Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 15. syyskuuta 2016

Kiitos PS! Sain mitä tilasin, vihdoinkin vajaan 2 vuoden jälkeen...
14.9.2016  jasenasiat@perussuomalaiset.fi


Onnistuisiko eroaminen virallisesti jo Perussuomalaisista ja kaikista sen rekistereistä?

Olen 2014 lopun jälkeen eronnut, puhelimen kautta, sähköpostilla ja nettipalvelun kautta, siis kolme kertaa jo...

Terveisin: Olli Hakala Porin Muutoksen puheenjohtaja

Syy: Törkeä "selkään puukotus" Porin Perussuomalaisissa, enkä ollut ainoa...

Pyydän kuittausta asiaan.

----------------

En ota kantaa enään "selittelyihin", totean vain, että moni teki kaikkensa oikeudenmukaisuuden eteen, minä ainakin aikoinaan jopa Helsinkiin asti, (Työmies, Hakkarainen, etc. ja tapausta ihmeteltiin) mutta Porin "klikki" sai pitää päänsä ja kun tietäisitte kaiken mädätyksen "selkien" takana...

Nyt toiminta oli ripeää vaihteeksi, kiitos siitä, ei mulla muuta.

-Satakunnnan Olli- Deus Protector Noster
Realisti resisti, arvokonservatiivi
Olli Hakala Porin Muutoksen pj

----------------


Hei.

Kiitos viestistänne.

Puolueen sääntöjen mukaisesti puolueesta tulee erota kirjallisella eronpyynnöllä. Puhelu ei valitettavasti täytä kirjallisen eronpyynnön kriteerejä.

Olette myös lähettäneet 31.5. eroapuolueesta.fi -palvelun kautta eronpyynnön. Olen vastannut tähän teille 2.6. ja pyytänyt teiltä vahvistusta asiaan. Eroapuolueesta.fi -palvelun kautta tulevat eronpyynnöt eivät ole lainkaan luotettavia, sillä kuka tahansa voi syöttää palveluun kenen tahansa tiedot, vaikka Juha Sipilän tai Petteri Orpon. Koska teiltä ei kuulunut tuolloin vahvistusta, en voinut identiteettivarkausriskin vuoksi käsitellä asiaa enempää.Tämä viestinne on riittävä kirjallinen eronpyyntö, sillä se tulee sähköpostiosoitteestanne, joka on meille merkitty yhteystiedoksenne jäsenrekisteriin. Näin olen merkinnyt eronpyyntönne jäsenrekisteriin saapuneeksi ja seuraava puoluehallituksen kokous käsittelee eroasianne.

Oikein mukavaa ja aurinkoista syksyn jatkoa.

Ystävällisin terveisin:
Suvi Karhu

Jäsenasiat
040 631 xxxx

--------------


2 kommenttia:

 1. Ei syki muuten enään, eikä millekään pääpuolueelle...

  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/10/sydameni-sykkii-yha-perussuomalaisittain.html

  VastaaPoista
 2. 15 huhtikuuta kirjoitettu ja nyt menossa paha, paha syyskuu...

  1 matu 6.733 euroa kuukaudessa! Suomen omasta kansasta jo n. 40%, 2,2 miljoonaa uusköyhällistönä, eliitin saatua yli 100 miljardin valtionvelasta isoimman potin taskuihinsa, sekä argressiivisen panama verosuunnittelun etc. takia jopa 40 miljardin veropetoksekset vuosittain... + plutonium talous ja paljon muita kauhistuksia, jotka ei todellakaan päivän valoa kestä!

  Ei ihme, että Suomi on ex-oikeusvaltio!

  Maahanmuuton lisääntyminen laittomasti rajojemme yli, kasvattaa valtion ja kuntien rahantarvetta vuonna 2016 808 miljoonaan euroon.

  Esivallan käsittämättömien kehyspäätöksien seurausta:

  2017 n. 808 miljoonaa euroa
  2018 n. 808 miljoonaa euroa
  2019 n. 808 miljoonaa euroa
  2020 n. 748 miljoonaa euroa

  Maahan tunkeutuvien, pääosin kuu epäjumalaa palvovien määräksi on laskelmassa arviotu n. 10.000 vuodessa. Miten mikään valtio tälläistä maanpetoksellista hyökkäystä kestää vuosikaupalla?!

  On myös tehty jo laskelmia, että Suomeen mahtuisi 56 miljoonaa em. väestöä, väestötiheys laskelmien perusteella. Näin globaalinen eliitti loosi agendoideen pyrkii koko Euroopan muuttamaan "harmaaksi" massaksi ja tuhota kansalliset valtiot totaalisesti, moraalisesti, arvonsa ja ennen kaikkea kaiken aidon kristillisyyden (loppujenkin, mitä enää on jäljellä 20-30 vuoden mädättämisen jälkeen.) alasajo on tärkeintä.

  Liberaali humanismi, 1% maailman rikkaimmat "mahtisuvut", loosi riitit ja ja valat, mm. 33 asteen "free pride mason banksterit" haluvat tuhota kaiken, nyt parhaillaan, Suomessakin. Historiaa hieman hyvä Suomen kansa tutkimaan ja katsokaa vaikka vaihtoehtomedioiden kautta, mitä Euroopassa tapahtuu! Hedelmistää puu tunnetaan ja Suomessa on tehty aivan idioottimaisia ratkaisuja, koska esivaltamme on mädätetty ja petoksella petetty. Ja Suomen kansa on kärsijänä, eliitin pääosin "sikaillessa" humanismissaan, petettynä ja osa tieten pettäjinä!

  808.000.000 € : 10.000 laittomalla maahantunkeutujalla, veljet ja siskot kristityt unohtaen, hyljäten... Kuu epäjumala invaasiota suosien, oikein Kari Mäkisen johdolla!?

  Tekee... n. 80.800 euroa vuodessa per tunkeutuja?!! Ja kuukaudessa siis 6.733 euroa kuukaudessa?! Missä 3XSSS ja esivallan oikeustaju on? Sielläkö?! Ja samaan aikaan 400.000 eliitin jo loosi "kuppaamaa" kanta Suomalaista työkokeiluunko ilmaiseksi?

  Orjuuttaja pyrkii hallitsemaan Suomenkin, kansasta, "tervon" roskista halutaan orjia tai päästä eroon tavalla tai toisella. Tietty eliitti, joka tätä kaikkea globaalisesti ohjaa, nyt Suomessakin kiihtyvällä voimalla toimii koordinaattorinsa saatanan, luciferin voimalla ja päämäärillä.

  Joko hyvä ystävä näet? Olen n. 15 vuotta sen eteen taistellut, työtä tehnyt, minulta on melkein kaikki maallinen ryöstetty, viety, selkään puukotettu kaikilla sektoreilla. N. 1000 Suomalaista päätyy itsemurhaan joka vuosi maassamme riistettynä, loppuun palaneena, kiusattuna jne, tietty eliitti on 20-30 tehnyt myyrän työtä, saatanan työtä loosien etc. kautta ja nyt liberaali humanismi kukoistaa, liberty, liberty, ihan kaikki suvaitaan ja syntikin!

  WAKE UP SUOMI! YLEISLAKKO! (PASIFISTINA) JA HISTORIAA, SEKÄ AITOA TOTUUTTA TUTKIMAAN, NYT ON JO KIIRE!

  RAJAT KIINNI! JA KUU EPÄJUMALAN PALVOJAT ULOS!

  Vaikka paavinvaltakin yhtyi ennalta tiedetysti tähän valheeseen (ekumenia ja ennustettu globaalinen porttokirkko tässä muodostuu.) 2015 lopulla, että kuu epäjumala olisi sama kuin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala.

  Apostolien teot:
  17:26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat

  -Satakunnan Olli-
  Realistina resistinä, niin täynnä tuskaa, liian tiedon takia, oi sinä rakas synnyinmaani Suomi Finland!
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  Ps. jos laskelmissa virheitä, oikaiskaa...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.