Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 8. syyskuuta 2016

Unkarin pääministeri uskaltaa puhua... (Paaterokin jo kunnolla Suomessa!)

Viktor Orbánin kirje kansalaisille ennen maassa pidettävää kansanäänestystä:

Arvoisa maanmieheni!

Lähestyn Teitä kirjeitse, koska lokakuun toisena päivänä järjestetään kansanäänestys kohtalokkaasta aiheesta. Kansanäänestyksessä on kyse siitä, ettei kukaan muu kuin me itse pääsisi päättämään päidemme yli siitä, kenen kanssa haluamme elää yhdessä ja kenen kanssa emme.

Meitä kohtaa nyt suurempi maahanmuuttoaalto kuin koskaan ennen on nähty. Siihen on syynä Brysselissä harjoitettu surkea politiikka. Epäonnistuneen politiikan seurauksena miljoonat ihmiset jättävät kotinsa ja suuntaavat Eurooppaan. He tulevat tänne, koska joidenkin Euroopan maiden johtajat antavat heille katteettomia lupauksia. Annetaan sellaisia lupauksia, joita ei voida eikä olisi edes luvallista pitää. Näin he pettävät sekä maahanmuuttajia että Euroopan kansoja.

Pelkästään viime vuoden aikana Eurooppaan saapui puolitoista miljoonaa pakolaista. Viime kuukausien traagiset tapahtumat ovat osoittaneet, että hallitsematon maahanmuutto johtaa terroritekoihin. Brysselin epäonnistunut politiikkaa on riski kulttuurimme tulevaisuudelle, jokapäiväiselle turvallisuudelle ja maamme vauraudelle.

Brysselissä on tehty päätös, jolla halutaan jakaa laittomat maahanmuuttajat jäsenvaltioiden kesken. Heidän poliittisten virheidensä seuraukset halutaan maksattaa meillä. Jos tällainen suunnitelma toteutuu, meillä itsellämme ei enää tulevaisuudessa ole mitään sanottavaa siihen, keitä voidaan asuttaa Karpaattien altaan alueelle.

Näin siis pyytäisin Teitä toimimaan niin, että yhdistämme voimamme ja pysäytämme Brysselin päättömän toiminnan. Sanotaan yhdessä ei tälle pakkoasuttamiselle. Jos emme pysäytä heitä, he tuhoavat paikkansapitämättömillä lupauksillaan ja todellisuudesta vieraantuneella politiikallaan Euroopan sekä Unkarin että Unkarin kansan nykyisyyden ja tulevaisuuden.

Pyydän Teiltä, että emme riskeeraisi lastemme tulevaisuutta. Jos yhdessä nousemme heitä vastaan, voimme pysäyttää Brysselin politiikan ja saada heidät tajuamaan, ettei näin voi jatkua.

Me unkarilaiset tunnemme tosiasiat. Tiedämme hyvin, millaisia vaaroja liittyy siihen, että Euroopan etninen, kulttuurinen ja uskonnollinen koostumus muuttuu. Pyytäisin siis myös Teitä ottamaan osaa lokakuun toisen päivän kansanäänestykseen ja kannustamaan myös ystäviänne ja tuttavianne toimimaan samoin.

Unkari luottaa Teihin!


Parhain terveisin,
Viktor Orbán
Unkarin pääministeri"


Kirjeen käännös unkarista: Susanna Virtanen, lainaus SK


-------------------------------


Uskaltaako Sauli Niinistö tai joku muu saman tyyliseen puheeseen Suomessa, vai onko mädätys maamme jo tuhonnut? Suomen mädätys monen, monenlaisten agendojen (21 näkyvin nyt) 20-30 vuoden ajan! Kelpaako esivallalle Jumalan aidot arvot, globaalisen mm. 33* okkultismin / moraalittomuuden ja liberaali humanismin tilalle jää nähtäväksi...---------------

Ps. Minä, Olli Hakala yhdyn täysin Viktor Orbanin tekstiin ja vetoan Suomen Kansaan ja esivaltaan, että (hätätilanteessamme) toimimme Unkarin kaltaisesti mahdollisimman pian, heti.

Aikaa ei ole enää, tai maamme tuhoutuu, ellei Jumala sitten puutu (armossaan rukousten tähden) tapahtuma kulkuun ihmeen kautta.

Porissa 8.9.2016 Olli Hakala
Realisti resisti, arvokonservatiivi, Deus Protector Noster

Porin Muutoksen pj

ETVK:n hallituksen jäsen

.

3 kommenttia:

 1. Ennen eu:sta lopullista eroa, on tärkeää saada vastuuseen kaikki suomalaiset kansamme pettäjät esivallassa 20-30 vuoden ajalta. Ja taata kansalaisillemme Euroopan peruskirjan mukaiset sosiaaliset- ja työoikeudet. Se antaa työstämme täydet korvaukset. Muuten jäisimme lainsuojattomaan tilaan eli euroopan markkinoilla kaikkien kirstettäväksi halpatyövoimaksi.
  http://www.etvk.fi/etvk-kannanotto-euroopan-peruskirjan-oikeuksien-vastaisista-toimista/

  VastaaPoista
 2. Saas nähdä sunnuntaina 11.9...?  http://ollihakala.blogspot.fi/2016/08/teimpa-tallaisen-pyynnon-vanhana-aijana.html

  VastaaPoista
 3. "Pika-alustus" mitä globaalisesti tapahtuu pääosin kaikkialla, kaikilla sektoreilla, politiikassakin, esivalloissa, Suomessakin...

  Katsottuasi tämän, tiedät vähän enemmän... (tekstitys Suomeksi)
  Peto nostaa päätään – Uutiskatsaus vuodelle 2014
  https://www.youtube.com/watch?v=mLF7metKsQA

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.