Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 16. syyskuuta 2015

PÄÄMINISTERI SIPILÄ PUHUU SUOMELLE ILLALLA...


SIPILÄLLÄ ASIAA ILLALLA... (TULEEKO FACTAA VAI VALHEITA...?)
(Uusin päivitysversio 7.77UT / 17.09.15 Puhutaan, jopa 13-17 miljardin pääosin rikkaan eliitin verokeinottelusta ja suunnittelusta veroparatiiseissa vuositasolla Suomessa...?!!!)

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1201323916551308&set=a.1106560352694332.1073741894.100000211325318&type=1&theater

Voiko Suomalainen kansalainen muuta enää tehdä, kuin "kynäillä" (toki rukoilla), suoraa demokratiakaan ei ole?! Voi olla myös, että teho sensuuri astuu voimaan hyvin pian (illalla?), valtaa pitävä pääosin rikas, ahne rakeenteellisen korruption poliittinen ja varsinkin okkultistinen eliitti ei pysty enää hallitsemaan tilannetta.

Tulkaa myös kaikki kynnelle kykenevät todennäköiseen lynkkaus tilaisuuteeni, 7.10.2015 klo:09.00 Porin oikeustalolle:
a) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/turvapaikka-mtv3-9915-aitoa.html
b) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/tapan-itseni.html

SIPILÄ, PUHUU TÄNÄÄN... TODENNÄKÖISESTI 30-40%:SENTIN SUOMEN UUSKÖYHÄLLISTÖ SYYLLISTETÄÄN KAIKISTA ONGELMISTA.

Kari piirsi tilanteen jo 25 vuotta sitten hesariin... Varsinkin nykyhallituksen hölmöilystä ja Suomen ajamisesta ordo chaokseen, nwo:hon etc. pahuus looshien, epäoikeudenmukaisuus, liberaali humanismi ja "alakerta" voimanaan...

Kaikki hyvä, aito raiskaten ja tuhoten. Esivalta suvaitsee hulluudessaan kaiken...

Vaikka 60.000, 600.000 tai 6 miljoonaa samantien, loppuupa köyhän kituminen nopeamin, pääosin rikkaan eliittimme, pääosin okkultistisen looshi väen ja liberaali humanistien toivomuksesta... :(

Tai sitten WAKE UP SUOMEN KANSA JA ÄKKIÄ!

Sipilä puhuu tänään todennäköisesti, suvaitkaa köyhältä leikkaamista, suvaitkaa islam invaasio...etc. Rikkaat rikastuu ja köyhät köyhtyy, muttapa aktiivinen islam tuhoaapi kaiken Suomesta/Suomalaisuudesta alle 2 vuodessa jopa yli 180.000 tulijan vuosi vauhdilla!

Suomessa on vain n. 349.000 esim. 20-29 vuotiasta miestä! Menikö aivosoluille asti? Puhutaan, että islamin sharia etc. kamaluudet kafiiria (kuffar) kohtaan alkaa jo 10-20%:sentin kohdalla, joita olemme heidän mielestään!

Jupus - Isänmaa ft.Diamo https://www.youtube.com/watch?v=gxxFbC5Z2u0&feature=share

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2015/09/04/kansainvaellukset-tuhoavat-tuntemamme-euroopan/

Kuva: isis threatens to burn children in cage and 21 Egyptian Christians beheaded http://hispanicnewsnetwork.blogspot.fi/2015/02/isis-threatens-to-burn-children-in-cage.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/09/facebookista-suomessa-tilanne-on-paljon.html

http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1&kirjat=roo

------------------------

13.9.2015 Elie El-Khouri
http://elieelkhouri1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/202440-ilmainen-sisaanpaasy-isikselle-nimeltaan-pakolaistulva


Ilmainen sisäänpääsy Isikselle nimeltään pakolaistulva

"Jos ostaa paholaisia, joutuu niitä myymäänkin"

Islamistit alkoivat vainota ja vangita Jesidiläisiä. En esittänyt vastalausetta, sillä en ollut Jesidiläinen. Seuraavaksi he myivät naisia seksiorjiksi. En esittänyt vastalausetta, sillä minä olen diplomaattinen. Seuraavaksi he ryhtyivät vainoamaan ja vangitsemaan Lähi- idän kristittyjä. Seuraavaksi islamistit teurastivat ja polttivat eurooppalaisia, tuhosivat arvokkaita teoksia, museoita ja arkeologisia alueita. Kun tulee meidän vuoro silloin ei enään ole jäljellä ketään, joka olisi puhunut meidän puolesta. "Lopussa emme muista vihollistemme sanoja, vaan ystäviemme hiljaisuuden."

Eurooppassa ollaan vieläkin niin sinisilmäisiä!

Ihmiset ovat sokeita, etteivät näe mitenkä syöpä leviää lähi-idästä. Kukaan ei mieti, että ISIS (Islamilainen valtio) taistelijoiksi nimitetyt levittäytyvät eurooppaan pakolais-statuksen voimalla. Isis on jo onnistunut suunnitelmissaan, kun järjestö on saanut sekä Irakin ja Syyrian. Isisin perustamisen suunnitelmana on tavoittaa euroopan valloitusta Kreikkan, Andalusian ja Balkanian myötä. Tämä on vasta alkua.
Miksei siis muslimi siirtolaiset ja pakolaiset itsekin haluaisi mieluiten lähteä muslimimaihin kuin kaukaiseen ja rasistiseen ei muslimi maihin? Onko näin että laittomat maahanmuuttajat Euroopassa osoittaa suvaitsemattomuutta ja vihaa koska heillä on hankala tilanne tai sota omassa kotimaassaan?

Historia toistaa itseään niinkuin euroopassa on nähty jo vuosikymmenten ajan, siirtolaisuus islami maista on aiheuttanut huomattavia integraatio-ongelmia.

Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan maat olisivat Isisin hallussa, seuraavaksi Eurooppa!

ISIS salakuljettaa jihadisteja Eurooppaan. Heillä on salakuljettajia, jotka rahtaavat pakolaisia ja jihadisteja eteenpäin. He lähettävät jihadisteja pakolaisten joukossa, jotka jäävät odottamaan käskyä. Jihadistit käyttävät hyväkseen pahinta humanitarista kriisiä sitten aikoihin. Tässä kaaoksessa siis ujutetaan jihadisteja länteen, jonne he tulevat pakolaisina. Pakolaiset ovat tervetulleita kuten Ruotsiin, Saksaan ja Suomeen, joista turvapaikan saa lähes varmuudella. Jihadistit jäävät Eurooppaan odottamaan käskyä.

ISIS ei ole väärää, se on aitoa ja oikeaa islamia. ISIS on pohjimmiltaan aitoa sunni-islamia puhtaimmillaan. ISIS ”Islamilainen valtio” on islamilaiseen šaria-lakiin pohjautuva kalifaatti. Pyhää sotaa käyvän Isisin perusta on salafismissa ja wahhabismissa. Isis laki on Islaminlaki (Šaria –laki). Allahille ja islamin sharialaille ainoa oikea laki. Isis harrastaa islamin viittä pilaria; Shahada (uskontunnustus), Salat (rukoukset), Zakat (almut), Saum (paasto), Hajj (Pyhiinvaellus).

Isiksen tavoitteena on sen omin sanoin: ” Meidän unelma on (islamin unelma), että kalifaatin pitää olla koko maailmassa. Euroopassa rysähtää kohta, uskokaa vain. He odottavat vain käskyä”.

Nyt kyllä kannattaisi pyytää ”time-out”. Jonain päivänä herätään kauhun hetkellä, jolloin on jo liian myöhäistä. Siitä ei tuu kun itku ja hammasten kiristys! "Jos jollakin on korvat kuulla, hän kuulkoon."

-----------

Sensuroitu virsi 440 vuonna 1986, kertoo hyvin nykytilamme...

1. Jo vääryys vallan saapi
se huutaa taivaaseen,
se turmaa ennustaapi 
vie kansat kurjuuteen. 
Ken Herran oikeutta 
nyt täällä julistaa, 
ja ken vanhurskautta 
nyt tahtois puolustaa?

2. Nyt viekas vilppi täällä
on noussut kunniaan,
on valhe vallan päällä
ja vääryys voimissaan.
Ei kuulla kurjan ääntä
ja köyhää sorretaan,
ja lainkin rikkaat vääntää
vääryyttä puoltamaan.

3. Kas, köyhän leivän syövät
nuo jumalattomat.
He viatonta lyövät
ja häntä vainoovat.
He kurjaa ahdistaapi
kuin käärme kiukussa,
korvansa tukkeaapi
tuon raukan huudoilta.

4. He armotonna veivät
osuudet orpojen.
He söivät lesken leivät,
on Herra nähnyt sen.
Hän vanhurskaasti kostaa
vääryydentekijät,
rankaisee ansiosta
nuo viekkaat ryöstäjät.

5. Vaan voitonpäivän kerran
vaivaiset näkevät,
vanhurskaus kun Herran
lyö väärät, väkevät.
Oi Herra, voimas näytä,
kansaasi armahda
ja hurskaan pyynnöt täytä
ja päästä vaivasta.

---------------

Taqiahiaa, kitmannia, kafiiria, hudnaa...
Hyvä (pahempi vuosi vuodelta...) Suomen hallitus, kansanedustajat, koko esivalta, kirkko ja kansa, sekä kaikki rahan himoiset okkultistisissa loosheissaan, josta kaikki paha sikiää Suomessakin.
Aktiivinen islam jota nyt tulee ovelasti "salaa" Suomeenkin tuhansia tällä menolla, heillä on täydellinen kyky myös aktivoida kaikki passiiviset islamin koraanin järkyttävään "ruotuun" hyvinkin nopeasti, kerron tämän teille etukäteen, että muistatte sitten myöhemmin ja siis Suomalainen kantaväestö kafiirit ((kuffar) ei ole minkään arvoista aidon muslimin silmissä. Vääräuskoiset maksavat hengellään, hyvä edellä mainittu Suomen niin "viisas" koko esivalta! Veroa jo ottavat meiltä 2-luokan kansalaislta sosiaalitukien muodossa ja odottavat vain (hudna) hetkeä jolloin Suomen voi alistaa islamille!
Voit tyhmyyden huipentumaa Suomessa, etenkin osaa kirkon työntekijöitä, spr, tätä kaikkea kiljuvia/vaativia vähemmistöjä, liberaali humanistit etc.
On vihollisia ja sitten on "vihollisia"... Ei Sanaa tarvitse lukea omaksi tuhokseen väärin...

------

Varoitus
Varoitus kirkon tervetuloa videosta, he eivät tiedosta sitä "troijan hevosta" joka piilee turvapaikan hakijoiden joukossa, eli aktiivista islamia mm. isis. Ja jos he tiedostavat, sanoisin, että on passiivisia vihollisia ja sitten aktiivisia vihollisia, joilla ei ole kuin yksi päämäärä kafiiria (kuffar) kohtaan...
Kuvitteleeko kirkko ewankelioivansa kaikki turvapaikan hakijat, eli siis käännyttämään kuuepäjumala allahiin alistumisesta pois...? (Tämä tulisi olla ehto rajavartiostolla jo rajan ylittämisen kohdalla ja vaatia mustaa valkoisella!)
2.Tessalonikalaiskirje: 3:2 ja että me pelastuisimme nurjista ja häijyistä ihmisistä; sillä usko ei ole joka miehen.
Kirkon henkilökunnasta mm. n. puolet ei enään ajattele niinkuin Sanassa kerrotaan, liberaali humanismi on kaikkialle luikerrellut. Ennen kaikkea historia toistaa nyt itseään...
Monikulttuuri on ok. Mutta monikulttuuri aktiivisella islamilla on petosta.
Näin olen ymmärtänyt...
A) Mm. passiivinen islam, nimikristillsyys, liberaali humanismi, ateismi jne. maailman yli 4000kpl ihmisen itsensä luomia korvikkeita/valheita/traditioita aidolle Sanalle ja Uskolle Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalaaan.
(Ewankelioitavissa, aito totuus puhuttelee ja osa löytää, sekä osa palaa takaisin aidon totuuden pariin...)
Matteuksen evankeliumi:
5:43 Te olette kuulleet sanotuksi: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi.'
5:44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat
---------------- Ja sitten... ------------------
B) Mm. aktiivinen islam --> isis, sielunsa myynyt saatanan palvoja, ylimmän asteen vapaamuurari "itse itsensä valaissut" illuminaatti. (mm. free mason, odd fellows) etc.
(Melko mahdotonta ewankelioida aitoon totuuteen, ehkä jokusia Jumalan tekemiä ihmeita, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta. Historiallinen yksi esimerkki on Saulus Tarsolainen, paremmin tunnettuna Paavali, joka tappamalla tapatti aluksi kristittyjä juutalaisia runsain mitoin...)
Toki rukoilla voi tälläistä ihmettä tapahtuvaksi...
Tiituksen kirje:
3:10 Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti,
3:11 sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut.
On siis vihollisia ja sitten on "vihollisia"...
Näiden em. asioiden puolesta seison tai kaadun Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan edessä... (En kuuepäjumala allahin edessä, historiallinen facta 1/360, enkä liberaali humanismin, puhumattakaan looshien okkultismin edessä.)
http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

---------------------

Pääministerin Sipilän puheessa ei ollut mitään uutta...

Sipilän puhe, ei mitään uutta... Olisi käsitellyt esim.  jopa 13-17 miljardin pääosin rikkaan eliitin verokeinottelua ja suunnittelua veroparatiiseissa vuositasolla, joka on verotuloista pois... Rakenteellinen korruptio poiliittisessa ja etenkin  okkultistisessa pahavelijärjestelmissä.... Etenkin loosheissa sikiää ahneus ja kaikkinainen moraaliton paha... Tuollaista olisin odottanut lestadiolaiselta. Turvapaikan hakijoista jäi käsittelemättä aktiivnen islam ja jopa soluttautuneet isisläiset kokonaan?! Miten he erotetaan hakijoiden joukosta ja miten Suomella on varaa turvapaikan hakijoihin tälläisissä määrissä, jos kaikki maassamme on kuralla? Mistä rahat? Miksi islam, miksei vielä enemmän (maailmassa eniten) vainottuja kristittyjä, jotka on monasti osin jo murhattu hakijoiden lähde maissa...?!

Voi, voi... Ei ymmärrä?!


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1201724339844599&set=a.1106560352694332.1073741894.100000211325318&type=1&theater

--------------

Eschatologically

Ordo chaos and the NWO (the antichrist) is now taking place and time of the wrath of 7 years beginning is very close to the eschatologically. It's funny and strange, but many Finns think of minds and even on facebook gradually applying for asylum in a ... In fact, I put the matter already by e-mail the Embassy of Finland Israel ... I asked for the so-called. half-serious. Predominantly Islamic invasion in Finland as early as 180.000 years fast !?

Half of the so-called. Finland Zion sees danger, but half of liberal humanism says welcome here only! (activated Islam / isis)


Eslatologia now realized quickly ... "Except those days be shortened, even the elect would begin to get lost," I look forward to a variety of "great". The Earth starts rocks the travail ... A day to adjust to change 16 hours duration etc. a variety of disaster, war, pain coming, but it is also a joy, because weddings are approaching Christ ... and 1000-year reign ... Hallelujah!

---------------

Eskatologisesti

Ordo chaos ja nwo (antikristus) on toteutumassa ja 7 vuoden vihan ajan alku on hyvin lähellä eskatologisesti. On hassua ja erikoista, mutta monet Suomalaiset ajattelevat mielissään ja jopa facebookissa hakevansa pikkuhiljaa turvapaikkaa jostakin... Itse laitoin asiasta jo e-mailia Suomen Israelin suurlähetystöön... Tiedustelin jo ns. puolitosissani. Pääosin islam invaasio Suomessa jopa jo 180.000 vuosivauhdilla!?

Puolet ns. Suomen siionista on näkee vaaran, mutta puolet liberaali humanistisuudessaan sanoo tervetuloa tänne vain! (aktiivi islam / isis)


Eslatologia toteutuu nyt nopeasti... "Ellei niitä päiviä lyhennettäisi, alkaisi valitutkin eksyä", odotan monenlaista "suurta". Maapallo alkaa natisemaan synnytystuskiaan... Päivä saattaaa muuttua 16 tunnin kestoiseksi etc. monenlaista mullistusta, sotaa, tuskaa tulossa, mutta se on myös iloa, sillä hääjuhlat lähestyvät Kristuksen... ja 1000-vuotinen rauhan valtakunta... Halleluja!

-------------------

Lisää factaa...
 

Pakolaiskriisin myötä kasvava Eurooppaan kohdistuva ISIS-islamistinen uhka on todellinen http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/746/pakolaiskriisin_myota_kasvava_eurooppaan_kohdistuva_isis-islamistinen_uhka_on_todellinen#
-------------------

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.