Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Suomen vaakunan merkityksen on toteuduttava vuoden sisällä...


...tai tällä islamin invaasion vauhdilla Suomi on mennyttä! 


Monikulttuuri on ok. Monikulttuuri islamilla petosta. Ei mulla muuta...


Suomen valtiolipun vaakunassa salaisuus/tulevaisuus euroopan tulevissa/olevissa "myllerryksissä"...

"Punaisessa kentässä kruunupäinen leijona, joka pitää oikean etujalan sijalla olevassa haarniskoidussa kädessä iskuun kohotettua miekkaa ja polkee takajaloillaan sapelia, leijona kruunuineen ja varuksineen, aseiden kahvat ja käsivarsihaarniskan nivelet kultaa sekä aseiden terät ja käsivarsihaarniska hopeaa; kenttään siroteltu yhdeksän hopearuusua."

9 hopearuusuketta kuvaavat Pyhän Hengen armolahjoja.

Suomen leijonan suusta tulee tulta, joka on Jumalan Sana ja se sana on Totuus.

Suomen leijonavaakuna periytyy Juhana Herttuan vaakunasta vuodesta 1581 alkaen. Juhana Herttuan vaakuna oli peräisin Kustaa Vaasan hautamonumentista Upsalan tuomiokirkosta. Monumentissa on Ruotsin valtakunnan vaakunan molemmin puolin Uplannin vaakuna ja valtakunnan itäosan (osa nykyistä Etelä- ja Keski-Suomea) vaakuna.

Kustaa Vaasan Suomen vaakunassa kruunupäisen leijonan peitti vaakunan yläreunassa vielä suurempi kruunu. Tasavaltalaisen hengen noustessa ylempi kruunu on jätetty pois, mutta poisjättäjät tuskin tajusivat, että ylempi kruunu ei edes edustanut maallista kuningasvaltaa, vaan maamme nöyrää kumartamista kuningasten Kuninkaalle Juudan leijonalle Jeshualla/Jeesukselle Kristukselle Nasaretilaiselle.

Suomen vaakunan mallityyppi on se vaakuna, jonka flaamilainen kuvanveistäjä Willem Boy (k. 1592) veisti Kustaa Vaasan hautamonumenttiin (1571-91). Mistä Boy otti mallia vaakunan leijonaan!? Leijonahan oli aika yleinen renessanssiajalla Euroopassa. MUTTA JUUDAN LEIJONA EI OLLUT!

Sama Juudaan leijona ilman miekkoja löytyy myös Jerusalemin vaakunasta ja lipustahttp://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Jerusalem-coat-of-arms.svg Onko Suomen vaakuna sama kuin Juudan tunnus?

Suomen vaakunassa ja Jerusalemin lipussa on ainakin huomattavia samankaltaisuuksia. Kaksi taivaansinistä viivaa, valkoista sekä kultaa ja Juudaan leijona. Jerusalemin lipussa viivat eivät ole vielä ristinä, koska se vasta lupailee messiaan tulemusta. Suomen lipussa tämä Sana on jo täyttynyt. Jerusalemin lipussa Juudan jalopeura ja juurivesa on sininen. Tämä kuvaa että leijonakuningas on taivaallista alkuperää. Kultainen Suomen leijona tai Suomen jalopeura on taas jo kruunattu maailman kuninkaaksi. Molemmilla on muuten sama oikea käsi ylhäällä. Jerusalemin vaakunan tausta on keltainen tai siis kultainen, eli Juudaan leijona on tuleva kuningas, Suomen vaakunan tausta on punainen, joka kuvaa sovitusverta ja sovituksen suorittanutta.

Meidän vaakunassamme on kuvattuna Oikea Juudan Leijona eli Jeshua/Jeesus. Vaakunan pohjaväri punainen muistuttaa meille Jeshuan sovintoverestä ja Pyhän Hengen tulesta.

Leijonan käpälässä oleva miekka symboloi Jumalan Sanan kaikki läpitunkevaa kaksiteräistä totuuden suoraa miekkaa (Hebr. 4:12).

Leijonan jalkain alle poljettu käyrä miekka edustaa Jumalan Sanan vastaisia harhaoppeja kuten esim. väitettä, että ”Jumalalla ei ole poikaa!”. (allah on itseasiassa kuuepäjumala ja täten islam onkin yllätykseksemme täydellistä epäjumalan palvontaa josta löytyy myös uskonnollis/historialliset todisteet. Kuuepäjumala allah oli 1/360 epäjumalasta joista Muhammed valitsi kuuepäjumalan jumalakseen)

Väärä väite on myös se, että yhdeksän ruusuketta tarkoittaisivat maakuntia. Eihän Kustaa Vaasan aikainen Suomi ulottunut edes paljoa Tamperetta pohjoisemmaksi. Ruusukkeiden merkitys liittyy jälleen Uuteen Testamenttiin. Raamatussa mainitaan yhdeksän armolahjaa ja yhdeksän Hengen hedelmää, Jeesuksen vuorisaarnassa autuaaksi julistettuja ryhmiä oli myös yhdeksän. Heraldiset ruusut kuvaavat myös Jeesusta ja ihmistä. Rakkautta, elämän väliaikaisuutta, elämän kärsimystä "piikikkyyttä", sekä intohimoa ja elämää sekä "verellisyyttä"/lihallisuutta.

Ristilipun maat.

Meidän kannattaa muistaa, että Kustaa II Adolf tunnetaan Lutherin aloittaman uskonpuhdistuksen sotilaallisena puolustajana. Ei liene sattumaa, että hänen taistelujensa kautta uusi Lutherin oppi pelastuksesta uskon kautta armosta levisi maihin, joiden kaikkien lipussa on risti: Ruotsi, Tanska, Norja, Suomi ja Islanti. Risti lipussamme viittaa Kristuksen ristiin.

Uskonpuhdistajia tuli muuallekin – Sveitsi ja Englanti. Näidenkin maiden lipuissa on risti. Ison Britannian kautta risti on levinnyt useisiin sen siirtomaiden lippuihin. Puhdasoppisuudesta ylpeän Kreikan lipussa on myös risti. Pohjois Irlannin pääkaupungin Ulsterin entisessä lipussa oli valkoisella pohjalla punainen risti ja ristin keskellä on kruunatun Davidin tähden keskellä punainen ranteesta katkaistu käsi. (1 Moos 38. luku)

Internetistä 2010 / muokattuna

Ps. pitää aina muistaa; arabit ja kaikki ihmiset ovat Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalalle (Jeshua/Jeesus) rakkaita.

Mutta ihmisen erilaiset uskomukset ja harrastukset usein ovat kauhistus ja iljetys Jumalan silmissä. Esim. kuuepäjumala allah/islam, telluksella tutkimusten mukaan yli 4000kpl ihmisen itsensä luomia uskomus kyhäelmiä aidon totuuden tilalle, homous ja lesbous etc. Lisää: Saulus Tarsolaisen (Paavali) Roomalaiskirje 1: 16-32 http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=room+1%3A16-32&kirjat=kr

http://www.kotipetripaavola.com/raamattujamuukalaiset.html


5 kommenttia:

 1. Vaakunalla on erittäin voimakas hengellinen merkitys ja eskatologinen... En taistele asein, nyt ymmärrän miksi en valapäivänä tehnyt ns. "tappamisen" valaa, vaikka ammunnat meni loistavasti... yhdestä pisteestä jäi kiinni kuntoisuus loma... winkhymiö Taistelen "kynällä" ja Herran asein... Amen.

  VastaaPoista
 2. 27.9.2015 alkaen noin 365 päivää aikaa ordo chaokseen Suomessa, tällä islam invaasio vauhdilla! Paavinvaltakin on muuten alkanut mukaan valehteluun/propagandaan, että kuu epäjumala allah olisi sama kuin omaisuuskansan ja kristittyjen, Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala! Historiallinen facta on se, että allah kuu epäjumala on yksi 360 epäjumalasta, jonka Muhammed sitten valitsi.

  Monikulttuuri on ok, mutta monikulttuuri islamilla petosta, ei mulla muuta...

  VastaaPoista
 3. http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

  VastaaPoista
 4. Näin liberalisoituu Suomi lisää eli eksyy hengellisellä sektorillakin, tosin jo vuosikymmenien "jatkumo"... Ennemmin muslimeita (kuu epäjumala, jonka nyt paavinvaltakin 9/2015 alk. hyväksy?!) kuin luther säätiö!!! About 50% luterilaisen kirkon henkilökunnasta on liberalisoitunut jo pois apostolientekojen, alkuseurakunnan, Sanan mukaisesta opetuksesta... Ekumeniaa? Kyllä, ekumenia tarkoittaakin mm. ennalta tiedettävää, porttokirkon eskatologista muodostumista Suomessakin, silmienne edessä. Aito kristillisyys on jotain aivan muuta kuin "lihallista" liberaali humanismin hapatusta... http://mvlehti.net/2015/11/10/kristillista-ekumeniaa/

  VastaaPoista
 5. Pölliitiköiden enemmistö, esivalta Suomen, haloooo...?!!!

  Suomi ollut kuukausia jo "veden jakajalla" joko tai...?! (Suomi Finland itse "auttaen" itsensä tuhoon noin 20% liberaalilla etc. väestönosan vaatimuksella, "troijan hevosella"...) Demokratiasta, eli kansanvallasta (n. 80%) ei tietoakaan! Kuinka pitkään, oi Suomi sallit mm. agenda 21:sen maatamme tuhota? Mayday, defcon 1, wake up Finland people! 27.9.2015 alkaen olen ennustanut, että tällä invaasio vauhdilla Suomi on mennyttä n. vuodessa. Olemme silloin viimeistään "heidän" suunnitelemassaan ja haluamassaan ordo chaoksessa. --> nwo, porttokirkko, antikristus... (Eskatologiaa 33 v. kokemuksella)

  a) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/suomen-vaakunan-merkityksen-on.html
  b) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/10/suomen-ja-kansamme-pelastaa-enaan-yksin.html
  c) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomessakin-kaiken-nyt-tapahtuvan-pahan.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.