Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. syyskuuta 2016

Pääosin kaikki (historia toistaa itseään / liberaali humanismi+okkultismi, eli noituus.) on jo nähty, ja todellakin informoitu, sekä varoitettu on. Nyt odotan...






Odotan enään, mitä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala tekee Suomessa. Kaikki muu 20-30 vuoden (mm. "sorosilainen") kansamme hapatus, petos on, ja laajasti, pääosin nähty. Vähiin on käynyt aidot asiat maassamme. (esivalta, oikeusministeriö, opetusmisnisteriö, virkamiehet/naiset, politiikka, pääpuolueet, kirkko, lohkot ja lahkot jne.) Kuva J.L Kirjurissa 3.9.16 http://ollihakala.blogspot.fi/


Ps.

Ilmestyskirja:

3:8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.

3:9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.

3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

3:11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
------------ Ja ole minulle armahdetulle syntiselle armollinen... Ps. Evankeliumia mm. väärille juutalaisille, väärille kristityille, 33* loosi ja muillekin okkultisteille, siis kaikille maaiman ihmiselle! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html .

5 kommenttia:

  1. Petoksen esiastetta rahasta, astral okkultismi tv:tä... (Stiina Sahari) https://www.facebook.com/jesse.estola/videos/1313720541979187/

    Kevyttä kamaa vielä, verrattuna esim. 33* loosi toimintaan... Tälläiseen toimintaan, siis noituuteen, riitein ja valoin jah-bul-on saatanalle, (mm. free mason ja odd fellows) on korkeissa tehtävissä moni sekaantunut mm. Porissakin, mm. ex-työpaikkassani Winnovassa! https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

    VastaaPoista
  2. Kari Mäkisen puhe 24 minuutin kohdalla alkaen on ristiriidassa monella tapaa, sen kanssa, että Suomen kansaa pääosin kuu epäjumala allahia (1/360) palvovat, pilkkaavat kafiireina auttajiaan Suomalaisia (kuffar), hyväksi käyttävät, raiskaavat, ja tappavat enentyvästi euroopan ja ruotsin tyylliin...

    Muukalaisten tuli aina sopeutua maan lakeihin, sekä oli asumisen ja kansojen rajat (ut ja vt), jotka on 20-30 vuodessa mädätetty Suomessakin "sorosilaisella" hapatuksella. Piskuinen on määrä, joka on kuu epäjumalan hylännyt ja Uskon Jeesukseen löytänyt. Vaikka kuinka paavin valta inttäisi, että se on sama Jumala, niin ei ole todellakaan, vaan suuri petos 2015 vuoden lopulta alkaen!

    Kari Mäkinen säälin sinua, miten mm. vatikaanin ekumenian saastainen petos ja agenda 21 on sinun silmäsi sokaissut, ja hiljaisuutesi 33* loosi okkultismista, noituudesta tuhoaa maatamme Suomea! Hapatusta on paljon ja se on ennalta kerrottu! Vaikenet factoista, selitellen milloin mitäkin.

    Sinäkö hengellinen johtaja, joka suvaitset lähes kaiken, synninkin?

    -Satakunnan Olli- armahdettu syntinen, Deus Protector Noster!

    http://areena.yle.fi/1-3259960?autoplay=true

    http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1%3A16-32&kirjat=roo

    VastaaPoista
  3. Jos väitän, että Arto Mikkosellakin Kajaanissa oli UNELMIA (elää ainakin), mutta islamisaatio, "sorosilainen" mädätys, ja eliitin 33* loosi agenda 21 tuhosi sen, olenko väärässä?! En!

    VastaaPoista
  4. Ihmiskunnanhistorian suurin huijaus/petos... https://www.youtube.com/watch?v=zvuvk6mZ5H8

    VastaaPoista
  5. Alkaisko ajaa omaa taksia heinäkuun alusta 2018? 5 vuoden lupakin olisi 2019 loppuun asti voimassa. Katsellaan nyt, tuohon hetkeen mennessä kerkiää tapahtumaan vaikka mitä Suomessakin!
    http://www.lvm.fi/-/liikennekaari-etenee-ratkaisu-loytynyt
    Ideoikaas minulle taksille nimi, kohde ryhmä, hinnasto, työssä/ajossa olo ajat Porissa, auton merkki ja uusi vai hyvä käytetty jne...??! ;)
    (Huom. ajanut renkinä 30%:salla ja maxi taksiakin!!)
    a) https://www.facebook.com/Maxi-Taxi-100544379988493/?fref=ts
    b) https://www.facebook.com/Taksi-Pori-Taxi-119560644779206/

    Vai politikoidaanko etc. vaan takkia kääntämättä?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.