Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 26. syyskuuta 2015

Jouluna 50.000 vai 100.000 vai enemmän?! (+ pääosin islamia ohessa.)

Jouluna 2015 n. 50.000 (vai 100.000 jo tai enemmän?) ja pääosin islamia, jopa isisläisiä, jotka toteuttavat aitoa islamia kafiiria (kuffar) kohtaan. Tuovat siis tullessaan hirmuisen troijan hevosen, joka on se todellinen ongelma nro. 1 ja 2 on se, että missään ei ole sellaista käskyä tai määräystä koko maapallon historian aikana, että pitäisi auttaa ja auttaa, siten että auttaja maa itse tuhoituisi! Ei missään, eikä koskaan tule! Humanismi tyhmyydessään etc. on ennenkin tuhonnut ja historiasta voi tutustua asioiden toistuvuuteen, historia siis toistaa itseään. Ihminen on sangen tyhmä (AINA!) ilman aitoja alkuperäisiä arvoja.
Tätä ei esivaltamme johtajineen tee vielä, YLPEYDESSÄÄN, EI AINAKAAN ESIKUVANA SUOMEN KANSALLE!... http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/on-rukouksen-aika-suomen-puolesta.html
Suomessa on jo 30-40% uusköyhällistö luotu, eliitin törkeän RAHAN ahneuden takia, jopa 13-17 miljardin veronkierroin "verosuunnittelulla" ja vääryydellä vuosittain, sekä nyt pitää "auttaa" pakolaisilla, oma maamme tuhoon asti invaasiolla, niinkö?! Suomessa joutuu rehellisimmät kiusatuiksi, selkäänpuukotetuiksi, oikeuteen etc. ja jopa 300 Suomalaista vuosittain päätyy itsemurhaan Suomessa! http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/joudun-oikeuteen-tyopaikkakiusattuna.html

Puhumattakaan 90-luvun yrittäjistä (n. 58.000), jotka Mauno Koiviston mahtikäskyllä tuhottiin ja tuhannet päätyi itsemurhaan!
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ratkaisu-eun-suhteen.html
SUOMEN PÄÄTTÄJÄT! ELIITTI, PÄÄOSIN LOOSHILAISTEN MASINOIMANA! VERI HUUTAA MAASTA!
http://ollihakala.blogspot.fi/2011/08/edesmenneen-juhani-julinin-paljastukset.html
http://ollihakala.blogspot.fi/2015/08/ordo-chaos-globaalisesti-mm-islam-ja.html Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumalan armosta: Teidän: -Satakunnan Olli- Deus Protector Noster Vapaasti jakoon, varoen em. telluksen ainoan Jumalan pilkkaamista... .

2 kommenttia:

 1. Heureka, humanismin hulluutta huipussaan, ilman aitoja arvoja sanoisin... Suomeen rakennetaan selkeästi itsetuho/murhamekanismi.

  Netistä poimittua...

  -------------------------

  Arvaapa mitä nykyinen pakolais- ja turvapaikanhakijatulva tulee maksamaan Suomelle ja tarkennettuna meille veronmaksajille?

  "Uusi veroraja 5800 €/kk: Alexander Stubb kertoi todellisen syyn" ja sen alla olevasta kommentista nro 8: Pentti Westerholm
  23.9.2015 21:53

  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117649-uusi-veroraja-5800-eukk-alexander-stubb-kertoi-todellisen-syyn

  "Pakolaiskeskuksessa oleskeleva turvapaikan hakija vuonna 2013 maksoi n. 25000 eur/vuosi. Sieltä kun pääsee kotoutukseen (asunto, koulu, asuntotuki, opintoraha, ym kulut) hinta n.73000 eur/ vuosi.

  Tänne kun tupsahtaa 30000 pakolaista niin, kustannusten leikkauksille ja veronkiristykselle ei moneen vuoteen tule helpotuksia. Sanoisin kaikki pääsee osallistumaan talkoisiin."

  Jos Suomeen tulee 30 000 uutta pakolaista/turvapaikanhakijaa ja heidät kaikki otettaisiin pakolaisina vastaan, maksaisi se aluksi 750 000 000 € eli 750 miljoonaa €/vuosi!

  Se on kuitenkin 'pikkusumma' verrattuna kotoutukseen pääsevien kuluista. Jos kotoutukseen pääsee esim. 20 000, niin heidän kulut tulevat olemaan (jos kulua per/hlö ei supisteta) 1460 000 000 € eli 1,46 miljardia €/vuosi! Vieläpä monen vuoden ajan!

  Paljon tätäkin suurempi lasku tulee heidän vanavedessä rantautuvien ääri-islamistien terrori-iskuista, kuten autojen, koulujen ja päiväkotien poltoista ja pikkukalifaattien rikollisuuksista, mikä on arkikauraa Saksassa, Ruotsissa, Ranskassa, Hollannissa jne. Myös kansallinen turvallisuus asutuskeskuksissa tulee romahtamaan, kuten on jo käynyt edellä luettelemissani EU- valtioissa.
  Tämä nykyinen hallitus on lyhyessä ajassa sössinyt Suomen asiat jo niin paljon pieleen, että sen kaataminen olisi enemmän kuin perusteltua!

  VastaaPoista
 2. Palataampa asian ytimeen taas!

  Netistä poimittua:

  Suomen ja Suomalaisten ei tarvitse ottaa näitä ihmisiä vastaan, sillä he ovat epäjumalan palvelijoita. 2. Joh. 1:10-11 "Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi; sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa."

  http://yle.fi/uutiset/yle_torniossa_nuorten_miesten_aika_matelee_bussia_odoteltaessa/8334978

  Kommentti: Totta, allah on kuuepäjumala (historiallinen facta 1/360). Ja puhun nyt tulijoiden enemmistöstä (yli 90%:tista)! Eli toisin sanoen, jokainen joka ottaa vastaan epäjumalan palvojia kotiinsa, maahansa (Suomeen), joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa. Ja tämä on se "pointti" mitä tietämättään ja jopa tietäenkin sinisilmäinen esivaltamme, pääosin looshin eliitin siunauksella luciferin (monien agendojen toimesta) tekee nyt myös maassamme + liuta vähemmistöjä liberaali humanismissaan... ilman aitoja arvoja, koska ne on raiskattu oikeuslaitoksessamme, kirkossa ja protestanttisissakin suunnissa jo hyvin pitkälti...

  Ja se tuhoaa Suomen tällä menolla. Historia toistaa itseään. Jumala armahda Suomea ja anna meille historiallinen Niiniveen kaupungin katumuksen halu... Ainoa toivo on katumus/kääntymys tässä tilanteessa, eli "Jumalan ruoskasta nro 1", ja jos mitään kääntymystä liberaali humanismista ei tapahdu, seuraava 2 "Jumalan ruoska" on Venäjä!

  (Ps. niin hullulta kuin se jo tuntuukin, koen päivä päivältä Venäjän uhkan pienemmäksi, kuin tuhannet ja taas tuhannet 17 vuotiaat partavauvat + aktiivinen islam + isis! Olihan Putin jo aidon avioliiton puolestakin, miehen ja naisen! Taitaapi Venäjä olla jo paljon kristillisempi, kuin Suomi konsanaan, esivaltamme suvaitessa ihan kaiken mahdollisen, synninkin!)

  http://ollihakala.blogspot.fi/2015/07/putinin-puolue-paljasti-heterolipun.html
  http://ollihakala.blogspot.fi/2012/06/zakaria-apostoli-islamilaiseen.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.