Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 1. syyskuuta 2015

Maan ja kaupunkilaisten petosta mm. Kari Hannuksen toimesta...Sinä, juuri sinä maksat kaiken... Ei valtio! Eikä eu! Satoja miljoonia tarvitaan nopeasti ja kuuepäjumala allahia (historiallinen facta 1/360) tulee ovelasti nyt myös maahamme "sivutuotteena", aktiivista ja passiivista, joka ei tule ikinä alistumaan Suomen lakien alle...(blokissani lisää islamista!)

Kehtaakin Ville Hammaberg harrastaa tälläistä journalismiä... 2011 olin jo minäkin 120.000 SK:n levikillä äärioikeiston lipunkantajana tyynessä kyntäjässä (lue:natsina... ei anteeksi pyyntöä, ei oikaisua, vainko mm. vihervasemmisto, rkp etc. on vain oikessa + arvoliberaalit? Jollaisia ei ole edes olemassa, mikä sana hirviö!), vaikka olen konservatiivinen kristitty, josta saa nykyään kärsiä paljon, kuten ennustettukin Sanassa on.

Olen vain "kisulin" nostanut pöydälle monessa asiassa, ja peräänkuuluttanut sitä aitoa totuutta, oikeudenmukaisuutta, enkä liberaali humanismiä. Olen loppuvuosina elämässäni tutkinut useita, useita vuosia, islamia, henkistä väkivaltaa, ydinvoimaa, okkultismia, (mm. looshi ja rebekka toimistaa.) ja Suomen mahdottoman laajaa rakenteellista korruptiota ja/tai poliittista- ja okkultistista pahavelijärjestelmää laajoin globaalisin agnedoin, jotka toteutuvat nyt simiemme edessä eskotologisesti häkellyttävän nopeasti.

Nyt sitten saa lukea mm. Hannuksen ja esivaltamme pikaisia suunnitelmia aidon tiedon tyhjiössä/tyhmyydessä, miten Suomi saataisiin nopeasti lopulliseen tuhon tielle ja aidot arvot liberaalisuudessaan raiskattua loputkin, mitä nyt enää edes jäljellä on.... Olen järkyttynyt tulevaisuutemme puolesta, arvojemme melkeimpä entisten, perheiden, lastemme etc. puolesta!

Kyllä historia toistaa sitten itseään, nyt Porissakin... vapaamielinen ihmisjärkeily, ilman aitoja arvoja, sekä tietoa teettää tälläistä.

Kallista, kallista hintaa tulemme maksamaan eliitin suvaiten suvaitsemasta invaasiosta "troijan hevosesta"... Ellei tätä hulluutta saada heti poikki! Onneksi Jaakko Hämeen-anttila muuttaa Suomesta pois ja toivon mukaan lakkaa valehtelemasta islamista Suomen mediassa, sillä aktiivinen islam on järkyttävä myös Suomalaiselle "kafiiriille" aktivoituessaan saastaisiin saatanallisiin päämääriinsä! Pääosin te eliitti + media luulette, mukaan lukien em. Kaupungin harhaanjohtaja Kari Hannus (maanpetosta) ja "natsiksi" haukkuva toimittelija Ville Hammarberg (vihapuhetta), minä taas tiedän. Ja tiedän, jo 100%.sen varmasti mikä on totta islamista ja mikä ei. Karrikoiden: Kaikki ihmiset ovat Jumalalle rakkaita, mutta kaikki ihmisten väärät harrastukset ja epäjumalat sitä ei ole. Syntiä ei tule suvaita, se tuhoaa yhteiskunnan. Ps. Yritin Ville Hammarberg sinulle puhua viime kansanedustaja vaalien aikaan (2015), miltä minusta tuntui vuonna 2011 paikkeilla kirjoitustesi johdosta ja saada aidon totuuden ääntä pienpuolue ehdokaana eetteriin Satakunnan Kansassa... mutta täysin turhaan! Ottakaa islamin todellisuus selville hyvät "herrat"! Monikulttuurisuus on ok, mutta islam ei. Ei mulla muuta. (antistubb) http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

1.9.2015 -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster ja taatusti Suomen ja Porin aitoa ja todellista parasta aina ajatellen...

1 kommentti:

  1. tosi törkeetä ottaa veroja mistä sitä helpoten saa kansalaisten kyykyttämiseksi ja samaan aikaan muukalaisille tulonsiirroiksi ja sakkomaksut kaksinkertaistetaan Linkki: http://www.kauppalehti.fi/uutiset/kohti-kyttaysyhteiskuntaa/XNNF6j7f

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.