Periaatteessa tämän saatanallisen islamin osuus turvapaikan hakijoissa pelottaa ja järkyttää, sillä uskon, että se on suuri.

  Olen islamiin tutustunut jo 2000-luvun alussa syvemmiin ja olen kuullut jo n. 10 vuotta sitten, että kun euroopassa on tarpeeksi aktiivisia islamin jihadisteja ja suunnitelma on valimis ja aika on valmis (hudna), he kaikkialla euroopan maissa yhtäaikaa, joka maassa, samaan kellon aikaan tekee mahdollisemman suurta tuhoa tekevän hyökkäyksen euroopan kafiireita vastaan (kuffar). Nyt siis turvapaikan hakijoina on myös todellisiin hirveyksiin pystyviä isis taistelijoita.

  Ja samaan aikaan eräät vähemmistöt kiljuu tänne vain lisää ns. "troijan hevosia"... Silkkaa hulluutta tämä on... Jokaisen aidon kristityn turvapaikan hakijan hyväksyisin vaikka sillä miljardilla, mitä mm. rikkaat elitistit yrityksineen kusettaa meitä köyhiä kansalaisia cayman (veroparatiisien) saarien kautta veroja vältellen... Rikkaat Suomen kusettajat sen saisi maksaa lyhetämättömänä myös ja osan voisi antaa myös meille köyhille Suomalaislle, joilta on pian riistetty kaikki, kuten 90-luvulla jo n. 58000 yrittäjää ajettiin alas mahtikäskyllä Mauno Koiviston, jotta Suomi saataisiin enemmän eu sopivaksi... Monia tuhansia yrittäjiä päätyi jo silloin hirteen, moniako Suomalaisia nyt päätyy kuolemaan tavalla tai toisella... Toimet Suomessa ovat järkyttäviä jo isoa kansan osaa kohtaan ja myöhemmin mm. tämä invaasio kohtaa seurauksineen kaikkia Suomalaisia.

  islam, islam ja islam...

  Monikulttuurisuus on ok. Monikulttuurisuus islamilla on suurta petosta... (Ja taqiahiaa he käyttävätkin!) Muistakaa tämä sitten joskus! Ei demokratiaa, ei pian mitään tällä menolla, Suomi on matkalla helvettiin, ellei maamme käänny kuin historian Niiniveen kaupunki kääntyi Joonan saarnan vaikutuksesta.

  2.9 armonvuonna 2015 -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster
  Sherwood † Real † Media † News from Pori

  islamista mm. ja monesta muusta lisää blogissani...

  http://www.satakunnankansa.fi/P%C3%A4%C3%A4kirjoitukset/1194996264588/artikkeli/pakolaiskeskustelu+vyoryy+yli+ayraiden.html

  VastaaPoista
 3. Marjaana Toiviainen moi! (Avoin kirje Suomelle...)

  Aidoille turvapaikan hakijoille apua tottakai, mutta huomioiden , että Suomessa on 30-40%:sentin uusköyhällistö, jolta Suomen rikas eliitti on jo melkein kaiken "kupannut". Eli auttaminen pitää suhteuttaa myös maamme maksukykyyn, eli ei voi leikata köyhältä enään, mutta jos rikkaat avaavat paksun lompakkonsa, esim. sen miljardin vuodessa Suomen verotuloista kusettamansa määrän veroparatiiseista, niin mikä ettei! Mutta silloinkin mieluummin kristittyjä, jotka sopeutuvat yhteiskuntaamme. Aito muslimi ei alistu koskaan kafiiri Suomen lakien alaisuuteen.

  islamista tässä on kysymys siis, jonka pastori Helsinkissä tulisi (tarkoin) tietää! Onneksi Suomessa on paljon valveutuneita ihmisiä, jotka ovat tarkoin tutkineet koraanin ja huom. kuuepäjumala (historiallinen facta 1/360) allahin taustat ja tekstit. islamilla ei ole Marjaana Toiviainen mitään tekemistä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan kanssa, joka on kristillisyyden ja juutalaisuuden takana historiallisestikin.

  Aktiivinen muslimi haluaa valloittaa kokomaailman ja tuhota kaikki muut ihmiset ja uskonnot, ja ns. "hudna" vaiheessa vähintään korkealle verolle-2 luokan kansalaiseksi, jollaiseksi he Suomen sosiaaliturvan salaisesti laskevatkin. Eli kafiirin (kuffar) vero oikea oppisille muslimeille...

  Marjaana, kisuli pöydälle nyt! Vastaa sinä tai kuka tahansa islamin invaasioon myönteisesti suhtautuva Suomalainen! Eikä kannata ihan sinisilmäisesti uskoa kaikkea ("median" ja ;) ) musllmin taqiahiaa ja kitmannia!

  KUINKA MONTA PROSENTTIA TURVAPAIKAN HAKIJOISTA ON AKTIIVISIA TAI PASSIIVISIA MUSLIMEITA? JA KUINKA MONTA PROSENTTIA HEISTÄ ON PERÄTI SOLUTTAUTUNEITA ISIS KOULUTUKSEN SAANEITA JIHAD TAISTELIJOITA?

  KUINKA MONTA PROSENTTIA EDELLÄ MAINITUISTA TULIJOISTA SAA JÄÄDÄ ODOTTAMAAN TURVAPAIKKA PÄÄTÖSTÄ JA VIELÄ YKSI KYSYMYS, KUINKA MONTA SAA TURVAPAIKAN SUOMESTA, "ALISTUNEENA" ALLAHILLE, ODOTTAEN SOPIVAA HETKEÄ TOIMIA (HUDNA) ISLAMIN UMMAN LEVIÄMISEEN ETEEN SUOMESSA.

  FACTANA VOIN KERTOA JO MARJAANA, ETTÄ KAIKILLA KAFIIREILLA ON ISLAMIN AKTIVOITUESSA (ISLAMIN PASSIIVISETKIN PAKOITETAAN SIIHEN TAI TAPETAAN PETTUREINA!) AINA TUKALAT OLTAVAT, JOITA ET EDES PÄIVÄ/YÖUNISSASI OLE NÄHNYT.

  Marjaana, että semmosta. Monikultuurisuus ok. Monikulttuurisuus islamilla petosta. Ei mulla muuta. (antistubb)

  Terveisin: -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster
  Sherwood † Real † Media † News from Pori

  https://medium.com/@marjaana.toiviainen/avoin-kirje-yleisradion-johdolle-ja-ajankohtainen-kakkonen-ohjelman-tuotantotiimille-5b1d89972991

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/kuollut-pikkupoika.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.