Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. marraskuuta 2015

TOTUUS SIIRTYMÄSSÄ VASTAMEDIOIHIN SUOMESSA!

ENNUSTAN (SILLÄ SE ON AINOA TIE/TOIVO/MAHDOLLISUUS) ETTÄ...

AITO KRISTILLISYYS NOUSEE ÄKISTI SUOMESSA VIELÄ KUNNIAAN REILUN ENEMMISTÖN SILMISSÄ (N.80%), SILLÄ SE ON ESTE GLOBAALISILLE AGENDOILLE, TUHOAVILLE VOIMILLE, JOITA MAAILMAN RIKKAIMMAT "FREE MASON PANKKIIRIT" MASINOIVAT MEIDÄNKIN "LINTUKOTOOMME"!

IHMEKÖS TUO, SILLÄ YLIMMÄLLÄ ASTEELLA HEIDÄN "VALOKSENSA" PALJASTUU ASTE LOOSHEISSA ITSE SAATANA=LUCIFER=BABHOMET=JAH-BUL-ON... TÄLLÄISIÄ MM. FREE MASON JA ODD FELLOWS "MYYRÄN TYÖTÄ" TEKIVIÄ ON YLI 10.000 SUOMESSAKIN, REBEKAT PÄÄLLE!!! HALOO??!

KAIKEN NÄIDEN INVAASIOIDEN TAKANA ON SIIS ALAKERRAN UKKO!


"KOVASTI VIHERTÄÄKIN NYKYÄÄN LIBERAALISTI..."

MIKÄÄN EI OLE SIIS ENÄÄN SITÄ, MILTÄ SE NÄYTTÄÄ JA KAIKKI VAIKUTTAA KAIKKEEN. LUCIFER SAATANA ON KAIKESSA TAUSTA PIRUNA "LANKOJA OHJAILEMASSA", KAIKESSA MITÄ NYT SUOMESSAKIN TAPAHTUU, EUROOPASSA JA TELLUKSELLA. USKOT TAI ET!


*** (LIBERAALI HUMANISMI, KAIKELLLA VALHEEN VOIMALLA, JOSTA MM. TEOLOGIAN TOHTORI, DOSENTTI JUHA AHVIO HYVIN VAKUUTTAVASTI KERTOO!)

Totuus siirtynyt Suomen vastamedioihin, korruptio medioiden sijaan...? Kyllä näin tapahtuu!

Esim. http://mvlehti.net/

Suomessakin pääosin eliitti toteuttaa globaalisen "free mason pankkiirien" agendaa. Pääosin esivalta, politiikot, 95% "heidän" (masonien) omistamansa media alkaa toteuttamaan 0 toleranssia, joka oikeammin sanottuna tarkoittaakin rasismia Suomen kantaväestöä ja aitoja kristillisiä arvoja vastaan.

Suomi ajetaan valheella (mm. free mason agendoilla), rasismilla alas, kaikki sodan jälkeen rakennettu, hyvät asiat; kansallismielinen Suomi Finland ja kristillinen arvot on raiskattu...

Nyt valheellisella agedalla kaikki vain 0 toleranssiin mm. islam invaasion kritisoinnista, joka taasen tuhoaa Suomen järkyttävällä ideologiallaan kafiiria (Kuffar) kohtaan.

Voi, voi Suomen esivallan etc. "tervetuloa" spr, liberaali humanistien suuren suurta tyhmyyttä ja vimmaa tietäen tai tietämättömänä tuhota maamme...

Suomen Kansa n. 80%! Irti eu:sta, rajat kiinni, Wake Up, esivalta puhdistettava mm. free mason" rakenteellisesta korruptiosta, globaalisista agendoista, looshien okkultismista, riitein ja valoin! Ennalleen asettakaamme takaisin aidot arvot, sydämessänne kyllä tiedätte mitä ne ovat, jos ette kuulu n. 20% harhaan johtajiin! Kuu epäjumala (1/360 historiallinen facta) allahin "rikastus" maahamme sitä ei todellakaan ole!


http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/suomen-pelastaa-enaa-aito-totuus.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/03/esivalta-suomen-laki-2011.html

* http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2012/04/tottakai-aktiivinen-muslimi-nai.html

* http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/viimeisia-varoituksia-jihadista.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/noin-40-suomalaisista-on-ajettu.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/vaihtoehtoa-free-mason-pankkiiri.html

http://ollihakala.blogspot.fi/2011/10/arto-lauri-faktaa-ydinvoimasta.html.

-Satakunnan Olli-
Deus Protector Noster

Shalom!

(Suomen esivallalle special: 1 Genesis/Mooses 12:1-3 eskatologisesti tulevana, silmät avautuneena, ennalleen asetettuna, valoa tuovana omaisuus kansana, kera rauhassa veljeskansojen!!!)
.

1 kommentti:

  1. Osa 2 jatkoa Juha Ahvion yllä olevaan... Miten arvokonservatiivin tulee suhtautua kaikkeen, agenda 21, islam invaasioon ja globaalin eliitin agendoihin... https://www.youtube.com/watch?v=WISvWnQv-1M

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.