Hulluus leviää Pohjois- Pohjanmaallekin. Saamani vihjeen perusteella Kalajoen Kristilliseen opistoon ollaan kaavailemassa afgaanilasten, tai ”lasten” majoittamista.

Lapset heittomerkeissä siksi, että pitää olla infantiili kuvitellessaan, että lapset kuljeksivat yksinään toiselta puolen maailmaa Suomeen turvapaikan hakuun.
Kuinka vastuuttomia ihmisiä Kalajoella oikein asuu? Eivätkä he ajattele omia lapsiaan ollenkaan? Opiston asuntolaan aiotaan asuttaa nuorten teinityttöjen sekaan aikuisia kehitysmaista tulevia muslimimiehiä.
Naapurissa on esimerkkejä vaikka kuinka. Siellä, missä Ruotsissa on asutettu sotalapsia nuorten paikallisten sekaan niin siitä on seurannut vain ja ainoastaan itkua ja hammastenkiristystä. Sadoissa kouluissa on massiivisia ongelmia erityisesti afgaanimiesten takia. He ahdistelevat systemaattisesti nuoria tyttöjä ja joissakin opistoissa on tullut esille hyvin raadollista toimintaa.

Östersundissa nuoret afgaanimiehet ovat häiriköineet systemaattisesti nuoria tyttöjä ja kaupungissa on useita sotalasten tekemiä raiskauksia. Norrköpingissä sotalapset ahdistelevat systemaattisesti koulun pikkutyttöjä ja tunkeutuvat tyttöjen perässä vessoihin, pukuhuoneisiin ja tekevät kiimaisia nylkytyseleitä tyttöjen nähden. Borlängessä tyttöjen ahdistelut ovat jatkuneet pitkään ja asian takia on nostettu kädet pystyyn. Aikuiset eivät osaa lopettaa sitä. Nuorten kirkollisella kesäleirillä Söderköpingissä tuli ilmi, että afgaanimiehet olivat pakottaneet tytöt riisumaan vaatteensa ja olivat ottaneet kännyköillään heistä kuvia. Typerät kirkon työntekijät asuttivat aikuisia afgaanimiehiä samoissa tiloissa 13- 15- vuotiaiden teinityttöjen kanssa. Lundissa, Boråsissa, Överkalixissa- kaikkialla missä sotalapset ovat, siellä myös tyttöjen ja nuorten elämä on muuttunut totaalisesti. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Nyt teidän vanhempien on otettava itseänne niskasta kiinni ja kannettava nuoristanne vastuuta. Te ette ole vastuussa kenestäkään aikuisesta turvapaikanhakijasta, joka teeskenelee olevansa lapsi. Te olette vastuussa omista nuoristanne ja siitä, että heidän ei tarvi kokea sitä samaa mitä ruotsalaisnuoret kokevat kaikkialla.
https://paavotajukangas.com/2016/09/04/kalajoen-kristilliseen-opistoon-kaavaillaan-salaa-sotalapsia/

Avoin kirje:

AVOIN KIRJE KALAJOEN KRISTILLISEN OPISTON REHTORILLE:
Hei,
olemme kautta rantain kuulleet, että opistolle olisi tulossa Afganistanilaisia pakolaisia.
Ihmettelemme ensiksikin, että missään ei ole tiedotettu asiasta, vaan ollaan toimittu ikään kuin puskissa.
Miksi?
Oma tyttäremme opiskelee siellä, joten omasta mielestämme olisi ollut asiallista ilmoittaa alaikäisten lasten vanhemmille, että olette tehneet tällaisen päätöksen.
Ymmärrämme, että haluatte olla jakamassa hyvää pakolaisille, mutta olisi myös uskallettava katsoa, mitä he tuovat mukanaan. Jos pakolaiset ovat muslimeja, tai jopa entisiä muslimeja, niin asiaan olisi otettava hyvinkin asiallinen ote. Oletettavasti tiedätte, mitä tarkoittaa, kun muslimimiehiä tulee asumaan nuorten asuntolaan, sekä ottaen huomioon, että siellä opiskelee myöskin vammaisia.
Vaikka Jeesus käski kääntää toisenkin posken, niin ei Hän tarkoittanut, että susi päästetään lammastarhaan, vaan että ne pidetään sieltä pois.
Se joka päästää suden suoraan avoimesta portista sisään, on vastuussa myös suden tekosista. Mutta on muistettava, että tietyllä alueella rikotusta ihmisestä ei saada enää eheää.

Kyse ei ole missään muotoa muukalaisvihasta, rasismista tai erilaisen kulttuurin vihasta, vaan siitä, että niiden tahojen, jotka ottavat näitä pakolaisia asutettavaksi, on tunnettava ja tunnustettava islamin kulttuuri. Islam ei ole muslimeille vain uskonto, vaan se on heidän identiteettinsä ja kulttuurinsa. Vaikka olisi kyse kristityksi kääntyneestä muslimista, niin kulttuuri on niin täydellisen erilainen, että ei suoraan islamilaisesta maasta tullut voi mitenkään ymmärtää länsimaista naisten ja tyttöjen vapautta ja ehdotonta koskemattomuutta.
He saavat kieltää jopa allahin, jos he kokevat että islamiin tunnustautuminen on uhka. Oletettavasti olette erittäin hyvin opiskelleet koraania, haditheja, tadiyyaa, sekä taharrus gamea, että ymmärrätte, mistä on kyse. Kristityt ovat menneet jopa siihen halpaan, että luulevat muslimien palvovan samaa Jumalaa meidän kanssamme. Tämähän ei todellakaan ole näin, vaan allah oli alunperinkin kuun jumala, josta luulen teidän teologiaa opiskelleena tietävän jotain syvemminkin. Kuitenkin jos ajattelee asiaa edes hiemankaan, niin miten sama Jumala voisi toisessa kirjassa sanoa, että Hänen Poikansa on Jeesus Kristus, Pelastaja. Kun taas toisessa kirjassa tämä sama allah kieltää Jeesuksen jumaluuden ja sen, että Hän on Jumalan Poika, ja Kristus, Herra.

Lähipiiriimme kuuluu vartijan ammatissa työskenteleviä, jotka ovat sanoneet, etteivät he ainakaan tule ilman poliisipartiota näiden, ehkä jopa sotilaskoulutuksen saaneiden henkilöiden erimielisyyksien selvittämisen keskelle. Ja kuinka kauan poliisipartionpaikalle saaminen sitten kestää paikalle saapumiseen, kun jotain on tapahtunut. Tietenkin joku vartija saattaa tuohonkin hommaan ryhtyä, ymmärtämättä oman terveytensä vaarantamista. Tietääkseni asuntolassa on valvoja, mutta kuitenkin on otettava huomioon, että paikalla on melkoinen ylivoima, jos afgaanipojat päättävät piirittää taharrushin takia.
On uskomattoman sinisilmäistä toimintaa, jos ei olla mitenkään varustauduttu eittämättä eteen tulevien konfliktien suhteen. Pimeät syksyiset illat, nuorten tyttöjen harrastuksiin kulkeminen ja muidenkin lasten ja nuorten turvallisuus on kyllä nyt asetettu kyseenalaiseen valoon.
Onko rahalla todellakin noin suuri merkitys, että lasten ja nuorten ihmisten elämä voidaan asettaa ikään kuin tarjottimelle?
Juuri saapuneessa vanhempain-illan kutsussa, joka siis järjestetään 14.9 klo 17.30 alkaen ei ole sanallakaan viitattu tähän asiaan.
Eli oletettavasti teillä on silloin valmiina suunnitelmat kaikkien näiden tilanteiden varalle, sillä itse ainakin vaadimme saada tietää, miten tulette jatkossa turvaamaan tyttöjen ja lasten vapaan ja pelottoman liikkumisen pimeällä. Se, että asuntolan oven saa lukkoon, ei ole mikään vastaus, sillä eihän voi tietää kuka siellä lukkojen takana kenenkin kanssa on, ja ovatko he siellä vapaaehtoisesti.
Jos tämä kirje tuntuu jotenkin hyökkäävältä, niin se ei ollut tarkoituksena, vaan tämä on erittäin huolestuneiden vanhempien kirje sille taholle, joka on nyt avaamassa ovensa, mutta kenelle ja mille?

Jäämme odottamaan vastaustanne.
Tämä on avoin kirje, joka julkaistaan myös muualla.
T: Reijo ja Minna Karjalainen, Kalajoki


—————–
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-tuho-noin-vuodessa-ordo-chaos.html


http://www.murkut.org/


.