Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Drive et impera – Renkien Valta


Miksi supermyrkyllistä Plutoniumtaloutta suositaan? Miksi luonnonvaramme jaetaan globaaliyrityksiin pilkkahintaan? Miksi vienti ei vedä? Onko väärä valuutta?
Miksi sisätalouttamme palveluja nakerretaan? Miksi työpahoinvointia lisätään vaikka professorit sanovat, että juuri päinvastoin työhyvinvointia lisäämällä saavutettaisiin 20 % kilpailukykyloikka?
Pääministerin osallistuminen mielenosoitukseen on poikkeuksellista Onko satoja vai tuhansia ulkomaalaisia raskaan sarjan rikollisia päästetty irralleen ympäri suomea? Miksi  pyritään kaventamaan sanavapautta, vaikka oikeusneuvoksilta saa helposti selville, että  muiden oikeushyvien loukkaamiseksi on rajoitukset olemassa ja uusin eli vainoaminen hyvin tuore vuodelta 2014.
Siinä oli muutama ajankohtainen kysymys maamme hallinnon toimista. Kansalaisten yleisen turvallisuuden, terveyden ja hengen vaarantaminen on joka tapauksessa huonoa hallintoa. Sillä on kiihotettu suomalaisia vastakkainasetteluun jo pitkä aika ja vasiten.  Ei tarvitse välttämättä olla nero havaitakseen, että 60 prosentille väestöstä hallintomme pyrkii pitämään olosuhteet hieman kohtuullisinakin, mutta 40 prosentille nakataan suoraan roskat silmille syyllistämisien ja halventamisien kera.(Kuvakaappaus itsevaltiaat videosta)
Huono hallinto ja poliittisrakenteellinen korruptio ei suinkaan vähene yhteiskunnastamme jaarittelemalla siitä mikä poliittinen väri sattuu miellyttämään, kun hallinto mitä ilmeisemmin perustuu yli puoluerajojen ikivanhaan kikkaan hajota ja hallitse.
Kehotan lukemaan suomen vallan rakenteista Olli Pusan kirjoittaman teoksen Renkien Valta Hän on 30 vuoden kuluessa toiminut lähinnä eläkkeiden rahoitukseen ja sijoitustoimintaan liittyvissä tehtävissä yksityisessä vakuutusyhtiössä, eläkesäätiöissä, valtion ja kuntien ja kirkon eläkejärjestelmissä.
Olli Pusa on koulutukseltaan vakuutusmatemaatikko (SHV) ja väitellyt 1994 yhteiskuntatieteiden tohtoriksi ansioeläkejärjestelmää sosiaalipolitiikan ja kansantalouden näkökulmasta tarkastelevalla väitöskirjalla. Hän on sosiaaliturvapolitiikan dosentti ja toiminut mm. sosiaalitaloustieteen tutkimusjohtajana.


Olli Hakala, Jyrki Saari

ETVK

http://www.etvk.fi/.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.