Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 2. syyskuuta 2016

Viimeinen mahdollisuus...

Alla olevaan: Viimeinen mahdollisuus tekstiin... Amen. Pidätkö minua sitten uskiksena tai paskiksena etc. (so what), mutta oletkos pannut merkille, että maatamme Suomeakin mädätetään sisältä käsin mm. eliittimme noita riitein ja valoin, 33* jah-bul-on (jahve-baal-osiris) loosi mädätyksellä, islamisaatiolla, kuu epäjumala allahin opeilla, monin erilaisin agendoin (21), lain kirouksella (farisealaisuus, judaismi), loivatpa pride masonistit Suomeen n. 40% 2,2 miljoonan uusköyhällistönkin kansalta ryöstäessään ahneudessaan 20-30 vuotta jne... Maailman ns. kansanväliset ”tunteelliset” monet lait mahdollistavat kehityksen, ainakin väärin liberaali humanismilla tulkittuna/säädettynä, jossa kansalliset, itsenäiset maat tuhoutuvat, aidot arvot raiskataan esivaltaa myöden ja historia toistaa itseään.
Punainen lanka nyt tässä kaikessa, ordo chaoksessa, on Jeshuan (Jeesus Kristus Nasaretilainen) täydellinen lain (vt:n) täyttäminen ja täydellinen elämämme syntien sovitus golgatalla puolestamme. Ei ole muuta tietä maailmassa Isän, Jumalan luokse, pelastukseen (ut:n), kuin Jeshuan sovintoveri, lunastus! (ei edes juutalaisuudessakaan)
Mietippä ite, nyt on aika eskatologisesti kaiken tapahtua, Suomessakin... Ut Johannes 3:16-21 (evankeliumi) http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=3%3A16-21&kirjat=joh

Uudessa liitossa emme ole vääräuskoisia, pakanoita, gojimeita, kafiireita (kuffar) vaikka sellaiseksi törkeän valheellisesti väittävätkin...


Näitä mm. "politikoin" loppuun asti... "Ei mulla muuta..."

-Satakunnan Olli- Deus Protector Noster
ETVK:n hallituksen jäsen
http://www.etvk.fi/
Realisti resisti, pasifisti, arvokonservatisti
Henkilökohtaisia ”agendoja” blogissani http://ollihakala.blogspot.fi/
http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/yli-30-vuotta-ollut-uskossa.html


"Jalan pesun" erittäin tärkeää hengellistä merkitystä myös kaivaten maallisessa ja hengellisessä johdossa, sekä kaikkialla, sillä 2-3 metriä yläpuolellasi "leijujia" kyllä piisaa...


2.Korinttolaiskirje:
11:26 olen usein ollut matkoilla, vaaroissa virtojen vesillä, vaaroissa rosvojen keskellä, vaaroissa heimoni puolelta, vaaroissa pakanain puolelta, vaaroissa kaupungeissa, vaaroissa erämaassa, vaaroissa merellä, vaaroissa valheveljien keskellä  http://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=2ko+11


Filippiläiskirje:
3:8 Niinpä minä todella luen kaikki tappioksi tuon ylen kalliin, Kristuksen Jeesuksen, minun Herrani, tuntemisen rinnalla, sillä hänen tähtensä minä olen menettänyt kaikki ja pidän sen roskana - että voittaisin omakseni Kristuksen  http://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=fil+3
27 kesäkuuta Allan KeiskiVIIMEINEN MAHDOLLISUUS

Eräs pastori ajoi maantiellä autollaan ja hän näki tien varressa vanhan miehen, joka pyrki päästä auton kyytiin. Pastori otti hänet autoonsa. Kun he ajoivat jonkin matkaa eteen päin, vanha mies sanoi: ”Poikani, tiedätkö mitä tapahtui viime yönä taivaassa?”

Pastori pelästyi ja pysäytti kiireesti autonsa. Hän kysyi: ”Herra, oliko se unta, vai miten saitte tietoa taivaasta?” Vanha mies sanoi: ”Viime yönä Jumala vihastui suuresti ihmiskuntaan ja pyysi enkeleitä puhaltamaan pasuunaan. Enkelit nostivat pasuunansa, ja kun he olivat aikeissa puhaltaa niihin, Jeesus lankesi maahan ja puhkesi kyyneliin. Veri, joka vuosi Hänen käsistään ja kyljestään, oli aivan tuoretta. Hän sanoi Jumalalle: "En ole kuollut turhaan!”

Jumala ei enää siedä pyhien kärsimyksiä ja ihmisten pahuutta. Niin Hän sanoi: ”Annan heille vielä viimeisen mahdollisuuden!” Jeesus kääntyi sitten enkelien puoleen ja käski heitä lähtemään alas maan päälle joukoittain ja kertomaan maailmalle, että ”Loppu on lähellä. Jeesus tulee hyvin pian!”

Pastori kysyi hikoillen ja itkien: ”Kuinka tiedät tämän kaiken?” Vanha mies vastasi: ”Minä olen yksi niistä enkeleistä, jotka on lähetetty maailmaan. Pidä tätä viestiä esillä joka paikassa. Ei ole enää aikaa hukattavana!” Sitten vanha mies katosi.

Tämä tarina on totta. Jeesus on tulossa pian. Tänään on pelastuksen päivä! Minä olen tehnyt osuuteni. Nyt sinun tehtäväsi on levittää tätä sanomaa. Mitään maailman rikkautta ei voi verrata iankaikkiseen elämään taivaassa. Jos olet valmis levittämään tätä sanomaa, sano: ”Amen!”

Saakoon Jumala siunata teitä kaikkia, älkääkä unohtako jakaa tätä viestiä, jotta maailma pelastuisi...

-------------

http://ollihakala.blogspot.fi/2016/01/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html


.


5 kommenttia:

 1. 33/38 Matteus http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1-28&kirjat=mat

  VastaaPoista
 2. Järkyttäviä muistoja 2.9.2015 Olen todella järkyttynyt! Luin facebookin koko syyskuun aikajanani 2015! Satoja todisteita monesta maamme mädätyksesta, invaasioista, kaiken suvaitsevaisten suoranaisesta maamme tuhonnasta! Jo vuosi kulunut! Esivalta, Sauli ja Kari ei tee mitään Suomen pelastumiseksi?!!!!!

  2.9.2015 jo kirjoitettua!

  Voi, voi Suomea...

  Olen todella surullinen Suomen puolesta, media puhuu aivan todellisen asian vierestä jatkuvasti, kuin "kitmannia"... On kysymys siitä, miten paljon turvapaikan hakijoiden joukossa on aktiivisia ja passiivisia muslimeja, eli allah kuuepäjumalaan alistuneita... (Historiallinen facta 1/360) Ja mikä on Suomen aito maksukyky, toisin sanoen max. määrä vastaanottoon, sillä olemme velkainen maa ja 30-40% uusköyhällistö täällä jo on, työttömyyttä, kurjuutta omasta takaa jo kovin paljon... Ja kuumin aihe on se, kuinka monta turvapaikan hakijoista on isisin leireltä tullutta väkeä. Periaatteessa tämän saatanallisen islamin osuus turvapaikan hakijoissa pelottaa ja järkyttää, sillä uskon, että se on suuri.

  Olen islamiin tutustunut jo 2000-luvun alussa syvemmiin ja olen kuullut jo n. 10 vuotta sitten, että kun euroopassa on tarpeeksi aktiivisia islamin jihadisteja ja suunnitelma on valimis ja aika on valmis (hudna), he kaikkialla euroopan maissa yhtäaikaa, joka maassa, samaan kellon aikaan tekee mahdollisemman suurta tuhoa tekevän hyökkäyksen euroopan kafiireita vastaan (kuffar). Nyt siis turvapaikan hakijoina on myös todellisiin hirveyksiin pystyviä isis taistelijoita.

  Ja samaan aikaan eräät vähemmistöt kiljuu tänne vain lisää ns. "troijan hevosia"... Silkkaa hulluutta tämä on... Jokaisen aidon kristityn turvapaikan hakijan hyväksyisin vaikka niillä miljardeilla, mitä mm. rikkaat elitistit yrityksineen kusettaa meitä köyhiä kansalaisia cayman (veroparatiisien) saarien kautta veroja vältellen... Rikkaat Suomen kusettajat sen saisi maksaa lyhetämättömänä myös ja osan voisi antaa myös meille köyhille Suomalaislle, joilta on pian riistetty kaikki, kuten 90-luvulla jo n. 58000 yrittäjää ajettiin alas mahtikäskyllä Mauno Koiviston, jotta Suomi saataisiin enemmän eu sopivaksi... Monia tuhansia yrittäjiä päätyi jo silloin hirteen, moniako Suomalaisia nyt päätyy kuolemaan tavalla tai toisella... Toimet Suomessa ovat järkyttäviä jo isoa kansan osaa kohtaan ja myöhemmin mm. tämä invaasio kohtaa seurauksineen kaikkia Suomalaisia.
  islam, islam ja islam...

  Monikulttuurisuus on ok. Monikulttuurisuus islamilla on suurta petosta... (Ja taqiahiaa he käyttävätkin!) Muistakaa tämä sitten joskus! Ei demokratiaa, ei pian mitään tällä menolla, Suomi on matkalla helvettiin, ellei maamme käänny kuin historian Niiniveen kaupunki kääntyi Joonan saarnan vaikutuksesta.

  2.9 armonvuonna 2015 -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster
  Sherwood † Real † Media † News from Pori
  islamista mm. ja monesta muusta lisää blogissani.

  -------------

  Linkkinä ollutta Satakunnan Kansan juttua 9/2015: Pakolaiskeskustelu vyöryy yli äyräiden... En enää löytänyt...

  VastaaPoista
 3. Tutki asioita myös itse: http://www.murkut.org/

  VastaaPoista
 4. Toivoa ON, ON, ON!

  Aika on paha, mutta veljet, meidän on pakko jaksaa hetki vielä!

  ME JAKSAMME USKOSSA, koska olemme aidosti vapaat lain kirouksesta!

  Paavali niin hienosti kertoo Jeshuan täydellisestä syntien lunastuksesta ja Kaiken lain täyttämisestä puolestamme... Vapaana kaikesta lain kirouksesta. Hän rakasti meitä, ja me kilvoittelemme vanhurskaasti, missä vaiheessa kukin olemme ehtineetkään, samalla tiellä...

  Filippiläiskirje, luku 3
  http://www.koivuniemi.com/raamattu/?tila=pikahaku&kokoluku=1&hakuehto=fil%203

  (Itsestään selvyys) 10 käskyn noudattaminen on halumme, mutta, kun ajassa emme ole vielä täydellisiä, ja vuosien kilvoittelun jälkeenkin voi lankeamus (ns. isokin) tapahtua "PARHAIMMALLAKIN", niin älä nyt itseäsi tapa ainakaan, sillä "veli?" joka niistä sinut tuomitsee (tuomio on Herran, sävyisä oikein ohjaaminen ok) , lankeilee itse vielä enemmän...

  1.Johanneksen kirje:
  2:1 Lapsukaiseni, tämän minä kirjoitan teille, ettette syntiä tekisi; mutta jos joku syntiä tekeekin, niin meillä on puolustaja Isän tykönä, Jeesus Kristus, joka on vanhurskas.
  2:2 Ja hän on meidän syntiemme sovitus; eikä ainoastaan meidän, vaan myös koko maailman syntien.

  7 x 7

  Jatka kilvoittelua, mihin jäit, Jumala tietää mitä tekoa olemme... Tämä on AITOA vanhurskaasti kilvoittelua, koska täydellistä "pappista" ajassa ei ole olemassakaan...  Latokoon vaikka koko vt:n "nenäsi" eteen + pilkkoinensa, hehettelyin omalla nimelläsi varustettuna... Se on ulkokultaista farisealaisuutta, judaismia, LAIN KIROUSTA!

  VastaaPoista
 5. Voi hyvänen aika sentään rakkaat veljet, kuka meistä pystyy ajassa lain tarkoittamaan täydelliseen täydellisyyteen, ei kukaan 100%:sesti! Ei edes Pappinen, jos olisi rehellinen. Judaismi, lain kirousta nyt kovasti levitetään, sillä ennustettu temppelin rakentaminen alkaa juuri näillä hetkillä! Ja uhraaminen aloitetaan vielä 3 1/2 vuodeksi. Mutta sillä ei ole mitään merkitystä, sillä kaikkinainen, lopullinen uhri ja kaikki lain täyttäminen on jo annettu/tapahtunut Jeshuassa Kristuksessa Nasaretilaisessa.

  Tämä aiheuttaa hämmennystä, mutta rakkaat veljet (vaimot, siskot) pitäytykää Jeshuan jälkeisessä , (vt:kin siitä opettaa, mutta monet vääntävät totuuden suohon.) ut:n ja Paavalin opetuksessa, kera nöyrän rukouksen, niin ette eksy!

  Pentti ei minua rakasta, vajaan 2 vuoden kokemuksella sanon, mutta toisinpäin voisi kokea yllätyksen... Lain kirous on pettävää, ja sanon nyt, todellakin kilvoittelen vanhurskaasti syntiä vastaan, mutta mitä Pentti tekee "marioneitteineen" surettaa... Se vie ihmisiä tilanteeseen, joissa jotkut pitkäkestoisen hengellisen väkivallan takia jopa päätyy itsemurhaan. Ja tiedän mistä puhun, koska olen itse kaiken käynyt läpi n. 34 vuoden aikana. Siunausta kaikille, toivoopi: Olli Hakala Deus Protector Noster, kaikkiin maallisiin lohkoihin ja lahkoihin kuulumaton jo pian 10 vuotta.

  Mutta Uskon, yhä enemmän ut:n sanomaan, kaikkine vt:n sanomineen, jotka Uskosta kertovat.

  Jos olen väärässä, Jumala itse armahtakoon minua, ei "Pappinen" tai fariseus!

  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/09/viimeinen-mahdollisuus.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.