Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 12. syyskuuta 2016

Pääosin kaikki (historia toistaa itseään / liberaali humanismi+okkultismi, eli noituus.) on jo nähty, ja todellakin informoitu, sekä varoitettu on. Nyt odotan...


Odotan enään, mitä Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala tekee Suomessa. Kaikki muu 20-30 vuoden (mm. "sorosilainen") kansamme hapatus, petos on, ja laajasti, pääosin nähty. Vähiin on käynyt aidot asiat maassamme. (esivalta, oikeusministeriö, opetusmisnisteriö, virkamiehet/naiset, politiikka, pääpuolueet, kirkko, lohkot ja lahkot jne.) Kuva J.L Kirjurissa 3.9.16 http://ollihakala.blogspot.fi/


Ps.

Ilmestyskirja:

3:8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.

3:9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.

3:10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

3:11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.
------------ Ja ole minulle armahdetulle syntiselle armollinen... Ps. Evankeliumia mm. väärille juutalaisille, väärille kristityille, 33* loosi ja muillekin okkultisteille, siis kaikille maaiman ihmiselle! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/muslimeille-suomessa-ja-koko-maapallon.html .

6 kommenttia:

 1. Petoksen esiastetta rahasta, astral okkultismi tv:tä... (Stiina Sahari) https://www.facebook.com/jesse.estola/videos/1313720541979187/

  Kevyttä kamaa vielä, verrattuna esim. 33* loosi toimintaan... Tälläiseen toimintaan, siis noituuteen, riitein ja valoin jah-bul-on saatanalle, (mm. free mason ja odd fellows) on korkeissa tehtävissä moni sekaantunut mm. Porissakin, mm. ex-työpaikkassani Winnovassa! https://www.facebook.com/groups/224174243936/?fref=ts

  VastaaPoista
 2. Kari Mäkisen puhe 24 minuutin kohdalla alkaen on ristiriidassa monella tapaa, sen kanssa, että Suomen kansaa pääosin kuu epäjumala allahia (1/360) palvovat, pilkkaavat kafiireina auttajiaan Suomalaisia (kuffar), hyväksi käyttävät, raiskaavat, ja tappavat enentyvästi euroopan ja ruotsin tyylliin...

  Muukalaisten tuli aina sopeutua maan lakeihin, sekä oli asumisen ja kansojen rajat (ut ja vt), jotka on 20-30 vuodessa mädätetty Suomessakin "sorosilaisella" hapatuksella. Piskuinen on määrä, joka on kuu epäjumalan hylännyt ja Uskon Jeesukseen löytänyt. Vaikka kuinka paavin valta inttäisi, että se on sama Jumala, niin ei ole todellakaan, vaan suuri petos 2015 vuoden lopulta alkaen!

  Kari Mäkinen säälin sinua, miten mm. vatikaanin ekumenian saastainen petos ja agenda 21 on sinun silmäsi sokaissut, ja hiljaisuutesi 33* loosi okkultismista, noituudesta tuhoaa maatamme Suomea! Hapatusta on paljon ja se on ennalta kerrottu! Vaikenet factoista, selitellen milloin mitäkin.

  Sinäkö hengellinen johtaja, joka suvaitset lähes kaiken, synninkin?

  -Satakunnan Olli- armahdettu syntinen, Deus Protector Noster!

  http://areena.yle.fi/1-3259960?autoplay=true

  http://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=1%3A16-32&kirjat=roo

  VastaaPoista
 3. Jos väitän, että Arto Mikkosellakin Kajaanissa oli UNELMIA (elää ainakin), mutta islamisaatio, "sorosilainen" mädätys, ja eliitin 33* loosi agenda 21 tuhosi sen, olenko väärässä?! En!

  VastaaPoista
 4. Ihmiskunnanhistorian suurin huijaus/petos... https://www.youtube.com/watch?v=zvuvk6mZ5H8

  VastaaPoista
 5. 15 huhtikuuta kirjoitettu ja nyt menossa paha, paha syyskuu...

  1 matu 6.733 euroa kuukaudessa! Suomen omasta kansasta jo n. 40%, 2,2 miljoonaa uusköyhällistönä, eliitin saatua yli 100 miljardin valtionvelasta isoimman potin taskuihinsa, sekä argressiivisen panama verosuunnittelun etc. takia jopa 40 miljardin veropetoksekset vuosittain... + plutonium talous ja paljon muita kauhistuksia, jotka ei todellakaan päivän valoa kestä!

  Ei ihme, että Suomi on ex-oikeusvaltio!

  Maahanmuuton lisääntyminen laittomasti rajojemme yli, kasvattaa valtion ja kuntien rahantarvetta vuonna 2016 808 miljoonaan euroon.

  Esivallan käsittämättömien kehyspäätöksien seurausta:

  2017 n. 808 miljoonaa euroa
  2018 n. 808 miljoonaa euroa
  2019 n. 808 miljoonaa euroa
  2020 n. 748 miljoonaa euroa

  Maahan tunkeutuvien, pääosin kuu epäjumalaa palvovien määräksi on laskelmassa arviotu n. 10.000 vuodessa. Miten mikään valtio tälläistä maanpetoksellista hyökkäystä kestää vuosikaupalla?!

  On myös tehty jo laskelmia, että Suomeen mahtuisi 56 miljoonaa em. väestöä, väestötiheys laskelmien perusteella. Näin globaalinen eliitti loosi agendoideen pyrkii koko Euroopan muuttamaan "harmaaksi" massaksi ja tuhota kansalliset valtiot totaalisesti, moraalisesti, arvonsa ja ennen kaikkea kaiken aidon kristillisyyden (loppujenkin, mitä enää on jäljellä 20-30 vuoden mädättämisen jälkeen.) alasajo on tärkeintä.

  Liberaali humanismi, 1% maailman rikkaimmat "mahtisuvut", loosi riitit ja ja valat, mm. 33 asteen "free pride mason banksterit" haluvat tuhota kaiken, nyt parhaillaan, Suomessakin. Historiaa hieman hyvä Suomen kansa tutkimaan ja katsokaa vaikka vaihtoehtomedioiden kautta, mitä Euroopassa tapahtuu! Hedelmistää puu tunnetaan ja Suomessa on tehty aivan idioottimaisia ratkaisuja, koska esivaltamme on mädätetty ja petoksella petetty. Ja Suomen kansa on kärsijänä, eliitin pääosin "sikaillessa" humanismissaan, petettynä ja osa tieten pettäjinä!

  808.000.000 € : 10.000 laittomalla maahantunkeutujalla, veljet ja siskot kristityt unohtaen, hyljäten... Kuu epäjumala invaasiota suosien, oikein Kari Mäkisen johdolla!?

  Tekee... n. 80.800 euroa vuodessa per tunkeutuja?!! Ja kuukaudessa siis 6.733 euroa kuukaudessa?! Missä 3XSSS ja esivallan oikeustaju on? Sielläkö?! Ja samaan aikaan 400.000 eliitin jo loosi "kuppaamaa" kanta Suomalaista työkokeiluunko ilmaiseksi?

  Orjuuttaja pyrkii hallitsemaan Suomenkin, kansasta, "tervon" roskista halutaan orjia tai päästä eroon tavalla tai toisella. Tietty eliitti, joka tätä kaikkea globaalisesti ohjaa, nyt Suomessakin kiihtyvällä voimalla toimii koordinaattorinsa saatanan, luciferin voimalla ja päämäärillä.

  Joko hyvä ystävä näet? Olen n. 15 vuotta sen eteen taistellut, työtä tehnyt, minulta on melkein kaikki maallinen ryöstetty, viety, selkään puukotettu kaikilla sektoreilla. N. 1000 Suomalaista päätyy itsemurhaan joka vuosi maassamme riistettynä, loppuun palaneena, kiusattuna jne, tietty eliitti on 20-30 tehnyt myyrän työtä, saatanan työtä loosien etc. kautta ja nyt liberaali humanismi kukoistaa, liberty, liberty, ihan kaikki suvaitaan ja syntikin!

  WAKE UP SUOMI! YLEISLAKKO! (PASIFISTINA) JA HISTORIAA, SEKÄ AITOA TOTUUTTA TUTKIMAAN, NYT ON JO KIIRE!

  RAJAT KIINNI! JA KUU EPÄJUMALAN PALVOJAT ULOS!

  Vaikka paavinvaltakin yhtyi ennalta tiedetysti tähän valheeseen (ekumenia ja ennustettu globaalinen porttokirkko tässä muodostuu.) 2015 lopulla, että kuu epäjumala olisi sama kuin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala.

  Apostolien teot:
  17:26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat

  -Satakunnan Olli-
  Realistina resistinä, niin täynnä tuskaa, liian tiedon takia, oi sinä rakas synnyinmaani Suomi Finland!
  http://ollihakala.blogspot.fi/

  Ps. jos laskelmissa virheitä, oikaiskaa...

  VastaaPoista
 6. Alkaisko ajaa omaa taksia heinäkuun alusta 2018? 5 vuoden lupakin olisi 2019 loppuun asti voimassa. Katsellaan nyt, tuohon hetkeen mennessä kerkiää tapahtumaan vaikka mitä Suomessakin!
  http://www.lvm.fi/-/liikennekaari-etenee-ratkaisu-loytynyt
  Ideoikaas minulle taksille nimi, kohde ryhmä, hinnasto, työssä/ajossa olo ajat Porissa, auton merkki ja uusi vai hyvä käytetty jne...??! ;)
  (Huom. ajanut renkinä 30%:salla ja maxi taksiakin!!)
  a) https://www.facebook.com/Maxi-Taxi-100544379988493/?fref=ts
  b) https://www.facebook.com/Taksi-Pori-Taxi-119560644779206/

  Vai politikoidaanko etc. vaan takkia kääntämättä?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.