Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 29. syyskuuta 2015

Oikeudenkäynti 7.10 klo: 09.00 Porin oikeustalollaSuomi on 1 maa Euroopassa kiusaamisessa, näen rakenteellisen korruption suureksi syyksi, huonoa johtamista, ahneutta, poliittista- ja okkultista pahavelijärjestelmää... Suomessa vaietaan ja kiusatun puolelle ei riitä rohkeus...

(Kutsua saa levittää kaikkialle. Työpaikka- ja koulukiusaamis asioissa pääosin julkisuus voi vain auttaa, turhan moni n. 300 vuodessa päätyy itsemurhaan. Materiaalia voi käyttää, mutta siten vain, että oikeudenmukaisuus kiusattuja kohtaan toteutuu!)

Tervetuloa siis kaikki kynnelle kykenevät todennäköiseen lynkkaus tilaisuuteeni, katsomaan miten oikein oikeus toteutuu Porissa, jonka mm. esivallassa etc. on eniten väkilukuun nähden luciferin looshilaisia "rappareita" saatanallisine valoineen, riitteineen ja sen johdosta on paljon rakenteellista korruptiota, moraalittomuutta... Eli 7.10.2015 klo:09.00 Porin oikeustalolle!
a) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/turvapaikka-mtv3-9915-aitoa.html b) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/tapan-itseni.html c) Minun tapaus alkoi 2008 ja jäin henkiin...  Tiukkoja hetkiä oli minullakin  ja meinasin antaa periksi.  http://ollihakala.blogspot.fi/2013/12/musta-lista-nro-2-ja-3-porin-kaupunki.html

d) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html
Terveisin: Blokisti, politiikkokin -Satakunnan Olli- Jari Tervon mukaan yksi Suomen kansan noin 85%:tista, eli "Roskista"...
Aitoa totuutta, moraalia ja oikeudenmukaisuutta, Porin vaakunan tekstin mukaisesti jo vuodesta 2001 alkaen. Deus Protector Noster http://ollihakala.blogspot.fi/


Hallituksen jäsen http://www.etvk.fi/
.

2 kommenttia:

 1. http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1195001069749/artikkeli/ex-nalkalakkolaisen+some-kirjoittelu+johti+karajille.html

  Päivitetty 7.10.2015 14:52, julkaistu 7.10.2015 12:13
  Ex-nälkälakkolaisen some-kirjoittelu johti käräjille

  Yli 60 päivä jatkuneella nälkälakolla väittämäänsä työpaikkakiusaamista vastaan Porissa kesällä 2013 protestoineelle Heikki Rakkolaiselle luettiin keskiviikkona Satakunnan käräjäoikeudessa syyte törkeästä kunnianloukkauksesta.
  Syyte perustuu Rakkolaisen kirjoituksiin sosiaalisessa mediassa vuosina 2013–2015. Syyttäjän mukaan Rakkolainen esitti useita kertoja hänelle työkykytestin tehneen psykologin ammattitoiminnasta perättömiä ja loukkaavia väitteitä. Testi tehtiin syytetyn ollessa Porin kaupungin palveluksessa koneasentajana.
  Syyttäjän mukaan Rakkolainen levitti Facebook-kirjoituksissaan väitteitä mm. siitä, että psykologi käyttäisi väärää ammattinimikettä ja olisi toiminut valelääkärinä.

  Syyttäjän mukaan väitteet aiheuttivat psykologille suurta kärsimystä ja erityisen suurta vahinkoa tämän ammatinharjoittamiselle. Valvira vahvistaa, että vuonna 1952 syntyneellä naisella on psykologin oikeudet.

  Poliisin esitutkinnassa Rakkolainen myönsi olevansa kirjoitusten takana, mutta kiisti syyllistyneensä kunnianloukkaukseen.
  Samassa oikeudenkäynnissä kunnianloukkauksesta syytetään vuonna 1964 syntynyttä porilaista miestä, joka julkaisi Rakkolaisen tekstejä omalla blogisivustollaan.

  Miehiä yhdistää väitetty työpaikkakiusaaminen Porin kaupungin palveluksessa. Rakkolaisen työsuhde päättyi 2011, Länsirannikon Koulutus Oy Winnovassa vahtimestari-autokuljettajana työskennelleen toisen miehen 2014.

  VastaaPoista
 2. Aamulla lähti avunhuuto noin 200:lle eduskuntaan...

  Olen menossa Porissa oikeuden käyntiin 09.00 haastettuna, uhrina joka on itse 2008-2009 kokenut työpaikalla henkisen väkivallan ja vieläpä jäänyt henkiin. Suomessa n. 300 ihmistä vuosittain tekee vastaavassa tilanteessa pitkäkestoisen rääkkäyksen johdosta itsemurhan.

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html

  Edustan myös yli 150.000 Suomalaista, jotka joka arkipäivä joutuvat kokemaan henkistä väkivaltaa kouluiissa ja työpaikoilla... Monet siis vuosittain päätyvät itsemurhaan... Miksikö?
  https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  Olen nyt sitten "kissan" nostettua pöydälle saanut jopa työpaikastani winnovasta oikeudettomat potkut 5/2014. Sekä toisen ihmisen (Heikki Rakkolaisen joka sai myös oikeudettomat potkut) kirjoittamia tekstejä julkaissut blogissani ja sen johdosta haastettu oikeuteen?! Mikään instanssi ei auta, puutu, reagoi, poliisi, liitto, esivalta etc. pääosin...?

  Missä tämän maan oikeudenmukaisuus oikein menee nykyään? En käsitä enää oikein miten tämä on edes mahdollista Suomessa? Kaikki aidot arvot ollaan ajamassa alas, aivan kuin tietoisesti. (Ordo chaos, nwo) Mikään ei ole enään sitä miltä se näyttää ja kaikki vaikuttaa kaikkeen.

  Suomessa rakenteellinen, poliittinen ja okkultistinen (looshit) korruptio rehoittaa valtoimenaan pahaveli järjestelmissä ja kaikki aito raiskataan liberaali humanismilla.

  Suomeen on oikein luomalla luotu 30-40% uusköyhällistö Kreikan tyyliin ja rikkaat sen kuin rikastuu, jopa 13-17 miljardin "verosuunnitelulla" ym. vääryydellä veroista vuosittain.

  Tällä invaasio vauhdilla Suomi on mennyttä vuodessa, rajojemme vuotaessa sisään hyvin, hyvin paljon aktiivista ja passiivista islamia (kuu epäjumala allahia, historiallinen facta 1/360), jossa mukana jopa isisläisiä!?

  Mutta toteaisin oikeus järjestelmästä ja esivallastamme, jos "heissä" voi olla mm. free masonnia ja odd fellowsia harrastavia, maamme tuhoutuu yllättävänkin nopeasti.

  Tehkää oikeita ratkaisua, jotka kestää päivän valoa, palatkaa arvoihin, jotka luojamme on asettanut.

  Terveisin: -Satakunnan Olli- / Olli Hakala Pori / Politiikassa 2 kertaa "selkään puukotettu" ja myöskin 2 kertaa yrittänyt ilman puoluetukea eduskuntaan 2011-2015...

  Porin vaakunan tekstin mukaisesti: Deus Protector Noster / Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/saatanan-viimeiset-petokset-suomessakin_3.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.