Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. marraskuuta 2015

Pirkko Arstilalle

Kommenttia:

Pirkko, et sisäistä sitä vielä ilmeisemmin, että Suomea "valloitetaan"... Monikulttuuri on ok, mutta monikulttuuri islamilla petosta! Olen vuosia tutkinut islamia (myös tutkiskellut 33 v. eskatologiaa, uskontoja, humaaneja lohkoja ja lahkoja ja uskoa etc.) ja yhtä kauan kauhistellut esim. Jaakko Hämeen-anttilan ja monen muun "taqiahiaa" islamista, joita mediaan on kutsuttu useita vuosia kansaa pettämään, sillä aktiivinen islam on järkyttävää (2 kasvot) ja saa passiivisetkin äkkiä ns. "ruotuun". 
-Kyllä voi Pirkko Arstila olla tietämätön, eikö kolumnin esimerkit ovatkin juuri niitä yksittäis tapauksia, joita ei saa yleistää?
-Kyllä voi Pirkko Arstila olla tietämätön aktiivisen islamin ideologiasta kafiiria (kuffar) kohtaan... Pääosin sitä tulee ohessa rajojemme yli! (nyt noin 28.000)
-Kyllä voi Pirkko Arstila olla tietämätön "rajat auki" agenda 21 päämääristä ja "ketä eliitti" on sen takana...
-Kyllä voi Pirkko Arstilalla olla puurot ja vellit sekaisin tosiasioista, joita tapahtuu Suomessakin...
-Kyllä voi Pirkko Arstila olla hyvä liberaali humanismin esimerkki, joka suvaitsee kyllä "troijan hevosenkin", epäjumalatkin ilmeisesti.
-Kyllä voi Pirkko Arstila olla tietämätön, että todellisuudessa 80% Suomen kansasta ajattelee nationalisesti, kansallismielisesti, eikä se ole äärioikeistolaisuutta, ei natsismia, vaan "heidän" globaalisesti, esivallassammekin tapahtuva toiminta on aiheuttanut invaasion Suomen kansaa kohtaan, joilla aitojen arvojen johdosta oli joskus rajatkin, ja sen "tietyn" eliitin toiminta on sitä rasismia pahimmillaan (agenda 21) Finlandiaa kohtaan, arvoja kohtaan, joita "he" aste loosheissaan riitein ja valoin, sekä mm. liberaalit, ateistit jne. ovat jo 20-30 vuotta raiskanneet...
Pääosin aidot, eniten turvapaikkaa tarvitsevat kristityt kärsivät, heitetään välimereen ja teurastetaan kafiireina kotimaissaan... Heitä, murto-osa on, jos sitäkään, päässyt turvaan... Sehän sopii "heillekin"... jossa asteessa 33 ja vastaavissa vasta paljastetaan "koordinaattorinsa" todellinen luonne!!!
Voi Pirkko, Pirkko...

(Liberaali, rebekka, vai mikä on mennyt pieleen? Raamattukaan (tanakh + ut) ja mikään "lakipykälä" ei käske "auttamaan" siten, että auttaja maa alkaa itse tuhoutumaan ja/tai tekee "itsemurhaa" kuu epäjumala kultin takia. (joka on historiallinen facta 1/360, vaikka paavinvaltakin, edustaa 9/2015 alkaen jo tätä valhetta!)

1 kommentti:

  1. http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.