Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 7. marraskuuta 2015

"He" (nwo etc.) eivät ole pitäneet vanhoista esille tuonneistani...







Market energia on tässä jutussa aivan sivuseikka, vaikka kokemus sekin oli.

Kysymys on tästä toisesta linkistä, joka tarkemmin nimettynä on seuraavanlainen:
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/05/maailman-suurin-eksytys-maitreya.html

Kysymys on vanhasta tekstistäni n. 2006 ja ennen kirjoitetuista, josta nyt "he" eivät pidä ja ovat ilmeisemmin valittaneet, ja halunneet google-hausta poistaa "Euroopan tietosuojalain" vuoksi.

Muistan kun tein listauksen "free mason pankkiirien" 33 kpl aste tasojen mukaisen "anti listauksen" asioista aidon totuuden ja arvokonservatismin puolesta. Listaus on siis vanha ja tiedot ovat lisää päivittyneet n. 10 vuoden takaa, mutta pääosin saa kyllä käsitystä mikä on minun agendani, vastustaa mm. "free mason pankkiirien" globaalisia agendoja ja heidän rahoittaessaan kaikkea mahdollista moraalitonta liberaali humanistisia hankkeita, aitojen arvojen (kristillisten) alasajoa ja raiskausta, joka edistää 33 asteessa vasta "rappareissa" paljastuvan valonsa, koordinaattorinsa "maailman ruhtinaan" itsensä paholaisen saatanan / luciferin / jah-bul-on tahtoa.

Tämä sähköposti ei sinänsä ollut yllätys... Valvonta, sensuuri lisääntyy, ordo chaoksen luonti on 10 vuoden takaa Euroopassa ja Suomessakin täydessä käynnissä, Suomen kansaa viilataan linssiin monella sektorilla nyt, mm. esivallassa, politiikassa, mediassa, kirkossa, kaikkialla "he" ovat soluttautuneet tekemään myyrän työtänsä kaaoksen, nwo:n ja tulevan antikristuksen eteen.

Moni on mukana tietäen tavoitteen ja moni tietämättään, tyhmyyttään, ylpeyden, rahan himon jne. takia, raakasti petettynä...

-Satakunnan Olli- Pori
Deus Protector Noster,
Porin vaakunan mukaan.

http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/11/monsanto-yksi-heidan-agendoista-eun.html

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.