Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

ETVK: Tarvitsemme tukeasi laman uhreille projektiin


ETVK Tarvitsemme tukeasi laman uhreille projektiin


Tarvitsemme tukeasi laman uhreille projektiin. Tule kannatusjäseneksi, vain 30 € / vuosi. Tästä
Tarkoituksenamme on saada yrityksensä, henkilökohtaisen omaisuutensa, toimeentulonsa laman uhrina menettäneille (ex.) pk-yrittäjäperheille ja heidän takaajilleen oma avustus-, vertaistuki- ja neuvontapalvelu, johon on henkisesti matala kynnys ja helppo päästä ilman hankalaa jonotustakin.
Pahimpina laman mielenterveysvaikutukset ovat kohdanneet pitkäaikaistyöttömiä ja taloudellisissa vaikeuksissa olevia, joilla ei ole riittävää sosiaalista tukea lähipiirissään tai jotka elävät huonossa ja psyykkisesti kuormittavassa parisuhteessa. Nämä ihmiset kokevat lisääntyvää toivottomuutta ja ovat usein lamaantuneita. Näistä vaikeuksista toipuminen ei useinkaan onnistu enää ihmisen omin voimin.
Presidentti Sauli Niinistö on huomioinut asian ja pääministeri Juha Sipilä on pyytänyt anteeksi -90 luvun laman uhreilta. Se on hyvä asia, mutta ei sinällään vielä riitä.
Toimintamme on STM:n periaatelausuman mukaista. Toimintamme edistää myös kansalaisten ja julkishallinnon välistä luottamusta. Toimimme tavanomaisena osana kansalaisjärjestöjen ja julkishallinnon välistä yhteistyötä. Olemme hakeneet myös RAY avustusta vuodelle 2016 ja valtakunnallista rahankeräyslupaa.
Ystävällisin terveisin:
EETTISTEN SÄÄNTÖJEN TIEDOTUS- JA VALVONTAKESKUS RY
Poliittisesti sitoutumaton Suomalainen yhteiskuntavastuujärjestö.
Jarkko Saari, hall.pj.
info@etvk.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.